Sensin ŞİŞKO

Oh miss verirsin tabi burda cuma ve pazartesileri tartiliyoruz bide spor ve menü paylaşımı yapılıyor ve aktif olman isteniyor elinden geldiğince tabi sohbet muhabbet de cabasi
Superr ozamn ben şimdiden basliyim bugün başladım diyete sabah yağda yumurta yedim yarım kepekli ekmekle öğlen diyet atistirmalik yedim akşamda kurufasulye bı kaşık pilav yemeyi düşünüyorum bu arada hala bebisimi emziriyorum spor yapmaya pek fırsatım olmuyor ama oryantel oynuyorum çokta eglenceli oluyor benim için :)

Bence sizin bebiş protesto ediyor memeden kesme evresindesiniz sanırım onun için yemek yemiyor olabilir

Yanlış mı oldu oyyyy atın beni bu topikten
Gitmeye meylettin galibaspoamı çıkarmama gerek yok sanırım saçından sürüklemem yeter bence
Kim disladi seniiiiii aaaaaa sen bana mesaj at bebeğim ben yazarım senin sporları yaaaaa ayipsinnnnn yaniii kimse dışlamaz seniii
Kız sus
Kendi yazmayı öğrenecek daha ablası

Afiyetler olsun canım su takibi yap kendinde. Hareket etmek önemli olan oryantal de kaç dk yaptığını kontrol edip söyler sen puanlamaya katilabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…