Ahahahahahahha kimmmm ben miiiiiii görüşürüz bebegimmmmmmm birdaha olamaz öyle bişey artık kesin kararlıyım bu defa bırakmamTuzsuz kız ideal kilosunda yahu biz onun yerinde olsak neler gömerdik mideye o yiyor geri günlerce topluyor ideale iniyor benim ideal kilomun maksimumun 10-11 kilo üzerindeyim nereme yiyeyim kuzum ondan diyorum ben dikkat et diye ben hamile olmasa idim sporlara gömülürdüm hiç kaçamak yapmadan vermeye çalışırdım tuzsuz ben doğurana kadar zayıf hatun olursan ok ama olmazsan burda olursan kork benden
Yaaaaaaaaa altındaki ekmeği bile gommustun vallaHeee öyle yapmıştım demi
amiiiiin :)Günaydın kızlar.. keyfim yok bu aralar.. evde bunaldım sanirim biraz.. neyse bu sabah +1 ile uyandim ama cumaya kadar hedefim 60.. yapar miyim.. istesem 59 bile yaparim.. ama şimdilik 60 diyimbol eksili, bol sulu, bol sporlu mutlu sağlıklı günlerimiz olsun..
kiz bilgisayar yok mi :/Kızlar telim bozuldu...Yen'i tel alana kadar yokum..görüşürüz..
masaAllah .Evet simit ile savaşından galip çıkan @MiuLego özellikle senden tebrik bekliyorum
Malum köydeyiz gece acıkıyorlar sevgili aile fertlerim dun gece
Tereyağ kavurmalı yumurta yediler şimdi su an kavurma yaptılar onu yiyorlar ve bennnnnnnn
Bir çatal bile yemedim
Şu içiyorum ve mutluyummmm
Ausencia incir aldım bugün başladım demin yiyerek 1 incir 7 zeytin bakalım nasıl olacak
Aus Kaptan bu miu bize incir yemeyinnn incir yemeyinnn didi didi şimdi yiyor sen bu işe bi açıklık getirde yaş incir topladım geldim yiyim bari bozulmadanhadi şifa olsun miu'm
Aus Kaptan bu miu bize incir yemeyinnn incir yemeyinnn didi didi şimdi yiyor sen bu işe bi açıklık getirde yaş incir topladım geldim yiyim bari bozulmadan
Canım ausencia nın açtığı konj var zayıflama kürleri topiğinde oraan okudum baya faydalıymış bir oku istersenO nasıl bi kür ve neye yarıyor ki acaba
Hadi bakalım güzel haberler bekliyorumPazartesi günü canım kontrol kısmetse bakalım
Canım köydesin ve tam bir gurur menüsü harikasın. Karnın da öyle olacak emin ol spor yapıyorsun çünkü. Bugün de böyle bir menü bekliyorum sendenKızlar 40 sayga okudum gözlerim şişti kiz
Önce menü yazayım
Sabah bir kase çorba
Taze biber domates
Yumurta
Öğlen
Bir kase çorba etli yemek
Salata
Aksam
Bir kase çorba
Etli yemek
Salata
2litre su
1 tabak yemek türlü acelem varya hemen öyle yaziverdim
Her öğününde 1 dilim ekmek var
tevafuk55 beni spor listesine eklemissin teşekkür ederim canim
@MiuLego Ya resim attinda öyle karnım olsun istiyorum yaa inşallah küçülme var ölçü alicam 19 da
hippotalamus sana meydan okuyorum bakalım kim74.9 olacak
Off deme...Evet simit ile savaşından galip çıkan @MiuLego özellikle senden tebrik bekliyorum
Malum köydeyiz gece acıkıyorlar sevgili aile fertlerim dun gece
Tereyağ kavurmalı yumurta yediler şimdi su an kavurma yaptılar onu yiyorlar ve bennnnnnnn
Bir çatal bile yemedim
Şu içiyorum ve mutluyummmm
Boool sporEki Görüntüle 2042582 yarın için hepimize bol sporlu günler diliyorum
Kızlar telim bozuldu...Yen'i tel alana kadar yokum..görüşürüz..
Günaydın silim sen iste her türlü yaparsın kuzumGünaydın kızlar.. keyfim yok bu aralar.. evde bunaldım sanirim biraz.. neyse bu sabah +1 ile uyandim ama cumaya kadar hedefim 60.. yapar miyim.. istesem 59 bile yaparim.. ama şimdilik 60 diyimbol eksili, bol sulu, bol sporlu mutlu sağlıklı günlerimiz olsun..
Günaydın bahar bugünü karbonhidratsız geçir emiGünaydın kızlar
Günaydın balımGünaydın musmutlu pazarlar
Aminnnnnhadi şifa olsun miu'm
Bak hele bak bak hain dom domAus Kaptan bu miu bize incir yemeyinnn incir yemeyinnn didi didi şimdi yiyor sen bu işe bi açıklık getirde yaş incir topladım geldim yiyim bari bozulmadan
Oh beeee konuş aus kaptanım konuşşşşll
incir kalorili meyvelerimizden canım ..bizimde köyde toplandı ... kova kova yememek gerek tabii ...
ama meyvelerin şifasını da kaçırmamak gerek .
sabah 1 yaş incir faydadır ... hem diyette bağırsaklar tembelleşiyor ..onları da çalıştırır .
Siz meyveden korkmayın sadece ölçülü yiyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?