• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

@MiuLego uleyn ne freesi biz niye geldik buraya tatildeyim ben yarın dönüyorum Cuma'dan itibaren daha sık girerim inş yok öyle yağma kuzum birlikte burdayız kız bağır çağır ya grup senin senin ilgiye mi
İhtiyacın var kuzum ya öpelim güzelleşelim :KK60:
Heyt beee kiz @MiuLego valla bak kimse freelesmek istemiyo bak sessiz sakin kizlari bile cildirtma haaaaa oan göre hepimiz bir oluruz seni freelestiririz En Büyük KK

Selamm bir misafirden ve kıymalı patlıcanlı borekten galip olarak ayrıldım yemedim kutlayın beni :)

Sabah 7.30
Çeyrek simit

11 gibi
Az ekmek
Domates
Kesik
Zeytin
Şekersiz çay

Ara 1 elma

Aksam 7.30 gibi

Beyin yedim biraz limonlu haşlama
Dünkü sebze yemegimden 1 tabak üstü yoğurtlu ekmeksiz

2 litre su
Birde misafirlerle 2kesme dondurma yedim

Bugün Spor çok yaptım 3 saat yürüdüm dağlarda;)

Selamm bir misafirden ve kıymalı patlıcanlı borekten galip olarak ayrıldım yemedim kutlayın beni :)

Sabah 7.30
Çeyrek simit

11 gibi
Az ekmek
Domates
Kesik
Zeytin
Şekersiz çay

Ara 1 elma

Aksam 7.30 gibi

Beyin yedim biraz limonlu haşlama
Dünkü sebze yemegimden 1 tabak üstü yoğurtlu ekmeksiz

2 litre su
Birde misafirlerle 2kesme dondurma yedim

Bugün Spor çok yaptım 3 saat yürüdüm dağlarda:KK66:
Kutluyorum aferin sana:KK200::nazar::super::KK36:

Heyt beee kiz @MiuLego valla bak kimse freelesmek istemiyo bak sessiz sakin kizlari bile cildirtma haaaaa oan göre hepimiz bir oluruz seni freelestiririz En Büyük KK
Dimi arkadaşım ya free lesmek isteyen gitsin istediği yerde yapsın burası grup sa kurallara uyulacak alinmaca darilmaca yok kızılır ödül verilir ceza verilir elestirilir kolay değil cabalamamiz gerek

Screenshot_20170822-165729.webp

Eklentiler

• Screenshot_20170830-220056.webp
    Screenshot_20170830-220056.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 24
Dimi arkadaşım ya free lesmek isteyen gitsin istediği yerde yapsın burası grup sa kurallara uyulacak alinmaca darilmaca yok kızılır ödül verilir ceza verilir elestirilir kolay değil cabalamamiz gerek
Aynennn.. herşey kendimiz için..

hahahahah regl 4 gün falan var hahahaha
:cool:iyi akşamlarrr
Bak yaklaşmış hormonlardann hormonlardann kardeşşş :KK53:

Geçmiş olsun canim
teşekkürler canım:KK25:

My SouL My SouL nasil oldun canim corba iyi geldi mi.
zms rainbow zms rainbow Sende hastanedeydin çok geçmiş olsun ne yaptın sonuç ne oldu
Çorba berbattı aslında 3 kaşık bişi içtim dün.
Bugün iyiyim çok şükür sağolasın canımm:KK68:

Back
X