- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
Vallahi hesaplarin tutarsa çok süper ben hamilelik boyunca 9 kilo almıştım sonrasinda 15 kilo beni bulgur yaktı ye ye süt olur muhabbeti:)) yanlız bide doğum kontrol hapı eklenince bavul gibi olmuştumCanım ben ilk bebişte çok kilo aldım Doğumdan sonra 10 kilo gitmişti dediğin gibi emzirme döneminde tekrar aldım o 10 kiloyu dikkat çok önemli tabi ilk çocukta insan hiç birşey anlamıyor yok süt oldun yok şu bu derken yedim de yedim hedefim hamileliğimi çok kilo almadan bitirmek ve hamilelik sonrası kilo almadan 6 ayı tamamlamak sonra bebiş ek gıdaya başlayınca tekrar kaldığım yerden devam etmek canım
Aynen canım bende böyle düşünüyorumAynen cnm.. ama ilk 6 ay lütfen diyet yapma.. bebeğin sütü çok daha önemli.. ekmek yemezsin abur cubur yemezsin.. günde 1 porsiyon tatlı yersin zaten emzirdiğin için hemencecik gider aldıkların.. hop 6 ay biter diyete devam :))
Evet seninle yarışmak güzel olurdu inş ben doğurana kadar sen çoktan hedefine ulaşırsın bana motive olursunAhh cnm inş.. aynı kilodaydık.. boyumız da yakındı.. ama sen deolmasaydın sıkı kapışırdık eminim artık doğumdan sonra inş
Ayy inş.. bekle balım 70 kilo halimi göstercem sana malum avm deEvet seninle yarışmak güzel olurdu inş ben doğurana kadar sen çoktan hedefine ulaşırsın bana motive olursun
Aksama.kabak yemegi yapiyorumKızlar napıyorsunuz??kesin spor yapıyorsunux dimi?? Öle olmalı.. yoksa boş bırakmazdınız buraları
Afiyet olsun cnm.. kuru kayısı yerine bi incir yesen.. 7 de zeytin.. faydasını görürsünBir yerden baslayip menumu vereyim
Sabah sade turk kahvesi yarim hurma (yarısını oğlum yedi) iki kuru kayisi
Kahvaltı 12.00: 1.5 has yumurta
1 dilim tam b ekmeği
Salatalık 7 zeytin
Biberli domates 1 kaşık
Ucundan kuş burnu marmelati
Ara 3 erik , bir küçük muz bitki cayi
Aksam 18.30: 1 tabak yaklaşık 8 kaşık kabak yemeği ve 4 kaşık yoğurt
Arada kahve içerim yanına hurma ile
2.5 litre su ve bitki çayları
Birazdan hasta ziyaretine misafirim gelecek yine uğrarım
Ayy cnm valla nasıl bi gün olmuş anlamadım valla :)) pilav ve bisküvi.. miktarları da yazılmamış..İyi aksamlar kızlar menüm Sabah11:00 maydanozlu peynirli yumurta zeytin ve çay bir dilim ekmek
Öğlen 3:00 tarçınlı süt diyet bisküvi
Akşam 19:00 biraz pilav patlican yemeği yogurt ve günü kapattim
Ayy evet azcık değişik olmuş.. spor yapmışsın ama.. dondurma ne kadardı.. hazır mıydı??Merhaba ben geldim bugün biraz farklı bi gün geçirdim ama inşallah kötü dönmez bana
Menü
Sabah 11.30
1 haslamayumurta peynir 7 zeytin incir 10 veya 15 tane kavrulmamis fındık 2 çatal kek biraz üzüm
Öğlen 15 00
yarım patates kızartması yanında sade soda
Akşam 17 30
4 kaşık salcali pilav yanına menemen 3 kaşık 1 kase cacık
Bir tane dondurma
Ne kadar şu ictigimi hesaplayamadim bugün şu ana kadar 100 dk yürüyüş yaptım ip atlamayı düşünüyorum şu an ama bakalim kizlar
Ay evet canim çilekli şoktan aldım mis adı ilk defa denedim 70 gr yazıyordu üstündeAyy evet azcık değişik olmuş.. spor yapmışsın ama.. dondurma ne kadardı.. hazır mıydı??
Canım bisküvi diyet ligt bisküvilerden iki parça yedim pilavda iki yemek kaşıgiAyy cnm valla nasıl bi gün olmuş anlamadım valla :)) pilav ve bisküvi.. miktarları da yazılmamış..
Ev yapımı iki kere yazılmışKızlar menü veriyorum
Uyanır uyanmaz 1 lt su 1 kuru incir..
Kahvaltı 12de..
Sucuklu menemen
Peynir
7 zeytin
Salatalık
Ara
Türk kahvesi
1 bayram çikolatası
Ara
Halam patates salatası getirmişti bikaç kaşık ondan..
Akşam 19da..
2 parça incecik ev yapımı şinitzel (ev yapımı)
Salata
Günü kapattım inş kızlar. Çay kahve içerim heralde..
100 ip atladım şimdiye kadar... inş daha yaparım..
Canım su miktarını da ekle bidahakine. Menün güzel pilav azmış zaten afiyet olsunİyi aksamlar kızlar menüm Sabah11:00 maydanozlu peynirli yumurta zeytin ve çay bir dilim ekmek
Öğlen 3:00 tarçınlı süt diyet bisküvi
Akşam 19:00 biraz pilav patlican yemeği yogurt ve günü kapattim
Canım her öğününde az veya çok karbon var üzerne birde dondurmaMerhaba ben geldim bugün biraz farklı bi gün geçirdim ama inşallah kötü dönmez bana
Menü
Sabah 11.30
1 haslamayumurta peynir 7 zeytin incir 10 veya 15 tane kavrulmamis fındık 2 çatal kek biraz üzüm
Öğlen 15 00
yarım patates kızartması yanında sade soda
Akşam 17 30
4 kaşık salcali pilav yanına menemen 3 kaşık 1 kase cacık
Bir tane dondurma
Ne kadar şu ictigimi hesaplayamadim bugün şu ana kadar 100 dk yürüyüş yaptım ip atlamayı düşünüyorum şu an ama bakalim kizlar
Ocak sonunda muhtemelen 7-7.5 aylık olurum Nisan başı Doğum çünkü inşallahAyy inş.. bekle balım 70 kilo halimi göstercem sana malum avm dekaç aylık olursun ki sen o zmn.. ocak sonunda ??
Ay canım ben 21 kilo aldım ilk hamileliğimde sen çok iyi almışsın benim hedefim 7-8 kilo ile kapatmakVallahi hesaplarin tutarsa çok süper ben hamilelik boyunca 9 kilo almıştım sonrasinda 15 kilo beni bulgur yaktı ye ye süt olur muhabbeti:)) yanlız bide doğum kontrol hapı eklenince bavul gibi olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?