Sensin ŞİŞKO

Vallahi hesaplarin tutarsa çok süper ben hamilelik boyunca 9 kilo almıştım sonrasinda 15 kilo beni bulgur yaktı ye ye süt olur muhabbeti:)) yanlız bide doğum kontrol hapı eklenince bavul gibi olmuştum

Aynen canım bende böyle düşünüyorum

Ahh cnm inş.. aynı kilodaydık.. boyumız da yakındı.. ama sen de olmasaydın sıkı kapışırdık eminim artık doğumdan sonra inş
Evet seninle yarışmak güzel olurdu inş ben doğurana kadar sen çoktan hedefine ulaşırsın bana motive olursun

Bir yerden baslayip menumu vereyim

Sabah sade turk kahvesi yarim hurma (yarısını oğlum yedi) iki kuru kayisi

Kahvaltı 12.00: 1.5 has yumurta
1 dilim tam b ekmeği
Salatalık 7 zeytin
Biberli domates 1 kaşık
Ucundan kuş burnu marmelati

Ara 3 erik , bir küçük muz bitki cayi

Aksam 18.30: 1 tabak yaklaşık 8 kaşık kabak yemeği ve 4 kaşık yoğurt

Arada kahve içerim yanına hurma ile
2.5 litre su ve bitki çayları

Birazdan hasta ziyaretine misafirim gelecek yine uğrarım

Afiyet olsun cnm.. kuru kayısı yerine bi incir yesen.. 7 de zeytin.. faydasını görürsün

Kızlar menü veriyorum

Uyanır uyanmaz 1 lt su 1 kuru incir..

Kahvaltı 12de..
Sucuklu menemen
Peynir
7 zeytin
Salatalık

Ara
Türk kahvesi
1 bayram çikolatası

Ara
Halam patates salatası getirmişti bikaç kaşık ondan..

Akşam 19da..
2 parça incecik ev yapımı şinitzel (ev yapımı)
Salata

Günü kapattım inş kızlar. Çay kahve içerim heralde..

100 ip atladım şimdiye kadar... inş daha yaparım..

İyi aksamlar kızlar menüm Sabah11:00 maydanozlu peynirli yumurta zeytin ve çay bir dilim ekmek
Öğlen 3:00 tarçınlı süt diyet bisküvi
Akşam 19:00 biraz pilav patlican yemeği yogurt ve günü kapattim
Ayy cnm valla nasıl bi gün olmuş anlamadım valla :)) pilav ve bisküvi.. miktarları da yazılmamış..

Merhaba ben geldim bugün biraz farklı bi gün geçirdim ama inşallah kötü dönmez bana
Menü
Sabah 11.30
1 haslamayumurta peynir 7 zeytin incir 10 veya 15 tane kavrulmamis fındık 2 çatal kek biraz üzüm
Öğlen 15 00
yarım patates kızartması yanında sade soda
Akşam 17 30
4 kaşık salcali pilav yanına menemen 3 kaşık 1 kase cacık
Bir tane dondurma
Ne kadar şu ictigimi hesaplayamadim bugün şu ana kadar 100 dk yürüyüş yaptım ip atlamayı düşünüyorum şu an ama bakalim kizlar

Ayy evet azcık değişik olmuş.. spor yapmışsın ama.. dondurma ne kadardı.. hazır mıydı??

Ev yapımı iki kere yazılmış anladım ben seni ama sadece patates salatası olmamalıydı kuzum
İyi aksamlar kızlar menüm Sabah11:00 maydanozlu peynirli yumurta zeytin ve çay bir dilim ekmek
Öğlen 3:00 tarçınlı süt diyet bisküvi
Akşam 19:00 biraz pilav patlican yemeği yogurt ve günü kapattim
Canım su miktarını da ekle bidahakine. Menün güzel pilav azmış zaten afiyet olsun
Canım her öğününde az veya çok karbon var üzerne birde dondurma olmamış bence ama tartiya yansımayabilir afiyet olsun

Vallahi hesaplarin tutarsa çok süper ben hamilelik boyunca 9 kilo almıştım sonrasinda 15 kilo beni bulgur yaktı ye ye süt olur muhabbeti:)) yanlız bide doğum kontrol hapı eklenince bavul gibi olmuştum
Ay canım ben 21 kilo aldım ilk hamileliğimde sen çok iyi almışsın benim hedefim 7-8 kilo ile kapatmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…