- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Ahahahhajaha kız bir peynir yaaa çok sırlı konuşmuşuz hakkettenNe tarifi öyle sır dolu konuştunuz ki merak ettim
19 eylül spor listesi
1. My soul:
30 DK BİSİKLET= 90
3 SET 30 ADET KARIN BÖLGESİ= 450
Yani canım sanki gençlik iksiri tarifi var elinizdeAhahahhajaha kız bir peynir yaaa çok sırlı konuşmuşuz hakketten
O olsa zaten herkese bedava dağıtırım ahahahahahaYani canım sanki gençlik iksiri tarifi var elinizde
Yok vermezsin bi peyniri bu kadar sır gibi konusuyorsaniz beni mı kandiriyon kız senO olsa zaten herkese bedava dağıtırım ahahahahaha
Kız Ahahahaha peynir işte ne olacak neden vermiyim herkes nasiplensin diye kv bilir dedi ondan sordum top peynir canım baharatlı biseyYok vermezsin bi peyniri bu kadar sır gibi konusuyorsaniz beni mı kandiriyon kız sen
tabikisi de minnoşumAy gel lütfen motive ye ihtiyacım var
nasıl hayatta kalıyorsun acabaYaptımda hesaplamaları karıştırıyorum ben.
puhahahahahaha hayali sanırım o hahahaha450 ne beeeeeeeeee
Aaaa gördüm ben o peyniri yağ içinde saklanıyor dimi böyle sarı turuncu gibi cokelekten yapılıyor sanirimKız Ahahahaha peynir işte ne olacak neden vermiyim herkes nasiplensin diye kv bilir dedi ondan sordum top peynir canım baharatlı bisey
Yanlış mı oldu oyyyy atın beni bu topikten450 ne beeeeeeeeee
tabikisi de minnoşum
nasıl hayatta kalıyorsun acaba
puhahahahahaha hayali sanırım o hahahaha
Yanlış mı oldu oyyyy atın beni bu topikten
Ivettttttt aynen oooo kuzummm eşim çok seviyor onu o yüzden sordumAaaa gördüm ben o peyniri yağ içinde saklanıyor dimi böyle sarı turuncu gibi cokelekten yapılıyor sanirim
Teşekkür ederimm ama yanlış yapıyorum ben dışladılar beniBebegimmmmmmmmmm atarmiyiz seni yaaaaaaaaaaaa ayisinnnn canımız cigerimizsin
Kim disladi seniiiiii aaaaaa sen bana mesaj at bebeğim ben yazarım senin sporları yaaaaa ayipsinnnnn yaniii kimse dışlamaz seniiiTeşekkür ederimm ama yanlış yapıyorum ben dışladılar beni
Superr ozamn ben şimdiden basliyim bugün başladım diyete sabah yağda yumurta yedim yarım kepekli ekmekle öğlen diyet atistirmalik yedim akşamda kurufasulye bı kaşık pilav yemeyi düşünüyorum bu arada hala bebisimi emziriyorum spor yapmaya pek fırsatım olmuyor ama oryantel oynuyorum çokta eglenceli oluyor benim için :)Oh miss verirsin tabi burda cuma ve pazartesileri tartiliyoruz bide spor ve menü paylaşımı yapılıyor ve aktif olman isteniyor elinden geldiğince tabi sohbet muhabbet de cabasi
Bence sizin bebiş protesto ediyor memeden kesme evresindesiniz sanırım onun için yemek yemiyor olabilirAy çok zormuş canım cidden ağla ağla mahvediyor kendini ya ama geçecek alışacak 3 gündür çok Yorgun'um birde parti fotoğraf çekimi derken birde gece uykusuzluklar ya bir önerin var mı hippocan ne yapayım yemek de yemiyor
Gitmeye meylettin galibaYanlış mı oldu oyyyy atın beni bu topikten
Kız susKim disladi seniiiiii aaaaaa sen bana mesaj at bebeğim ben yazarım senin sporları yaaaaa ayipsinnnnn yaniii kimse dışlamaz seniii
Afiyetler olsun canım su takibi yap kendinde. Hareket etmek önemli olan oryantal de kaç dk yaptığını kontrol edip söyler sen puanlamaya katilabilirsinSuperr ozamn ben şimdiden basliyim bugün başladım diyete sabah yağda yumurta yedim yarım kepekli ekmekle öğlen diyet atistirmalik yedim akşamda kurufasulye bı kaşık pilav yemeyi düşünüyorum bu arada hala bebisimi emziriyorum spor yapmaya pek fırsatım olmuyor ama oryantel oynuyorum çokta eglenceli oluyor benim için :)
Ben hiç tadına bakmadım ama gördüm yağı çok icine çekiyor olabilir diye düşündürdü beniIvettttttt aynen oooo kuzummm eşim çok seviyor onu o yüzden sordum
Kız duzelttim ya ben ne dışlamasıTeşekkür ederimm ama yanlış yapıyorum ben dışladılar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?