Geldim geldimmmmmmmmmmBen cuma günü işe gitmedim we bu yüzden de @MiuLego kilo bildirimimi paylaştım.
Yani cuma sabahı buradan etiketleyip.
Bugün iş başı yaptım ve baktım ki liste hiç bişi yok
Hoşgeldin canım..Geldim geldimmmmmmmmmm
Pazartesi yapalım bence tartı gününü.Cuma listesi yok muydu
Kız kimse yapmamış mı cuma ben çok fena oluyorum bakamıyorum
Aaaaaa sevmedim bu işi bir el al atalım canlar
Tartı gününü mü değiştirsek? Nasıl yapsak önerilier?
Kuzum burası söndü ki kimse yok ...geldiiiiiiiiiiiiimmmmmmMy SouL
balım olabilir hem pazartesi olursa ben de ilgilenebilirim daha çok .. ama kızlara da soralım herkes tamam derse olur tabi
aslında çarşamba da çok mantıklı geldi. haftasonu dönüşü tartı pek de gerçekçi değerler vermeyebilir gibi..
Ben varımKuzum burası söndü ki kimse yok ...
Nasıl olucak böyle bilemedim artık.
Miusum hoş g3ldin bencede pazartesi olmasın çünkü sadece haftasonumuz var planlar yapılabiliyorgeldiiiiiiiiiiiiimmmmmmMy SouL
balım olabilir hem pazartesi olursa ben de ilgilenebilirim daha çok .. ama kızlara da soralım herkes tamam derse olur tabi
aslında çarşamba da çok mantıklı geldi. haftasonu dönüşü tartı pek de gerçekçi değerler vermeyebilir gibi..
Biliyorum varsınn bir kaç kişiyiz sanki artık ne bilim yanlışsam düzeltinBen varım
Valla bana aktif 5 kişi olsun temiz olsun fark etmez. H3m.oyle olunca takip etmek daha kolay olur. Ama kimler var yazsın bilelimBiliyorum varsınn bir kaç kişiyiz sanki ne bilim yanlışsam düzeltin
Bende olayım :))Valla bana aktif 5 kişi olsun temiz olsun fark etmez. H3m.oyle olunca takip etmek daha kolay olur. Ama kimler var yazsın bilelim
toparlarız balım rahat olKuzum burası söndü ki kimse yok ...
Nasıl olucak böyle bilemedim artık.
Ben varım
bak buna tamamen katılıyorum.. az öz.. hem takibi kolay hem daha samimi..Valla bana aktif 5 kişi olsun temiz olsun fark etmez. H3m.oyle olunca takip etmek daha kolay olur. Ama kimler var yazsın bilelim
Bende tam iyileşmedim ewe atsam kendimi diyorum biran evvel...acıktım eve gitsem de yemek yesem diye mesai bitişine dk ları sayıyorum he
Allah AllaaaahhBende tam iyileşmedim ewe atsam kendimi diyorum biran evvel...
Bir de koca tencere sarma sarıcam akşama kurtuluşum yok
Oğlumun doğum günü için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?