Ciddi yim kız çocuklar sesi somutlastirsun diye o kadar küçükler ki hele köydekiler çok saflarCiddi misşn dalga mı geçiyorsun kuzum valla mı yahu
Ah kıyamam ya iyiymiş o da :)Ciddi yim kız çocuklar sesi somutlastirsun diye o kadar küçükler ki hele köydekiler çok saflar
İyi akşamlar canımNoldu tuzum sana geçmiş olsun
@Gulbe seker gül işim hamişim napıyosun
tevafuk55 kuzucummm buralarda mısın
hippotalamus minnoş kalplerrrrr
marlin18 buralarda mısın kuzum göremedim azcık bakınca
@Sily
Hayırdır sana ne olduAhh cnm geçmiş olsun.. bende yarın doktora gidicem bakalım bakalım neyim varmış
Sağol canım iki gündür sol kolum ağrıyor üstüne belim üstüne baş ağrım tuttu bugün bu hafta tamamen hastalıkla geçti benim hiç bişey yapmadım dikkat edemedimNoldu tuzum sana geçmiş olsun
@Gulbe seker gül işim hamişim napıyosun
tevafuk55 kuzucummm buralarda mısın
hippotalamus minnoş kalplerrrrr
marlin18 buralarda mısın kuzum göremedim azcık bakınca
@Sily
Yarın için sana güzel cezalar düşünüyorumAhhAusencia yaktı beni aşureler.. geçen sene bebeğim küçüktü emziriyorum diye yiyemedim.. bu sene 3 yıllık aşure yedim resmen.. karnım patlıcak..
Kız hastayım ben ama.. sen artı gelince ben sana ceza verdim miYarın için sana güzel cezalar düşünüyorum
Seninki asurelrden oldu hastalıktan değil sus bakayımKız hastayım ben ama.. sen artı gelince ben sana ceza verdim mi
Oyyy kuzum kıyamam sana herkes hasta herkese sen bakıyorsun oyyy.. geçmiş olsun Allah şifaversin inşallah..İyi akşamlar canım
Ara sıra bakıp çıkıyorum. Evde herkes hasta oldu.ufaklık üşütmus. Öksürük vardı. Tam o iyi oldu derken büyük hasta oldu.karın ağrısı kusma.o iyi oldu ortanca ya bulaşmış. Oda başladı. Ufaklıkta başladı karnım ağrıyor demeye inşallah ona geçmez
@MiuLego miucuum mmm durum böyle olunca hem uğrayamadım hem dikkat edemedim açık casi.sen nasılsın kaptanlığı nasıl gidiyor. Beni gruba mı aksan.yoksa bu kilolari veremeyeceğim galiba
Geçmiş olsun dikkat et havalar fena.. ama hastalık da yeme düzenini bozmaya bahane değil tuzumSağol canım iki gündür sol kolum ağrıyor üstüne belim üstüne baş ağrım tuttu bugün bu hafta tamamen hastalıkla geçti benim hiç bişey yapmadım dikkat edemedim
Heheheheheh çıkmayan sesinle yetişirsin sen beee@MiuLego sesin çok uzaklaran geliyo.. anca duydum geldim :)) ben sesim de az çıkıyo malum.. şimdi şekersiz sütlü kahve içiyorum sıcak sıcak :))
Beni de haberdar et çok heyecanluuYarın için sana güzel cezalar düşünüyorum
Heeee külahımı gönderiyorum ona anlatırsınKızlar ben aşure yedim kase kase.. ama sorun bakim niye yedim.. demir eksikliğim var yaaa... ilaç niyetine yedim :))
Yememe aynen uydum ama spordan eser yok bu hafta malesefGeçmiş olsun dikkat et havalar fena.. ama hastalık da yeme düzenini bozmaya bahane değil tuzum
Heheheheheh çıkmayan sesinle yetişirsin sen beee
Beni de haberdar et çok heyecanluu
Heeee külahımı gönderiyorum ona anlatırsın
Haaa öyle desene kuzum.. o kadar olur hastalıkta.. vücudun da dinleniyor öyle düşün..Yememe aynen uydum ama spordan eser yok bu hafta malesef
Kolumun ağrısı beni mahvetti malesef iki gündür kıvranıyorumHaaa öyle desene kuzum.. o kadar olur hastalıkta.. vücudun da dinleniyor öyle düşün..
Kolumun ağrısı beni mahvetti malesef iki gündür kıvranıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?