Canım hoşgeldin hadi bakalım yarın hemen tartıl ve bildir başlangıç Kilon yapalım..
aktif olacaksın ama değil mi? Yoksa kabul etmiyorum bak
Menün çok güzel saatleri de uygunsa tamamdır.
Saatleri ve içtiğin su miktarına da yaz bir de spor.
Spor yapıyorsun dimi
a
Canım akşam yemeği kaçta?? Yemekten sonra meyve ve çerez yeme artık bence.. direk yağ olur.. misafire ver.. ayıp olur dersen tabağına koy ama yeme
Hoş geldin canım benim
Hosgeldin canım bende 83.5'um, kilomuz aynı sayılır insallah birlikte vericez kurtulcaz bu kilolardan
BUGÜN Kİ MENÜM
Sabah;
Peynir
Zeytin
Salatalık
Eski kaşar peyniri
Roka
1 dilim buğday ekmeği
Şekersiz fincan çay
Öğlen;
Domates çorbası
Salata
Püre
Akşam;
Tarhana çorba
Taze fasülye
Akşam sporrrr .................... Mekik 3 set 30 adet
Akşam sporrrrrrr......... İç bacak 3 set 20 adet
Akşam sporrrrrrrrrrr....... Kol çalışması 3 set 20 adett @MiuLego
Ahahajaja doyur karnını açlık bende asabiyet yapiyor
Yeme konusunda değil canım ya geldiklerinde sabah 6 ya kadar uyumuyorlar öğlen 4 e kadar kalkmıyorlar gece yiyip içip tezgaha bırakıyorlar yattıkları yer toplamazlar bunlar problem değil de her şeyimi karıştırıyorlar bunlar bende panik atak yaptı 2 kez konuştu eşimde ama hiç birşey değişmedi yoruldum eltimde de aynı şeyler olmuş şimdi gelmiyor annesinden o yeter artık diyor bunaltıcı şekilde rahatsız ediyorlar yani
Yemiyorum yemiyorum kahvaltı masasında bir kutu çikolata bir kutu fıstık ezmesi bir bana baktı ki sorma bende ona ama aşkımız bakismaktan öteye geçemedi malesef buzdolabinda bir kutu baklavada kapağı açınca göz kirpiyor
Yapmıyorlar canım çocuğa yaptığım şeyleri yiyip çekiliyorlar mecbur yapıyorum çocuğa birşeylerAnam bide kız var dimi onu unuttum ben yaaaa takma kuzum bırak ne halleri varsa görsünler sende elleme yapsınlar kendileriAk kelebek
İnşallah canım inşallahHer yeri karıştıranlardan bende çok rahatsız olurum. Birşeyde diyemem , içime atarım , sonra tüm zararı bana.
Umarım çabuk eski düzenine dönersin
Kız boşver dicem ama olmuyo biliyorumSinirden herşeyi yşyesim var kendime Zarar biliyorum ama bağırarak ağlayasım var
Yapmıyorlar canım çocuğa yaptığım şeyleri yiyip çekiliyorlar mecbur yapıyorum çocuğa birşeyler
Sinirden herşeyi yşyesim var kendime Zarar biliyorum ama bağırarak ağlayasım var
Aslında anneme gitmek istiyorum ama tekrar gelmemekten korkuyorum çünkü evim onların emrinde olacak ne halt edeceklerini bilmem. Çok şey yaşadım attık korkuyorumCanım çok iyi anlıyorum seni, bir bahane ile evden çıkma şansın var mı?
Allah yardımcısı olsun böyle olanların cidden hastalık sebebiKız boşver dicem ama olmuyo biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?