Sensin ŞİŞKO

Merhaba herkese bugün fenalardayim çok fena derecede sisim var üstelik sağ bilegimde bi ağrı mevcut yürütmedi beni spor yapamadim kendimi çok kötü hissediyorum bedenime sigmiyorum sanırım bi halsizlik fenalık gerginlik herşeyi üstümde topladım sanki imdat diyorum yani

Canım senin de mi reglin yakın yoksa bende baya sisim ama yere göğe sigamiyorum o derece

Sabah kk yarim dilim ekmek

Bir parmak uzunluğunda mısır

Öğlen 3yk taze fasulye domates 1 dilim ekmek

Aksam yarim kase corba 3yk fasulye 2yk et salata iki lokma ekmek

3 litre su

Çok güzel bir menü afiyet olsun

Menü gayet güzel bamyaya bayilirim

Sevgili rakibem bugün menü super kaçamak yok spor var aferin

Yaptım tabiki canim

Ayni durumdayiz benim de her seferinde 3 5 gun sonraya atıyor düzenli degil..gecikince sogan maydanoz suyu iciyorum ben 1 2 gun ic geliyor gecikirse dene canimm sende :)
Canım ben evliyim çocuk istediğim için onu da yapamıyorum bekarken benimde geçince hemen soğan suyu içerdim gelirdi ama şu an baya uzun zamanlar bekliyorum artık nasip ya

Canım ben evliyim çocuk istediğim için onu da yapamıyorum bekarken benimde geçince hemen soğan suyu içerdim gelirdi ama şu an baya uzun zamanlar bekliyorum artık nasip ya
Anladim canım sen yapma o zaman tabiki..allah gönlüne göre versin tatlı bi bıcırık en yakin zamanda canım benim

12 EYLÜL SPOR LİSTESİ

1. Tuzsuz_ruh: 30 dakika yuruyus:60 puan

2. Hippo: 2mil leslie: 60 puan

3.Marlin18 : 70 dakika yürüyüş:140 puan

4 sily 30 dk yuruyus :60 p
1 mil lesli 30p

5. Gulbe Leslie 3 mil 90 p

6. Esra_4378
45 dk yürüyüş: 90p

7.tevafuk 50 dk yürüyüş 100 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…