- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Bebeğim altı üstü uc tane yidim laf etti bana 5 tane yemedim o da haftada bir defa hergün değil bide wc problemim var diye yidiydim aç karnina
incir kalorili meyvelerimizden canım ..bizimde köyde toplandı ... kova kova yememek gerek tabii ...
ama meyvelerin şifasını da kaçırmamak gerek .
sabah 1 yaş incir faydadır ... hem diyette bağırsaklar tembelleşiyor ..onları da çalıştırır .
Siz meyveden korkmayın sadece ölçülü yiyin
5 değil 3 hemde aç karnına hemde ufakti bi kere ben çok sevmem zaten incir taze diye yemistimAminnnnn
Bak hele bak bak hain dom dom
Kız günde 5 tane keyif için yenince çıldırıyorum ben
Oh beeee konuş aus kaptanım konuşşşşll
Ooooo çok iyi kahvaltı afiyet olsun ben de yeni hazırlıyorumEvet geldik sabah menumuz gelsin o vakit sabah olmuyor gerçi bizimki ogleyle birleştirilmiş kahvaltıya brunch mi deniyordu öyle bişey oldu 11 yapınca
Üç kaşık menemen üstüne bir yumurta
İki ince dilim peynir
Domates Salatalık
Şekersiz çay Üç bardak su birde aç karnına 4 etti şimdi gidip zencefilli elmalı salatalikli naneli limonlu tarçınlı şu hazirlicam gün boyu icicem şahane tuvalete çıkarıyor valla
Kız sus5 değil 3 hemde aç karnına hemde ufakti bi kere ben çok sevmem zaten incir taze diye yemistim
Afiyet olsun canım 3 gibi süt içmeyi düşünüyorum ara niyetine akşamda brokoli almıştım belki onu belkide ıspanak yaparimOoooo çok iyi kahvaltı afiyet olsun ben de yeni hazırlıyorum
Susmammmmmmmmmmm susturamazsın beni durduramazsın beni ben kötüyüm sen iyimiiiiiKız sus
Bence bal yerine yarim muz doğra birde tarcinKızlar süte chia tohumu koycam bal mi koysam tarçınlı
Beokoliiii ımmm sarımsaklı yoğurt ve pul biberleAfiyet olsun canım 3 gibi süt içmeyi düşünüyorum ara niyetine akşamda brokoli almıştım belki onu belkide ıspanak yaparim
Susmammmmmmmmmmm susturamazsın beni durduramazsın beni ben kötüyüm sen iyimiiiii
Tevafuk söylemiş zaten aynjnı dicektim. Bir meyve doğra biraz tarçın tamam bu işKızlar süte chia tohumu koycam bal mi koysam tarçınlı
Mutlu pazarlar canımmm nasılsın?Herkese mutlu pazarlar kizlar
Aynennnn ben onu az bi tereyağında sarımsakları çeviriyorum az su katip çekene kadar pişiriyorum üzerine pul biber üstüne yoğurt döküp yiyorum ohhhhh evet öyle yaptım canım tarçın koydum az muz dogradimBeokoliiii ımmm sarımsaklı yoğurt vepişiriyorule
Tevafuk söylemiş zaten aynjnı dicektim. Bir meyve doğra biraz tarçın tamam bu iş
Mutlu pazarlar canımmm nasılsın?
BendeeeeeeBen bugğn harika bir eksi gördüm
Tenk yuuuuuuu bebeğim öyle yaptım muahhhhhhhhhhhBence bal yerine yarim muz doğra birde tarcin
Dünkü menünden belliydi gülbiş bugün de aynısı gelirse yine eksi :)Bende eksi gördüm şükür bakalım yarın ne olacak
Ohhhh afiyet olsun ben brokoli bulamıyorum marketlerdeAynennnn ben onu az bi tereyağında sarımsakları çeviriyorum az su katip çekene kadar pişiriyorum üzerine pul biber üstüne yoğurt döküp yiyorum ohhhhh evet öyle yaptım canım tarçın koydum az muz dogradim
AlllaaaaahhhhhhBendeeeeee
Pazardan aldım kuzum ben dün zaten bir kişi satıyorduDünkü menünden belliydi gülbiş bugün de aynısı gelirse yine eksi :)
Ohhhh afiyet olsun ben brokoli bulamıyorum marketlerde
Alllaaaaahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?