- 17 Kasım 2014
- 1.890
- 8.879
- 88
- 40
Biz 1. sınıftayken o "e" lerden ne çektik, birde t ile l harfinden düşündükçe daralıyorum :)) Çok güzel yöntem oğlumda uygularım artık aklımda bulunsun :)) Allah kolaylık versin canım .Valla öyle uygulamalı eğitim
Hatta e harfini verirken sınıfa oyuncak bebek götürüp eeee eeeeee diye sallıyoruz
Nasıl bir özlemse artık :)) Afiyet olsun canımAhhAusencia yaktı beni aşureler.. geçen sene bebeğim küçüktü emziriyorum diye yiyemedim.. bu sene 3 yıllık aşure yedim resmen.. karnım patlıcak..
Sporsuz ve hasta olunca normal canım. Gidiyormusun hastaneye neye karar verdin.Benim kilo da 78.7 resmen gram gram gidiyor artık bu hafta spor hiç yoktu fark 100 gram olarak dondu
Gittim geldim şimdi ilaç verdi krem verdi bakalım inşallah geçer geçmezse gidip film cekilicem onuda ben istemiyorum bir dünya radyasyonSporsuz ve hasta olunca normal canım. Gidiyormusun hastaneye neye karar verdin.
İnşallah faydası olurda ağrılardan kurtulursun.Gittim geldim şimdi ilaç verdi krem verdi bakalım inşallah geçer geçmezse gidip film cekilicem onuda ben istemiyorum bir dünya radyasyon
İnşallah bu ağrı gerçekten çok fenaİnşallah faydası olurda ağrılardan kurtulursun.
yapmıştım ama hemen bakıyorum, listeyede ekledim :)saricicek123 hani cnm kilo bildirimi??
6 EKİM CUMA BEN DAHA ÇOK KİLO VERDİM YARIŞMASI
1. Gulbe seker (83.5/84/0.5/-%0.5)
2.hippotalamus (85.6/86.6/+1/%-1.32)
3. Tuzsuz_ruh: (78.8/78.7/0.1/%0,13)
4. saricicek123 : (64.8/63.6/1.2/%1,85)
5. Tevafuk: (62.8/61.7/ 1.1/ %1.75)
Kızlar herkes adını ,geçen haftaki kilo bu haftaki kilo fark ve yüzde şeklinde eklesin
İnşAusencia kaptanım.. bugün bütün gün hastanedeydim.. dışarda bişi yemedim ama evde lahmacun yedik.. bide serum yedim demir eksikliği için.. şişirebilir diye duymuştum serum.. toparlıcam inş bu hafta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?