- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
İnşallah cnm bu hamileliginde almazsin gerçi daha bilinçli hareket ettiğin için bu hamileliginde fazla kilo alacağını zannetmiorumAy canım ben 21 kilo aldım ilk hamileliğimde sen çok iyi almışsın benim hedefim 7-8 kilo ile kapatmak
İnşallah canım inşallahİnşallah cnm bu hamileliginde almazsin gerçi daha bilinçli hareket ettiğin için bu hamileliginde fazla kilo alacağını zannetmiorum
Gülben sabah kahvaltısında döktürmüşsun has ama en güzel öğün kahvaltı vücut yakıyor günün en güzel öğünüMisafirim vardı kızlar giremedim
Sabah öğle arası 12:00
Aç karna 2 bardak su
1 incir
7 zeytin
Orta boy şeftali
2 yumurtalı kıymalı yumurta
1 salatalık
Peynir
3 ceviz
Ara 16:15 1 fincan kahve
1 keçi boynuzu
1 küçük yeşil elma
Akşam 19:00
1 porsiyon kıymalı patlıcan
Ayran 1.5 bardak
Su 2 lt
Spor 15 dk koşu ile yürüyüş arası birşey
Pilav ne pilaviydi? Menüm güzel akşam öğünü karbonhidrat bırakmaz isen kg vermen daha hizlaniyorİyi aksamlar kızlar menüm Sabah11:00 maydanozlu peynirli yumurta zeytin ve çay bir dilim ekmek
Öğlen 3:00 tarçınlı süt diyet bisküvi
Akşam 19:00 biraz pilav patlican yemeği yogurt ve günü kapattim
Inşallah yansımaz kız bakalım bugün sapittim ama yarın güzel geçer insallahEv yapımı iki kere yazılmışanladım ben seni ama sadece patates salatası olmamalıydı kuzum
Canım su miktarını da ekle bidahakine. Menün güzel pilav azmış zaten afiyet olsun
Canım her öğününde az veya çok karbon var üzerne birde dondurmaolmamış bence ama tartiya yansımayabilir afiyet olsun
Yanmıştır inş canımGülben sabah kahvaltısında döktürmüşsun has ama en güzel öğün kahvaltı vücut yakıyor günün en güzel öğünü
Kizzz İzmire gittim anacım yazdım ya yokum diye aaaaaa
Görmedim ki..Kizzz İzmire gittim anacım yazdım ya yokum diye aaaaaa
Sabah yazdım ben biryere ziyarete gidiyorum diye bakmazsan görmezsin tabiiiiGörmedim ki..
Geliyorum az sonra bekle beniiii23 eylül cumartesi spor listesi
1. Hippo:
300 ip: 60 puan
15 dk leslie: 30 puan
200 bölgesel: 20 puan
Toplam: 110 puan
2.
Haydi kızlar sporları ekleyelim..
Kız ben hepsini okuyorum mesajların.. unuttum demek.. bak kesin beğenmişimdir.. okumadığım kalmasın diye hepsini beğeniyorumSabah yazdım ben biryere ziyarete gidiyorum diye bakmazsan görmezsin tabiiii
BekliyorumGeliyorum az sonra bekle beniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?