Sensin ŞİŞKO

İyi akşamlar canım
Ara sıra bakıp çıkıyorum. Evde herkes hasta oldu.ufaklık üşütmus. Öksürük vardı. Tam o iyi oldu derken büyük hasta oldu.karın ağrısı kusma.o iyi oldu ortanca ya bulaşmış. Oda başladı. Ufaklıkta başladı karnım ağrıyor demeye inşallah ona geçmez
@MiuLego miucuum mmm durum böyle olunca hem uğrayamadım hem dikkat edemedim açık casi.sen nasılsın kaptanlığı nasıl gidiyor. Beni gruba mı aksan.yoksa bu kilolari veremeyeceğim galiba

Oyyy kuzum kıyamam sana herkes hasta herkese sen bakıyorsun oyyy.. geçmiş olsun Allah şifaversin inşallah..
kaptanlık iyi gidiyor kuzum bomba gibi şükür :) yarın cuma heyanı var bakalım

Gel canım beklerim :)

Sağol canım iki gündür sol kolum ağrıyor üstüne belim üstüne baş ağrım tuttu bugün bu hafta tamamen hastalıkla geçti benim hiç bişey yapmadım dikkat edemedim
Geçmiş olsun dikkat et havalar fena.. ama hastalık da yeme düzenini bozmaya bahane değil tuzum
@MiuLego sesin çok uzaklaran geliyo.. anca duydum geldim :)) ben sesim de az çıkıyo malum.. şimdi şekersiz sütlü kahve içiyorum sıcak sıcak :))
Heheheheheh çıkmayan sesinle yetişirsin sen beee
Yarın için sana güzel cezalar düşünüyorum
Beni de haberdar et çok heyecanluu
Kızlar ben aşure yedim kase kase.. ama sorun bakim niye yedim.. demir eksikliğim var yaaa... ilaç niyetine yedim :))
Heeee külahımı gönderiyorum ona anlatırsın

Yememe aynen uydum ama spordan eser yok bu hafta malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…