Sensin ŞİŞKO

BUGÜN Kİ MENÜM

Sabah;
Peynir
Zeytin
Salatalık
Eski kaşar peyniri
Roka
1 dilim buğday ekmeği
Şekersiz fincan çay

Öğlen;
Domates çorbası
Salata
Püre

Akşam;
Tarhana çorba
Taze fasülye

Akşam sporrrr .................... Mekik 3 set 30 adet
Akşam sporrrrrrr......... İç bacak 3 set 20 adet
Akşam sporrrrrrrrrrr
....... Kol çalışması 3 set 20 adett @MiuLego

Bu sabah tartıldım, malesef 1 kilo almışım. Şuan kilom 85 ...
Ben haftasonu yazamıyorum, ama hafta içi aktif yazabilirim. Sadece hastane günlerim hariç

Spor malesef yapmıyorum, sopayı hak ediyorum

Günde 2,5 lt su içiyorum.

Bugün ki menümü yazayım, sonrada geriye doğru okumaya başlayayım :)

Sabah: Peynirli omlet, domates, yeşillik, 2 dl ekmek
Öğle: Kıymalı patlıcan, salata, 1 dlm ekmek
yedim

Akşam: Bamya , yoğurt ve salata var menümde

Bugü çok yorgunum o yüzden yürüyüş yapamam sanırsam ama söz yakında yüürüyüşlere başlayacağım.

Şu ana kadar 1.5 lt su içtim. Kesin 2.5 olur

Süper spor tebrikler

Her yeri karıştıranlardan bende çok rahatsız olurum. Birşeyde diyemem , içime atarım , sonra tüm zararı bana.

Umarım çabuk eski düzenine dönersin

Anam bide kız var dimi onu unuttum ben yaaaa takma kuzum bırak ne halleri varsa görsünler sende elleme yapsınlar kendileri Ak kelebek
Yapmıyorlar canım çocuğa yaptığım şeyleri yiyip çekiliyorlar mecbur yapıyorum çocuğa birşeyler

Yapmıyorlar canım çocuğa yaptığım şeyleri yiyip çekiliyorlar mecbur yapıyorum çocuğa birşeyler

seni çok iyi anlıyorum. bende de benzer sıkıntı var. özellikle evde biri varsa asla hiçbir işe elini sürmüyor. gelin yapmalı, hizmet etmeli gibi bir anlayışı var.

sabır , sabır , sabır

başka yolu yok

Canım çok iyi anlıyorum seni, bir bahane ile evden çıkma şansın var mı?
Aslında anneme gitmek istiyorum ama tekrar gelmemekten korkuyorum çünkü evim onların emrinde olacak ne halt edeceklerini bilmem. Çok şey yaşadım attık korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…