Sensin ŞİŞKO

Diyet anlaminda mi, aslinda sen onlardan daha erken saatte yap kahvaltini ve ayri yap.
Tok olursan onlara ikram ettiklerinden canin cekmez diye dusunuyorum
Yeme konusunda değil canım ya geldiklerinde sabah 6 ya kadar uyumuyorlar öğlen 4 e kadar kalkmıyorlar gece yiyip içip tezgaha bırakıyorlar yattıkları yer toplamazlar bunlar problem değil de her şeyimi karıştırıyorlar bunlar bende panik atak yaptı 2 kez konuştu eşimde ama hiç birşey değişmedi yoruldum eltimde de aynı şeyler olmuş şimdi gelmiyor annesinden o yeter artık diyor bunaltıcı şekilde rahatsız ediyorlar yani

Eltini evden kacirdilar yani.
Allah sabir verein canim, cok mu kalacaklar ?

Bence anasınıfına gitmesi onun iç i n daha iyi olur zümrem.eğer akranlarından geri kalırsa yapamıyorum duygusu gelişir.ama sen desteklerim onlara yetişir diyorsan ki eminim altyapısını sen hazırlamışsındır o zaman hayırlı olsun diyelim fıstığa Allah utandırmasın canım.bu yıl sende ilgilen bol bol destekle.her şey güzel olsun canım benim

evet ya 1 yıl da çalışsak 1 ay bırakınca hemen eskiye dönüyor nankör kaslar fırsatçı yağlar
spor yapıcaz şart kuzum ben başladım dün spora yine sen de başla bugün hemen
Başladım canım.bol bol mekik bacak haraketleri ve leslie de haftada 3 gün yapıyorum. Kendimi daha iyi hissediyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…