Sensin ŞİŞKO

4 ekim çarşamba spor listesi

1. hippotalamus
2 mil lesĺie 30 dk: 60 puan
50 ip atlama: 10 puan
200 bölgesel:40 puan
Toplam: 110 puan

2. My SouL =] 200 bölgesel : 40 puancık
1 saat yürüyüş : 120 puancık
Toplam : 160 puancık

3. saricicek123
45 dk zumba : 112,5 puan
30 mekik : 6 puan
Toplam : 118,5 puan

Haydi kızlarrrr.... sporumuzu ekleyelim

Dünkü menümu vereyim kızlar
Sabah 10

Bir haslanmış patates küçük
Kesik
Domates
Zeytin

Öğle 3 gibi
Bir yumurta pişirdim yarım dilim tam buğday ekmeğiyle yedim

Aksam 7
İki kaşık tavuk sote sebzeli
İki bardak ayran

Misafirlikte bir kaç dilim kavun bir minik şekerpare
Şekersiz
çay
2.5litre şu
Yürüyüş yok hastayım kizlar

Ellerine sağlık cnm

Bu Gün ki MENÜMMMMM
05.10.017

Sabah: 09.00
Türk kahvesi

Öğlen: 12.30
Ispanak çorbası
Erişte (1 kepçeden az)
Göbek salatası bol miktarda
1 Kase yoğurt

Akşam: 19.00
Bamya (yarım dilim buğday ekmeği)
1 kase yoğurt
Salata

2 lt su içtim fazla gitmiyorr bugünnn

Ne kadar sessiz bi grup, oysa ben baya canlı güzel motive olurum diye gelmiştim.Kabul bende pek şen şakrak sayılmam ama böylede pek sessiz.
Neden konuşmuyorsunuz ki

Şeker tansiyon noldu öğlene kadar aç bi aç nasıl kaldın.Öğlen akşam güzel ama .Suyu bende içemiyorum alarmmı kursak napsak

Şekerpare olmamış küçük diye zararsız gruba girmiyor o :)

Ne kadar sessiz bi grup, oysa ben baya canlı güzel motive olurum diye gelmiştim.Kabul bende pek şen şakrak sayılmam ama böylede pek sessiz.
Neden konuşmuyorsunuz ki
Cnm maalesef bu ara öle oldu.. ben hastayım biraz hemde int bitti.. @tuzsuz_tuh ta hasta.. üstelik evde ki mutfak borusu patladı.. tevafuk55 birinci sınıf öğretmeni ve kızı birinci sınıfa başladı.. düzen oturtmaya çalışıyor.. işleri yoluna koysun 58 olmaya gelecek.. Sily senin için bişi bulamadım :)) @MiuLego da 7.takım kaptanı oldu.. üstelik okulu başladı.. o da düzenini oturttu mı daha sık gelecek. Böyle işte cnm 1 haftadır herkes yoğun.. gerçi senin de bu ara fazla geldiğin sölenemez

Kahve beni tıkadıı kızz bişi olmadı şükür.
Şirkette masa başındayım cok efor sarfetmiyorum
Yinede dikkat et, kahvaltısız diyetmi olur :))

Bende türk kahvesini asla şekerli içemem,
Şekersizz miss missss afiyet olsunn yaptım valla içiyorum yine
Teşekkür ederim önceden ben şekersiz hayatta içemem derdim alıştım şimdi şekerli içemiyorum :))

Rabbim herkese dirlik düzelik versin.Hastalarımıza şifa versin Rabbim. Dönem dönem olabiliyor. Hele 1. sınıf annesi olmak baya zorluyor :)) Şükür biz atlattık o dönemi.
Bide ben yeniyim ya alışma evresindeyim ondan:)) Alıştıkça daha sık yazarım

Kolum çok fena hippom yarın bana hastane yolu göründü galiba

Kızlar biliyor benim bir komşum var elinden ancak da sekerpareyle yırttım yoksa yağda kızarmış pişi ve bol krem santili pastada vardı ben buna şükrediyorum ahahahaha
Ahhh nasıl severim şöyle komşuları ama rejimdeyken değil Komşuyuda mı rejime başlatsak napsak

Ahhh nasıl severim şöyle komşuları ama rejimdeyken değil Komşuyuda mı rejime başlatsak nyisak
Yapamıyor benim komşu rejim çok kilolu değil başlıyor amannnn diyip bırakıyor ama elinden ne uçan ne kaçan kurtulamaz evde yediremezse gelince yine eve gonderir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…