- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
Kız soğan kürü ne onuda ilk defa duydum kaç kilo verdiriyo kaç gün uygulaniyoki duzenleme:yanlız maydonuzuda soğan olarak okuyorum yok ben iyi değilim :)Selam.kizlar baya yorgunum akşam yine gelirim şimdi menümü vereyim
Sabah maydanoz kuru
Kahvaltı 08.00: 1 has yum 1 kk peynir
Doamtes salatalık 1 dilim ekmek
Ara sek kahve 1 hurma 1 dilim ananas
Ögle 12.00: firinda kabak mucver( 3 y kaşığı yulaf ezmesi 1 yumurta kabak ve maydanoz)
1 kase yoğurt
Akşam 17.00: 1 kepçe çorba 4 köfte
Salata
Ara 20.00: türk kahvesi 1 hurma 5 badem içi
Bitki çayları 2.5 litre su
Ben yaptım ama uzakızz :))Yaa bu sene bı allahin kulu aşure getirmedi ya bende yapamadim canımda bı istiyoki
Ewwett canım malesefki yaaa sana afiyet olsunBen yaptım ama uzakızz :))
Kolay gelsin cnm .Kızlar bugün çok yoğundum kusura bakmayın mutfagi da şu basınca felaket oldu herşey gelemedim yediğim herşey aklımda yarına yazarım inşallah sizi seviyorum optummm
Geçmiş olsun cnm nasıl olduKızlar bugün çok yoğundum kusura bakmayın mutfagi da şu basınca felaket oldu herşey gelemedim yediğim herşey aklımda yarına yazarım inşallah sizi seviyorum optummm
Kolay gelsin cnm .
sağolun canlarım su borusunun ucundaki paso fırlamış heryer göl olduGeçmiş olsun cnm nasıl oldu
Geçmiş olsun canım yasağolun canlarım su borusunun ucundaki paso fırlamış heryer göl oldu
Sağol kuzum gidiyorum bana müsaade yarına görüşürüz inşallah :***Geçmiş olsun canım ya
Kız ne yaptın pide su böreği çok olmamismiGünaydın kızlar dünkü menüm
Sabah: 2 tbe, peynir, 4 zeytin, domates
Ara: 1 elma
Öğlen : 3 dilim kıymalı pide
Ara: kahve
Akşam: 2 dilim su böreği (kayınvalidem çok güzel yapar hayır diyemedim)
2,5 lt su,
40 dk yürüyüş
20 mekik
Allahım nasıl sızladı karnım unutmuşum 20 bile zorlayarak oldu. Zamanla alışırım umarım.
Pazartesi günleri ki öğlen menümüz değişmiyor o yüzden, su böreğide tamamen süpriz oldu. Hiç olmadı aslında biliyorumda bugün telafi edeceğim inşallah.Kız ne yaptın pide su böreği çok olmamismi
Geçmiş olsun neyin var, hastalık çok yaygınKızlar ben bu ara düzenli menü veremicem maalesef.. biraz hastayım spor falan yapamıyorum.. düzenim bozuldu
Geçmiş olsun cnmKızlar ben bu ara düzenli menü veremicem maalesef.. biraz hastayım spor falan yapamıyorum.. düzenim bozuldu
4 kare bitter mi 4 müüüüüüü
Ne ara 4 e çıktı hippo ?
Geçmiş olsun neyin var, hastalık çok yaygın
saolun kızlar.. üşütmüşüm.. bide üstüne demir eksikliği fln olunca çok halsiz kaldımGeçmiş olsun cnmbu Arada netim de bitti.. bikaç gün pek giremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?