Sensin ŞİŞKO

Canım ya anlatsam roman olur yaşadıklarımızı sadece iş olsa tamam ama durum öyle değil kaynım bu olaylardan ötürü konuşmuş boşanayım başka yolu yok demiş ses çıkarmamış kv yani boşan diyor çok acı ya kayın pederim rahmetli ben evlendirmese idim bu kadın evlendirmezdi derdi de anlamazdım adam vefat ettikten sonra cidden garip olmaya başladı

Aslında anneme gitmek istiyorum ama tekrar gelmemekten korkuyorum çünkü evim onların emrinde olacak ne halt edeceklerini bilmem. Çok şey yaşadım attık korkuyorum

Kıyamam
Zor olmalı gerçekten
Uzun süreli değil ama bir iki saatliğine çıkma şansın olursa , iyi gelir belki , ya da kardeşin , kuzenin , samimi arkadaşın yani sevdiğin biri , bir bahane ile gelse kalsa sende ...

hem sana destek olur, moral olur

Üzüldüm gerçekten, çok zor bir durum

Yapmıyorlar canım çocuğa yaptığım şeyleri yiyip çekiliyorlar mecbur yapıyorum çocuğa birşeyler
Kaç gün kalacaklar çocuğa kadar yap mesela patates kizartacaksin bir tane kizart yiyeceksiniz siz yapın ben zaten kokusuna dayanamıyorum de çekil kenara

Kızlar ilk menü benden gelsin bugün. ..

Kahvaltı 10da..
2 yumurta ile dereotlu omlet
Kk peynir
Domates
Salatalık
Taze nane
Şekersiz çay

Ara
Türk kahvesi
1 hurma

Ara
1 salkım üzüm

Akşam 18.20de..
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt

Su sayamadım ama 3 lt geçmiştir..
Spor 2 mil leslie yaptım.. daha yapim listeye eklerim

Kaç gün kalacaklar çocuğa kadar yap mesela patates kizartacaksin bir tane kizart yiyeceksiniz siz yapın ben zaten kokusuna dayanamıyorum de çekil kenara
Öyle yapacağım çok az sorun o dönüşleri belli değil 1 ay 2 ay belli değil gelince en az 1 ay kalıyor

Çok güzel ve hafif olmuş canım afiyet olsun

Canım benim açık açık konuştu iki kardeş ama çözüm olmadı gelinleri dışladılar eşimde artık çözüm bulamıyorum diyor
E tamam kadın anlamiyorsa bile eşin onlar geldiğinde sana ev işlerin de veya düzen konusunda yardım edebilir canım kızına bakabilir annesine evin düzenine karışmasın diye tembihleyebilir canım yani

Öyle yapacağım çok az sorun o dönüşleri belli değil 1 ay 2 ay belli değil gelince en az 1 ay kalıyor
Eyvahhhhhh boşver duyma görme kendini hasta etme kendinize kadar yap gerisini kendileri yapsınlar buraları toplayın ben yapamıyorum de laf sokustur gelir geçerken buralarda ne pis mikrop kapcam falan de hatta yerlere eğil kaldır ayağını kaldır ekmek kırığı var orası kirlenmiş buraya basma onu yapma bunu elleme diye rahat verme

Bugün kü menüm
Kahvaltım 09;00: 2 yumurta az yağda,domates,zeytin, peynir,yogurtlu kabak, 1 avuç ceviz badem
Saat 10 da sade Türk kahvesi
Saat 14;30; 1 bardak tarcinli sut ve ev yapımı 3 kurabiye (yumurta beyazını çırptım. Hindistan cevizi ve püre haline getirdiğim gün kurusu yla yaptım. İçinse un yağ şeker yok)
Aksam 16;30;salata,1 tabak zeytinyağlı fasulye,yogurtlu kabak
Ara;sade Türk kahvesi
Çay
Su;2 litre spor;70 dakika yürüdum @MiuLego kaptanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…