- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Hala 80ler kafasından kurtulamadım aus ya.. kaç kilo olduğumu düşününce önce bi seksen-.. deyip düşünüyorum.. Allah iyiliğimi versin.. en son 76ydım.. tabi 75i de gördüm aşureden önce :))
Ayy ne güzel konuştun.. 65i en son göreli 10 yılı geçti.. ama işte sürekli aksilikler çıktı bu ara.. yoksa iyi gidiyordum..ağustosta mezun oldum 8 kilo verdim 2 ayda.. iyi bence.. bi 8 daha versem ara vericem azcık.. biraz sabitlemek istiyorum..80 ile mezun olmuştun biliyorum onu dadedim herhalde aldı kilo ... neyse ki eksilermiş....
sıkı bir tutsan ... 3 ayda 65 garanti2018 e mis gibi giriş
Ayy ne güzel konuştun.. 65i en son göreli 10 yılı geçti.. ama işte sürekli aksilikler çıktı bu ara.. yoksa iyi gidiyordum..ağustosta mezun oldum 8 kilo verdim 2 ayda.. iyi bence.. bi 8 daha versem ara vericem azcık.. biraz sabitlemek istiyorum..
leolmayacak bir şey değil biliyorsuun hippom .... 68 de sabitlemek de iyi ... bir süre korur , sonra duruma bakarsın .
8 kilo için de en fazla 2.5 ay ver kendine bence ... ama sıkılmadan devam edeyim dersem önceliğin kesinlikle almamak olsun ...
200-300 ama gitsin mutlaka
sende hamile idin değil mi ya ?Kesinlikle katılıyorum bende az gitsin ama almaktan iyidir diye düşünüyorum hayırlıca çok kilo almadan bitsin hamilelik bebiş de 6 aylık olsun tekrar sıkı bir program yapacağım takımlara döneceğim kısmetse
le
Ben 1 kilo aldım şimdiye kadar ama hiç almak istemiyordum kaptanım link atabilir misin bakayım bende oraya yazayım 14 haftamız bitti şükürsende hamile idin değil mi ya ?
ben günlük açtım bugün .... gebelikle beslenme ... yediğimi içtiğimi yazacağım ... kaç kilo aldın şimdiye kadar gulbe ?
Ben 1 kilo aldım şimdiye kadar ama hiç almak istemiyordum kaptanım link atabilir misin bakayım bende oraya yazayım 14 haftamız bitti şükür
Ben ilk gebelikte bulantıdan hiç yiyememiştim kilo verdim kaptanım bunda bulantım olmadı frenliyorum kendimihttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/gebelikte-saglikli-beslenme-gunlugu.1035402/
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım .. iyi ama 1 kilo ... ben ilk gebeliğim de ilk 3 ay vermiştim gerçi bulantılardan ...
Afiyet olsun cnm.. saatleri de yazsanMerhaba kızlar internetim geldi şükür nasilsiniz bu arada asurelerin cezasını çektim 1 kilo olarak geri döndüler bugünkü menüm sabah kepekli ekmekle yağda yumurta öğlen lahmacun salata aksam bı kase kuru fasulye ve salata ile günü tamamladim
Ssagol cnm Saatlerim standart diye yazmadım cnm sabah 10 öğlen 2 akşam 7 hep aynı saatlerde yiyorum sporda bugün 15 dk kdr yürüdüm oğlanı parka götürdüm ekstra bı spor yapamadım maalesefAfiyet olsun cnm.. saatleri de yazsanbide spor yok mu spor??
Cnm benimde int bitti eşimden bağlanıyorum.. bide hastayım inan.. ağzımın tadı yok.. spor yapamıyorum.. çok cnm sıkkın.. inş iyileşim tekrar sıkıcam dişimi.. oturtacam düzenimi.. hızla kilo vermeliyim yaaKızlar nerelerdesiniz kimse yazmıyor bende yazmıyorum annem de yim kızım a düzen oturtmaya çalışıyorum yoğun geçiyor tel in WiFi alıcısı bozuldu annemlerin kini kullanamıyorum telin interneti de hemen bitiyor ya ama yazın lütfen
Sen Hayırlısı ile bir iyileş kilo verirsin yine sadece mobil veri çalışıyor benim de bundan ne kadar dayanırım bilmiyorumCnm benimde int bitti eşimden bağlanıyorum.. bide hastayım inan.. ağzımın tadı yok.. spor yapamıyorum.. çok cnm sıkkın.. inş iyileşim tekrar sıkıcam dişimi.. oturtacam düzenimi.. hızla kilo vermeliyim yaa(
Ayy yaptır kız teli :)) annende kilo alma sakın dicem ama kıyamıyorum ki sana ♡♡♡Sen Hayırlısı ile bir iyileş kilo verirsin yine sadece mobil veri çalışıyor benim de bundan ne kadar dayanırım bilmiyorum
Teli değiştireceğim canım dikkat ediyorum yine kilo almadım hiç ekmek Yök sağlıksız yemek Yök canımAyy yaptır kız teli :)) annende kilo alma sakın dicem ama kıyamıyorum ki sana ♡♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?