Illa ki pes edecek canım moralini bozma :)Ay Yök meme bitti uyku filan kalmadı bizde dikkati çok dağınık her gün araba ile uyutuyoruz bende yatacağım artık yoruldum yaw ne kadar süre sonra düzene girer ki
Kızlar menüm bugün biraz geç oldu sabah 10.00menemen domates salatalık peynir
Ara fındık ceviz süt
Öğlen 13 30 aşure (en sonunda kavuştum)
Akşam: 19 00 yine aşure :)
Günaydın canım nerelerdesin sen bakayımGünaydın kızlarrrr yazamadım hiçç yoğundum nasılsınız....
Aşure ayınız nasıl gidiyorrr
Canım çok yoğundu dün.Günaydın canım nerelerdesin sen bakayım
Valla benim için iyi gidiyor çünkü yemiyorumama hippo ve Lightofgod87 karınlarını aşure ile doyuruyorlar cuma yi bekliyorum bakalım
:)))))) Kız regl oldum dün diyet yapamıyorum çok fazla eskisi gibi midem kazınıyor hep bu evrede böyle oluyorum bennn cuma günü zerre ümidim yok kilo almayimda tek dileğim buGünaydın canım nerelerdesin sen bakayım
Valla benim için iyi gidiyor çünkü yemiyorumama hippo ve Lightofgod87 karınlarını aşure ile doyuruyorlar cuma yi bekliyorum bakalım
Regl iken veya regl yaklaşırken iştah açılıyor ama önemli olan abartmamak:)))))) Kız regl oldum dün diyet yapamıyorum çok fazla eskisi gibi midem kazınıyor hep bu evrede böyle oluyorum bennn cuma günü zerre ümidim yok kilo almayimda tek dileğim bu
Kaptanım hastayım biraz.. demir eksikliği çıktı.. bide grip.. yemek yapacak halim bile yok :)) o kurbağadan farkım yoktu maalesef
Gel balım gel.. niye gittin ki zati :))53.5 kilo ile tekrar aranızdayım
Geldim valla kuzum =(Gel balım gel.. niye gittin ki zati :))
HoşgeldinGeldim valla kuzum =(
sabah kahvesiyle duruyorum
bolda su ictim
dejavuuuuuu
Ay ama büyütmek çok rahat olur abisi yardım eder inş bakalım bizim kilerin arası 2.5 yaş olacak kısmetse
Hahahha kesin kesin
ama beeen ben öyle miyim sabah ki kilomda çıkmışım tartıda daha ne isterim 600 garanti yarın sabaha
Kaptanım hastayım biraz.. demir eksikliği çıktı.. bide grip.. yemek yapacak halim bile yok :)) o kurbağadan farkım yoktu maalesefbikaç gün ara verim dedim cuma doktora gidicem inş demir eksikliği için ona göre bakıcaz duruma.. aşure de tam vitamin deposu diye yedim valla :))
53.5 kilo ile tekrar aranızdayım
Dün sabbah 62.3 bu sabah 61.7kaç çıktın hele sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?