Canım senin de mi reglin yakın yoksa bende baya sisim ama yere göğe sigamiyorum o dereceAlıştım tatlım çok vakit bulamıyorum yazmaya ondan sesim çıkmıyor birazz..bide ödemi hala atamadım wcye çıkamıyorum iyice sistim biraz sinirim bozuk o yüzden
Gevrek=simit canım evde kepek ekmegi yok kahvaltimi ise evden goturuyorum da beyaz ekmek yemek istemedigimden gevrek aliyorum ordan..hergün alicam unutuyorum ekmegi
Evet 17sinde olcam cok şişim valla psikolojim bozuldu diyetteyken sinir oluyorum bu döneme o kadar az yiyip spor yapip tartida daha fazla cikmak cok kötüCanım senin de mi reglin yakın yoksa bende baya sisim ama yere göğe sigamiyorum o derece
Aynen canım benim de 16 'sında ama gelir mi gelmez hiç zamanında böyle uzun bi süre gider benimEvet 17sinde olcam cok şişim valla psikolojim bozuldu diyetteyken sinir oluyorum bu döneme o kadar az yiyip spor yapip tartida daha fazla cikmak cok kötüolsak da rahatlasak :)
Çok güzel bir menü afiyet olsunBUGÜN Kİ MENÜM
Sabah;
Peynir
Zeytin
Salatalık
Eski kaşar peyniri
Roka
1 dilim buğday ekmeği
Şekersiz fincan çay
Öğlen;
Domates çorbası
Salata
Püre
Akşam;
Tarhana çorba
Taze fasülye
Akşam sporrrr .................... Mekik 3 set 30 adet
Akşam sporrrrrrr......... İç bacak 3 set 20 adet
Akşam sporrrrrrrrrrr....... Kol çalışması 3 set 20 adett @MiuLego
Menü gayet güzel bamyaya bayilirimBugün ki menümü yazayım, sonrada geriye doğru okumaya başlayayım :)
Sabah: Peynirli omlet, domates, yeşillik, 2 dl ekmek
Öğle: Kıymalı patlıcan, salata, 1 dlm ekmek
yedim
Akşam: Bamya , yoğurt ve salata var menümde
Bugü çok yorgunum o yüzden yürüyüş yapamam sanırsam ama söz yakında yüürüyüşlere başlayacağım.
Şu ana kadar 1.5 lt su içtim. Kesin 2.5 olur
Sevgili rakibem bugün menü super kaçamak yok spor var aferinKızlar ilk menü benden gelsin bugün. ..
Kahvaltı 10da..
2 yumurta ile dereotlu omlet
Kk peynir
Domates
Salatalık
Taze nane
Şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
1 hurma
Ara
1 salkım üzüm
Akşam 18.20de..
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Su sayamadım ama 3 lt geçmiştir..
Spor 2 mil leslie yaptım.. daha yapim listeye eklerim
Yaptım tabiki canim@hippotalamus hippoşum bugğn de kaçamak yapmış mı
@marlin18 aktif mi artık burdayım dediydi
Tuzum kendine gelmiş mi bugün @tuzsuz_ruh
Soul su için mi yazmış oha bu gözler bunları da mı okucaktı hahahaha @My SouL
@Sily vetevafuk55 nabıyor buralardamıydılar???
Esra sporunu yapmış mı ?
J jaspeado napıyor alıştı mı gruba?
Vilma 37 artık hep buralarda mıymış?
B Bhr_89 ödmler gitmiş mi
Ay daha bisürüsü
Aklımda deli sorular özet geçen yok muuuuuu
@Korhilalp ciğim mi gelmiş@inciakis benim eski rakibim de buralarda mı özlediğimi söyleyin
Ayni durumdayiz benim de her seferinde 3 5 gun sonraya atıyor düzenli degil..gecikince sogan maydanoz suyu iciyorum ben 1 2 gun ic geliyor gecikirse dene canimm sende :)Aynen canım benim de 16 'sında ama gelir mi gelmez hiç zamanında böyle uzun bi süre gider benim
Canım ben evliyim çocuk istediğim için onu da yapamıyorum bekarken benimde geçince hemen soğan suyu içerdim gelirdi ama şu an baya uzun zamanlar bekliyorum artık nasip yaAyni durumdayiz benim de her seferinde 3 5 gun sonraya atıyor düzenli degil..gecikince sogan maydanoz suyu iciyorum ben 1 2 gun ic geliyor gecikirse dene canimm sende :)
Anladim canım sen yapma o zaman tabiki..allah gönlüne göre versin tatlı bi bıcırık en yakin zamanda canım benimCanım ben evliyim çocuk istediğim için onu da yapamıyorum bekarken benimde geçince hemen soğan suyu içerdim gelirdi ama şu an baya uzun zamanlar bekliyorum artık nasip ya
Bamyacı tevafukkkkkk kıyamama eller pert oldu dimi :)Kızlar bugün giremedim kusura bakmayın
2 kilo bamya ayikladim ne zor yaaabütün vaktimi aldı poff daha bir kilo yine var
Menü gayet güzel bamyaya bayilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?