Sensin ŞİŞKO

Merhabalar 7 'den tekrar 8 e çıkmış biri olarak işte menum
Sabah
2 yumurta ama biri çift sarılı çıktı şans işte peynir domates salatalık

Akşam 16.30
Bi kase kısır turşu domates 2 bardak ayran
Ve kapanış kahve bol bol çay içtim
2 lt su içtim ayrıca yarım lt kadar dukan bira içtim spor yok kinayin beni hazırım

Ahahahahah gel kız buraya gittin bursalara da iskenderi altındaki ekmeğiyle yemedinmi sennnnn
Tuzsuz kız ideal kilosunda yahu biz onun yerinde olsak neler gömerdik mideye o yiyor geri günlerce topluyor ideale iniyor benim ideal kilomun maksimumun 10-11 kilo üzerindeyim nereme yiyeyim kuzum ondan diyorum ben dikkat et diye ben hamile olmasa idim sporlara gömülürdüm hiç kaçamak yapmadan vermeye çalışırdım tuzsuz ben doğurana kadar zayıf hatun olursan ok ama olmazsan burda olursan kork benden

Ooo kısır turşu gelsin ödemler yarın artı gösterecek tartı söyleyeyim

Hahahahah işte benim canım gülbeciğim yakonış kız

Akşam öğünü sebze yoğurt salata çorba belki etli yemek çeşit çok baharcım sen arayıp buluyorsun ödem tutturcak şeyleri :)
Sanki vücudum az ödem tutarmis gibi işte ama misafirim geldi kisirimi da severler istediler yaptım mecburen yapacak bi şey yok inşallah tutmaz çünkü bugün sokuldu gibi sürekli tuvalete gidiyorum. Bakalım yarın nasıl olacak

Sebze ye canım yoğurtlu şeyler akşamı hafif geçirirsen kilolar çabuk gider mesela sabah ye kısır canın çok çekerse ya da akşam maksimum 3 kaşık ye
Anladım canım zaten iki öğün yiyorum ben genelde ama sıkıntılı yiyorum sanırım alisacagim zamanla

Kızlar 40 sayga okudum gözlerim şişti kiz
Önce menü yazayım
Sabah bir kase çorba
Taze biber domates
Yumurta

Öğlen
Bir kase çorba etli yemek
Salata
Aksam
Bir kase çorba
Etli yemek
Salata
2litre su
1 tabak yemek türlü acelem varya hemen öyle yaziverdim
Her öğününde 1 dilim ekmek var
tevafuk55 beni spor listesine eklemissin teşekkür ederim canim
@MiuLego Ya resim attinda öyle karnım olsun istiyorum yaa inşallah küçülme var ölçü alicam 19 da

hippotalamus sana meydan okuyorum bakalım kim74.9 olacak

****9 EYLÜL SPOR LİSESİ****

1. Miu
45 dk yürüyüş: 90 puan
10 dk koşu: 40 puan
1000 ip: 200 puan
10 dk bisiklet: 30 puan
Toplam: 360 puan

2.
Tuzsuz_ruh 60 dakika yürüyüş:120

3. Esra_4378
20 dk leslie:40 puan
(Dugumdeyim köyde spor çok yapamadim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…