- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Yaptım hadi..Sen örnek yap bi kere benim için ondan sonra
Tamam kuzum acele etme sıcaklar var daha burdaDur ilk fırsatta sorucam..
Ay çok zormuş canım cidden ağla ağla mahvediyor kendini ya ama geçecek alışacak 3 gündür çok Yorgun'um birde parti fotoğraf çekimi derken birde gece uykusuzluklar ya bir önerin var mı hippocan ne yapayım yemek de yemiyorSıkma canını balım.. memeden kesmek çok zor oldu dimi?? Miu elinden geldikçe gelecek bizde birbirimizi motive ederiz
Ay gel lütfen motive ye ihtiyacım varMotive için gelmeyeceğimi mi sanıyorsun gülbişim
Memeden mi kestin çok zormuş o süreç ggülbe dayan canım benim moral motivasyon düşürme annelik zor ama siz kutsalsınız
Şimdilik iyiyim kuzum miu da bi şey olmaz diyor bakalım artıkAhahahah kız o kadar karıştırma hayat yeşil çay normal çay soda mide zafiyeti geçirirsin
Kız hayırdır ya ne istedinHipposum kız kaynanana sordunmu bişey konuşmuştuk hani
TarifKız hayırdır ya ne istedin
Canım birden kesme.. her gün 1 kez ver bence.. o da sakinleştikten sonra..Ay çok zormuş canım cidden ağla ağla mahvediyor kendini ya ama geçecek alışacak 3 gündür çok Yorgun'um birde parti fotoğraf çekimi derken birde gece uykusuzluklar ya bir önerin var mı hippocan ne yapayım yemek de yemiyor
Tabiki 30 yaşındayım 170 boy 73 kiloyum doğum sonrası 1 sene oldu 10 kilosunu verdim 7 kilo fazlam kaldı hedef kilom 66 67 fazlada versem kötü olmaz yani :)Gel canım kendini tanıtır mısın biraz
Ne tarifi öyle sır dolu konuştunuz ki merak ettim
Taaam kaptan sakinn
MaaleseffffAhahahaha kız gene mi unuttun
Yaptım hadi..
Oh miss verirsin tabi burda cuma ve pazartesileri tartiliyoruz bide spor ve menü paylaşımı yapılıyor ve aktif olman isteniyor elinden geldiğince tabi sohbet muhabbet de cabasiTabiki 30 yaşındayım 170 boy 73 kiloyum doğum sonrası 1 sene oldu 10 kilosunu verdim 7 kilo fazlam kaldı hedef kilom 66 67 fazlada versem kötü olmaz yani :)
Puanlama yapmamissin canımYaptımAma sanki yine bir şeyi eksik yaptım gibi hesaplıcaktım dimi
Düzeltirsin kız ne olacak
Yaptımda hesaplamaları karıştırıyorum ben.Düzeltirsin kız ne olacak
Canım ilk sayfada var sanırım karın egzesizlerinin 5 tanesi 1 puan ediyor bisiklet dk si 3 puan galiba canımYaptımda hesaplamaları karıştırıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?