- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Diyet anlaminda mi, aslinda sen onlardan daha erken saatte yap kahvaltini ve ayri yap.Ay elimde değil ne kadar kalacakları belli değil onlar geldi mi ne düzen kalıyor ne aile hayatı
Bak bak bak nasil giris yapiyo sayfaya baaaakAy çörekleri napıyorsunuzzz
Yeme konusunda değil canım ya geldiklerinde sabah 6 ya kadar uyumuyorlar öğlen 4 e kadar kalkmıyorlar gece yiyip içip tezgaha bırakıyorlar yattıkları yer toplamazlar bunlar problem değil de her şeyimi karıştırıyorlar bunlar bende panik atak yaptı 2 kez konuştu eşimde ama hiç birşey değişmedi yoruldum eltimde de aynı şeyler olmuş şimdi gelmiyor annesinden o yeter artık diyor bunaltıcı şekilde rahatsız ediyorlar yaniDiyet anlaminda mi, aslinda sen onlardan daha erken saatte yap kahvaltini ve ayri yap.
Tok olursan onlara ikram ettiklerinden canin cekmez diye dusunuyorum
Yeme konusunda değil canım ya geldiklerinde sabah 6 ya kadar uyumuyorlar öğlen 4 e kadar kalkmıyorlar gece yiyip içip tezgaha bırakıyorlar yattıkları yer toplamazlar bunlar problem değil de her şeyimi karıştırıyorlar bunlar bende panik atak yaptı 2 kez konuştu eşimde ama hiç birşey değişmedi yoruldum eltimde de aynı şeyler olmuş şimdi gelmiyor annesinden o yeter artık diyor bunaltıcı şekilde rahatsız ediyorlar yani
Ay ne var ki kıymalı böreğimmmBak bak bak nasil giris yapiyo sayfaya baaaak
Tokum ki hic canim cekmedi hihAy ne var ki kıymalı böreğimmm
Sen nerdesinSelam canlar, nasilsiniz
Bende tokum vallahh :)Tokum ki hic canim cekmedi hih
Buralardayim ama ugrayamadim topigeSen nerdesin
Yersen ay coregini kiymali borekleri tok olursun tabiBende tokum vallahh :)
Sen miBende tokum vallahh :)
Aynen öyle gelişleri belli dönüşleri değilEltini evden kacirdilar yani.
Allah sabir verein canim, cok mu kalacaklar ?
Ahahajaja doyur karnını açlık bende asabiyet yapiyorOyle valla suan kahvalti tabagi hazirladim kendime.
Uc cesit peynir var.
Sonra deli gibi basim agriyor
Canım sıkma canını kitle kapını yat odandaAynen öyle gelişleri belli dönüşleri değil
Bence anasınıfına gitmesi onun iç i n daha iyi olur zümrem.eğer akranlarından geri kalırsa yapamıyorum duygusu gelişir.ama sen desteklerim onlara yetişir diyorsan ki eminim altyapısını sen hazırlamışsındır o zaman hayırlı olsun diyelim fıstığaKorhilalp zümrem s3n beni anlarsin b3nim kizim kasim dogumlu yani 70 aylik. Sinifinda maalesef bir yil önce kasim aralikta doğupta rapor almış çocuklar var. Yani kızımdan 1 yaş büyük veya aynı yılın ocak şubat dogumluları da kızımdan 10-11 ay büyük oluyorlar birtek endişem bu konu canim. çok kararsiz kaldık verip vermemekte en sonunda vermeye karar verdik hayırlısı olsun artık
Başladım canım.bol bol mekik bacak haraketleri ve leslie de haftada 3 gün yapıyorum. Kendimi daha iyi hissediyorum şimdievet ya 1 yıl da çalışsak 1 ay bırakınca hemen eskiye dönüyor nankör kaslar fırsatçı yağlar
spor yapıcaz şart kuzum ben başladım dün spora yine sen de başla bugün hemen
Keşke öyle bir fırsatım olsa kızım küçük kalmaz ki Benim ile sürekli oda daCanım sıkma canını kitle kapını yat odanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?