Ayy ben çok severim ya tiryaki gibiyim icmediğim gün baş ağrısı yaşıyorum. Sadece korktum bu kadar şey karıştırdım sıkıntı olur mu ki diyeKız çay komasına gireceksin yaaaaaa
Ahahahah kız o kadar karıştırma hayat yeşil çay normal çay soda mide zafiyeti geçirirsinAyy ben çok severim ya tiryaki gibiyim icmediğim gün baş ağrısı yaşıyorum. Sadece korktum bu kadar şey karıştırdım sıkıntı olur mu ki diye
Sıkma canını balım.. memeden kesmek çok zor oldu dimi?? Miu elinden geldikçe gelecek bizde birbirimizi motive ederiz@MiuLego ay çok üzüldüm şimdi ya şimdi kaptanlık yoğun iş buraya o kadar sık nasıl gireceksin ki sen ay ya motivasyon sıfır kaç gündür toplayamıyorum kızımı memeden kestim uykusuz geceler birde bu haber ne olacak böyle ya hippo yapar Eminim ama sen de süper motive ediyordun ya bizi ay ya
Motive için gelmeyeceğimi mi sanıyorsun gülbişim@MiuLego ay çok üzüldüm şimdi ya şimdi kaptanlık yoğun iş buraya o kadar sık nasıl gireceksin ki sen ay ya motivasyon sıfır kaç gündür toplayamıyorum kızımı memeden kestim uykusuz geceler birde bu haber ne olacak böyle ya hippo yapar Eminim ama sen de süper motive ediyordun ya bizi ay ya
BUGÜN Kİ MENÜM
Sabah 09.00
Peynirli tost
1 fincan çay şekersiz
Öğlen 12.00
Düğün çorbası
Türlü (1 kepçe)
1 kase yoğurt
Göbek salatası
Akşam 19.00
Dün ki yemeklerden var
Tarhana çorbası
Bamya
1 kase yoğurt
19.09.2017 sporum
Yarım saat bisiklet
Karın bölgesi için 3 set 30 adet
Hiçbirşey olmaz ben de çok içiyruö bu tarzMerak etme tatlım ciss şeyler değil bi bardak ayran içtim tuzsuz bi bardak yeşil çay sodali limonlu bi bardak hayit çayı 5 bardak normal çay şimdiye kadar 2 lt ye yakın su canim düşün içip içip tuvalete gidiyorum kız
Dikkat edicem inşallah canımmmBizde de düğün çorbası vardı bugün..
Güzel menü canım yarın ve perşembe daha hafif olsun e mi menüler
Cnm spor puanını liste oluştur ve ekleBUGÜN Kİ MENÜM
Sabah 09.00
Peynirli tost
1 fincan çay şekersiz
Öğlen 12.00
Düğün çorbası
Türlü (1 kepçe)
1 kase yoğurt
Göbek salatası
Akşam 19.00
Dün ki yemeklerden var
Tarhana çorbası
Bamya
1 kase yoğurt
19.09.2017 sporum
Yarım saat bisiklet
Karın bölgesi için 3 set 30 adet
Cnm spor puanını liste oluştur ve ekle
hayırrrCnm spor puanını liste oluştur ve ekle
Ne hayırı kız..iş başa düştü.. hadi çok kolay bi dene..hayırrr
Kız eltime sordum geçen.. anlattı bişiler ama :)) kv ye soramadım maalesef.. oğlu ameliyat oldu önemli bişi değil ama ilk fırsat ta elimde kağıt kalem sorucam.. sen istanbul da mıydın ?? Annemlere gelirken getirim sana..Hipposum kız kaynanana sordunmu bişey konuşmuştuk hani
Sen örnek yap bi kere benim için ondan sonraNe hayırı kız..iş başa düştü.. hadi çok kolay bi dene..
Pöffff İstanbula tasinicam değilim aydindayim sen yaz ben yaparım artikinKız eltime sordum geçen.. anlattı bişiler ama :)) kv ye soramadım maalesef.. oğlu ameliyat oldu önemli bişi değil ama ilk fırsat ta elimde kağıt kalem sorucam.. sen istanbul da mıydın ?? Annemlere gelirken getirim sana..
Ahahahaha kız gene mi unuttunSen örnek yap bi kere benim için ondan sonra
Dur ilk fırsatta sorucam..Pöffff İstanbula tasinicam değilim aydindayim sen yaz ben yaparım artikinbugünde herşeye ağlar oldum ahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?