Tamam tatlım sağolBenim midemi bulandirdigi icon gece yatmadan yarim saat once iciyirum sabah hayatta icilmez istedigon zaman icebilirsin yani tatlım ac tok farketmiyor
Noldu kızz??Hepinizle küstüm
Miu, hippo hariç....
Ne yaptık ki kuzumHepinizle küstüm
Miu, hippo hariç....
Hiçbiriniz oğlumun ameliyatini sormadınızNe yaptık ki kuzum
Ay canım gününü bilmiyordum ki ben kusura bakma nasıl oldu paşa hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun rabbim damatligini göstersinHiçbiriniz oğlumun ameliyatini sormadınız
Haklısın kuzum ya ben kızımın derdinden hiç birşey aklıma gelmedi nasıl oldu oğluşun nasıl geçti inş iyidir canım ya çok üzgünüm kusura bakmaHiçbiriniz oğlumun ameliyatini sormadınız
Canım yanlış anlama ama diyetten olmuş olabilir mi çok az yiyordun öyle hatırlıyorumKızlar malesef diyetim sıkıntıda sütüm kesilmek üzere çok üzgünüm bebeğim 3 aylikAk kelebek
Yani emmek istiyor ama süt pek yok
Azda değilde dikkatli besleniyordum ama demekki öyle sanmışım canim ya yani hepte su su demekki süt yapmıyor yapsa bile sütün yağlı olma olasılığı düşüyor demekki bakalım spora devam ama diyeti biraz askıya aldım ama tabi çiş coş yememeye çalışıyorumCanım yanlış anlama ama diyetten olmuş olabilir mi çok az yiyordun öyle hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?