- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
Tsk ederim Canım ben oryanteli sabah 20 dk öğlen 20 dk akşamda 20 dk olmak üzere toplam 60 dkya boluyorum bu arada suda günde en fazla 8 bardak icebiliyorumAfiyetler olsun canım su takibi yap kendinde. Hareket etmek önemli olan oryantal de kaç dk yaptığını kontrol edip söyler sen puanlamaya katilabilirsin
Ayy çok geçmiş olsun canım neyi var miniginS3lam kizlar ben bu cuma icin izin istiyorum çünkü bu haftam.asiri aşırı yoğun geçiyor.bir yandan kış hazırlıkları bir yandan kızımın okulunun ilk haftası gel gitler bir yandan oğlum küçük bir operasyon geçirecek... Dualarınızı bekliyorum özellikle perşembe sabahı
ama allah izin verirse pazartesi itibari ile bomba gibi gelirim
Testis indirme ve sünnet canımAyy çok geçmiş olsun canım neyi var minigin
Oh güzel hareket bence bu arada emzirirken daha fazla su içilmez mi kız 2 lt az karşılanıyor burdaTsk ederim Canım ben oryanteli sabah 20 dk öğlen 20 dk akşamda 20 dk olmak üzere toplam 60 dkya boluyorum bu arada suda günde en fazla 8 bardak icebiliyorum
Himm hayırlı olsun sünnet için canım rabbim güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallahTestis indirme ve sünnet canım
Cnm ekmek çok geldi bana yaa.. 3 dilim.. bide mısır çok kalorili bişi.. spor da yap cnm..Bugünkü menüm;
Aabah: 2 dlm kepek ekmegi, peynir zeytin domates salatalik
Ara: turk kahvesi
Ogle: 1 kase tavuksuyu corbasi, 1 ayran
Ara: 1elma 1/2muz
Aksam: 1 kase corba, 1 dlm ekmek, biraz peynir
Ara: süt mısır
Geçmiş olsun cnm.. rabbim yardımcın olsun..S3lam kizlar ben bu cuma icin izin istiyorum çünkü bu haftam.asiri aşırı yoğun geçiyor.bir yandan kış hazırlıkları bir yandan kızımın okulunun ilk haftası gel gitler bir yandan oğlum küçük bir operasyon geçirecek... Dualarınızı bekliyorum özellikle perşembe sabahı
ama allah izin verirse pazartesi itibari ile bomba gibi gelirim
Ewet aslında az doğru ama yediklerim emzirirken baya az geliyo çok acikiyorum üstüne bide su içince midem bulaniyo oysa su içmeyi çok seven bı insanimOh güzel hareket bence bu arada emzirirken daha fazla su içilmez mi kız 2 lt az karşılanıyor burda
Kız sakinim Allah seni.. sadece artık öğrenmen lazım :)) bu arada kaptanımız hala @MiuLego miucanım ♡♡♡Taaam kaptan sakinn
Maaleseffff
Cnm bende emziriyorum.. günde 5 lt falan su içiyorum hele bu sıcaklarda..Ewet aslında az doğru ama yediklerim emzirirken baya az geliyo çok acikiyorum üstüne bide şu içince midem bulaniyo oysa şu içmeyi çok seven bı insanim
5 lt ooo süpersin valla helal olsun ben en fazla 3 icebiliyorumCnm bende emziriyorum.. günde 5 lt falan su içiyorum hele bu sıcaklarda..
Anladım canım kuru yemiş yiyebilirsin mideni tutar hem tabi kavrulmamis olanindanEwet aslında az doğru ama yediklerim emzirirken baya az geliyo çok acikiyorum üstüne bide su içince midem bulaniyo oysa su içmeyi çok seven bı insanim
Hmm bu çok iyi bı fikir kesinlikle denicem çünkü gerçekten çok açlık hissediyorum benim oglanda akşama kadar emiyo hiç birakmiyoki:)Anladım canım kuru yemiş yiyebilirsin mideni tutar hem tabi kavrulmamis olanindan
Emsin kız yarasin pasaya çok da abartma olur mu baya kalorili olabilirHmm bu çok iyi bı fikir kesinlikle denicem çünkü gerçekten çok açlık hissediyorum benim oglanda akşama kadar emiyo hiç birakmiyoki:)
Cnm kaç aylık oğlun??Hmm bu çok iyi bı fikir kesinlikle denicem çünkü gerçekten çok açlık hissediyorum benim oglanda akşama kadar emiyo hiç birakmiyoki:)
Sağol cnm yok merak etme bı avucu geçmezEmsin kız yarasin pasaya çok da abartma olur mu baya kalorili olabilir
17 si yeni bitti cnm 18 e girecek seninki ne kdarlikCnm kaç aylık oğlun??
Ayy büyükmüş kızz.. hala mı çok acıktırıyo emzirmek.. benimki 14 aylık cnm..17 si yeni bitti cnm 18 e girecek seninki ne kdarlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?