Sensin ŞİŞKO

Beokoliiii ımmm sarımsaklı yoğurt ve pul biberle

Tevafuk söylemiş zaten aynjnı dicektim. Bir meyve doğra biraz tarçın tamam bu iş

Mutlu pazarlar canımmm nasılsın?
Cok sükür iyi olmaya calisiyorum.
Yarin aksam üstü dr.a gitmeyi düsünüyorum

Selam kizlarr bugünkü menüm:
Sabah: 1 gevrek, 1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, 1 tk bal, 1tk cemen
Ara: sade türk kahvesi
Öğle: 1 kase mercimek corbası
Ara: 2dilim peynir, 2 salatalık
Akşam: 1 darı (süt mısır)

1lt dukan birası (adını da sizden öğrendim )
2lt su

Birazdan da spor yapıcam yapınca yazarım kızlarr

Sabah 10:00
Aç karna 2 bardak su
1 şeftali orta boy
1 yumurtalı 1 domatesli menemen
Yarım salatalık
2 yk sütlaç

Ara 15:30 1 elma
1 bardak süt
1 muska şeklinde pestil

Akşam 17:45
1 porsiyon kabak yemeği
Yarım kase yoğurt
1 yk yeşil mercimekli bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt içine 7 çilek doğradım yedim

Su 2.5 lt
Spor 3 mil leslie kızım uyursa 1 mil daha yaparım

Canım dün benim de spor yoktu misafirler vardı gerçi eşim hasta nazi yüzünden spor kadar yoruldum onu getir onu götür yaparak ama spor olarak bi ismi yok bunun sanırım ama olmalı kesinlikle

Canım dukan birasina ne zaman başladın etkisini gördün mü bende kullanıyorum ama etkileri aynı mi diye merak ettim senin menü güzel ben bi türlü oturtamadim düzeni ya

Gulbecim nasıl gidiyor hamilelik eve gectin artık sanırım dimi

Kurun gayet lezzetli sanırım detoks tarzı bu içecekler süper ödem atıyor kahvaltında guzel

Kızlar spor yapmasak bile listeye yazalım spor yapmadım diye ekleyelim ya hem aktiflik hemde nasıl olsa yazicam en azından azda olsa birşeyler yapayım diyebiliriz

Tombik bombami

Kesinlikle yarın eksiyle geleceksin menü super

Menü güzel bira gerçekten birami

Bence besleyici ve güzel olmuş afiyet olsun

Canım dukan birasina ne zaman başladın etkisini gördün mü bende kullanıyorum ama etkileri aynı mi diye merak ettim senin menü güzel ben bi türlü oturtamadim düzeni ya
Bende pek oturtamadim daha 3 gün oldu baslayalı canım..baya tuvalete çıkartiyor dukan birasi bide su iciyorum susatiyor tartilmadm daha cuma tartilicam belli olur etki edip etmedigi :) sen ne zamandir kullaniyorsun birayi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…