Sensin ŞİŞKO

Evet simit ile savaşından galip çıkan @MiuLego özellikle senden tebrik bekliyorum
Malum köydeyiz gece acıkıyorlar sevgili aile fertlerim dun gece
Tereyağ kavurmalı yumurta yediler şimdi su an kavurma yaptılar onu yiyorlar ve bennnnnnnn

Bir çatal bile yemedim
Şu içiyorum ve mutluyummmm

]****8 EYLÜL BEN DAHA ÇOK KİLO VERDİM KAPIŞMASI****

MiuLego (54.5/54.9/+0.4/%-0.73)
tevafuk55 (62.8/62.4/0.4/%0.63)
hippotalamus (79.4/78.5/0.9/%1.13)
Sily (62.5/61.1/1.4/%2.24)
Gulbe seker (82.4/84.3/+1.9/%-2.30)
inciakis (67.1/

My SouL (53.7/53.5/0.2/%0.37)
Zms kaya (71.1/69.2/68.9) selamin aleykum ginaydinlar :)
tuzsuz_ruh (82.4/
Esra_4378 (79.8/78.3/1.5/%1.88)

Margarikotin (52.2/
kahve kitap ve ben ( 83.5/
yumaknuro (77.7/
marlin18 (62/63/+1/%-1.61)
hepsi-bu-kadar (58.2/
Bhr_89 (80.2/

Kızlar yarınki listemiz bu. Hazırda dursun. Bildirim ve aktiflik durumlarına göre yarın liste son halini alacak..

Kilolar 2 hafta öncesinin kilosu. Geçen hafta bayram dolayısı ile çok az bildirim gelmişti. O yüzden bu cuma 2 haftalık kilo kaybı hesaplayacağız. En son yüzdeyi 2 ye böleriz.

Ahahahahahahha kimmmm ben miiiiiii görüşürüz bebegimmmmmmm birdaha olamaz öyle bişey artık kesin kararlıyım bu defa bırakmam

Günaydın kızlar.. keyfim yok bu aralar.. evde bunaldım sanirim biraz.. neyse bu sabah +1 ile uyandim ama cumaya kadar hedefim 60.. yapar miyim.. istesem 59 bile yaparim.. ama şimdilik 60 diyim bol eksili, bol sulu, bol sporlu mutlu sağlıklı günlerimiz olsun..

amiiiiin :)

masaAllah .
gece gece ne guzel yemekler yiyilar valla insanin cani cekiyor :)

Aus Kaptan bu miu bize incir yemeyinnn incir yemeyinnn didi didi şimdi yiyor sen bu işe bi açıklık getirde yaş incir topladım geldim yiyim bari bozulmadan

incir kalorili meyvelerimizden canım ..bizimde köyde toplandı ... kova kova yememek gerek tabii ...
ama meyvelerin şifasını da kaçırmamak gerek .
sabah 1 yaş incir faydadır ... hem diyette bağırsaklar tembelleşiyor ..onları da çalıştırır .

Siz meyveden korkmayın sadece ölçülü yiyin

O nasıl bi kür ve neye yarıyor ki acaba
Canım ausencia nın açtığı konj var zayıflama kürleri topiğinde oraan okudum baya faydalıymış bir oku istersen
Pazartesi günü canım kontrol kısmetse bakalım
Hadi bakalım güzel haberler bekliyorum
Canım köydesin ve tam bir gurur menüsü harikasın. Karnın da öyle olacak emin ol spor yapıyorsun çünkü. Bugün de böyle bir menü bekliyorum senden
Off deme...
İyi ki yemedin kız gece gece onlar hep yağ olacakto göbüşte. Harikasın seninle gurur duyuyorum esra budur işte
Eki Görüntüle 2042582 yarın için hepimize bol sporlu günler diliyorum
Boool spor
Kızlar telim bozuldu...Yen'i tel alana kadar yokum..görüşürüz..
hippoşum olmadan napacuk olmaz
Günaydın silim sen iste her türlü yaparsın kuzum
Günaydın kızlar
Günaydın bahar bugünü karbonhidratsız geçir emi
Günaydın musmutlu pazarlar
Günaydın balım

hadi şifa olsun miu'm
Aminnnnn
Aus Kaptan bu miu bize incir yemeyinnn incir yemeyinnn didi didi şimdi yiyor sen bu işe bi açıklık getirde yaş incir topladım geldim yiyim bari bozulmadan
Bak hele bak bak hain dom dom
Kız günde 5 tane keyif için yenince çıldırıyorum ben
Oh beeee konuş aus kaptanım konuşşşşll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…