Sensin ŞİŞKO

Bebeğim altı üstü uc tane yidim laf etti bana 5 tane yemedim o da haftada bir defa hergün değil bide wc problemim var diye yidiydim aç karnina

Evet geldik sabah menumuz gelsin o vakit sabah olmuyor gerçi bizimki ogleyle birleştirilmiş kahvaltıya brunch mi deniyordu öyle bişey oldu 11 yapınca

Üç kaşık menemen üstüne bir yumurta
İki ince dilim peynir
Domates Salatalık
Şekersiz çay Üç bardak su birde aç karnına 4 etti şimdi gidip zencefilli elmalı salatalikli naneli limonlu tarçınlı şu hazirlicam gün boyu icicem şahane tuvalete çıkarıyor valla

Ooooo çok iyi kahvaltı afiyet olsun ben de yeni hazırlıyorum

Afiyet olsun canım 3 gibi süt içmeyi düşünüyorum ara niyetine akşamda brokoli almıştım belki onu belkide ıspanak yaparim
Beokoliiii ımmm sarımsaklı yoğurt ve pul biberle
Susmammmmmmmmmmm susturamazsın beni durduramazsın beni ben kötüyüm sen iyimiiiii

Kızlar süte chia tohumu koycam bal mi koysam tarçınlı
Tevafuk söylemiş zaten aynjnı dicektim. Bir meyve doğra biraz tarçın tamam bu iş
Herkese mutlu pazarlar kizlar
Mutlu pazarlar canımmm nasılsın?

Beokoliiii ımmm sarımsaklı yoğurt vepişiriyorule

Tevafuk söylemiş zaten aynjnı dicektim. Bir meyve doğra biraz tarçın tamam bu iş

Mutlu pazarlar canımmm nasılsın?
Aynennnn ben onu az bi tereyağında sarımsakları çeviriyorum az su katip çekene kadar pişiriyorum üzerine pul biber üstüne yoğurt döküp yiyorum ohhhhh evet öyle yaptım canım tarçın koydum az muz dogradim

Bende eksi gördüm şükür bakalım yarın ne olacak
Dünkü menünden belliydi gülbiş bugün de aynısı gelirse yine eksi :)
Ohhhh afiyet olsun ben brokoli bulamıyorum marketlerde
Alllaaaaahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…