- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
Muhtemelen bende oyle yapicam ama zencefil gerçekten boğaz agrisina çok ıı geliyoSağlık ocağındaki doktorlar çocuktan pek anlamıyohemen abtibiyotik veriyolar.. bizde daha önce götürdük hemen antibiyotik.. başka doktora götürdük sonra..
Bende 1.8 kilo en fazla oldu.. bi sefer de 1.6 oldu.. bakalım..O şekilde yapilincada vaad ettikleri gibi 2 günde 2 kilo verdiriomu
Bende 1.8 kilo en fazla oldu.. bi sefer de 1.6 oldu.. bakalım..O şekilde yapilincada vaad ettikleri gibi 2 günde 2 kilo verdiriomu
Hem emzirip hem detoks zararlı değilmi canım.Ayran detoksu.. emziriyorum yaa en uygun o
Çok geçmiş olsun. Dikkat et devam ederse yada öksürüğü artarsa antibiyotik verirsin canım. Yada çocuk doktoruna götürürsün.Ya kızlar oglumun biraz boğazı kizarmis doktor hemen antibiyotik verdi ama ben içirmek istemiyorum çünkü kötü durumda değil dogdugundan beri sürekli antibiyotik ya daha 18 aylık hafif ateşi var ben az önce yarım çay kaşığı zencefili yarim cay kaşığı balla karistirdim birazda sulandirdim bı tatlı kaşığı verdim aceba iyimi ettim kafam karıştı simdi
Çok teşekkür ederim canımHem emzirip hem detoks zararlı değilmi canım.
Çok geçmiş olsun. Dikkat et devam ederse yada öksürüğü artarsa antibiyotik verirsin canım. Yada çocuk doktoruna götürürsün.
Bu bile ıı bişi vallaBende 1.8 kilo en fazla oldu.. bi sefer de 1.6 oldu.. bakalım..
Cnm öle ağır bi detoks değil.. bitkisel şeyler fln yok..Hem emzirip hem detoks zararlı değilmi canım.
Çok geçmiş olsun. Dikkat et devam ederse yada öksürüğü artarsa antibiyotik verirsin canım. Yada çocuk doktoruna götürürsün.
Ne diyorsun süper bişi :))Bu bile ıı bişi valla
Senin de hormonlar tavan e kızın da tam 2 yaş sendromu döneminde o yüzden canım bence.Berbat bir gün geçirdim Kızlar kızım beni çok yoruyor ben çok yoruldum artık niye böyle ki anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?