Sade maden suyuna limonhippotalamus sem35 Kızlar çok geldi cidden çok acıkmışım yedim mahvetti
Sade maden suyuna limon atıyorum canım
Ya gerçekten işin zor canım ama diren yedikçe sonu gelmeyecekSormaBenim esim de istemez istemez ben diyete basladim adam pogaca yap sabah yiyim okula goturim borek yap sabah yiyim haftasonuna kuymak yap yiyim. Deli edecek beni :)
Aynen öyle. Bi de şimdi izindeyim evdeyim boş duruyo sayilirim halalarim fln da gündüz çağırıyorlar caya kahvaltiya iyice zorlaşıyor isim.Ya gerçekten işin zor canım ama diren yedikçe sonu gelmeyecek
MerhabaaMerhaba kızlar nasılsınız
İyiyiz canım sen nasılsın nerelerdesin kayboldunMerhaba kızlar nasılsınız
Bence konuşun ya ne hakları var çocuklarımıza dokunmaya ben bir öğretmen olarak hep karşı idim hala. Öyleyim anlamadığım konu bu ne bu böyle 4 yıl aktif öğretmenlik yaptım hiç bir zaman çocuklara elim kalkmadı küçük küsmeler yapardık sonra barışırdık bu nasıl birşey yaGünaydın kızlar dün pek menüm olmadı hep karbonhidrat ağırlıklı oldu. Akşam hafif atlatayım dedim ama sinirlenince kendime hakim olamıyorum.
Dün akşam oğlum (anaokuluna gidiyor) öğretmeninin kalemle kafasına vurduğunu söyledi. Çocuğum kekemeden dolayı ve dil gelişimi için terapi alıyor aynı zamanda. Şimdi dün çok sinirlendim direk öğretmenle müdürle yüzleşeyim dedim ama sonra çocuğu korkutursa birden fevri davranmayım dedim. Bugün babası gidip öğretmenle konuşucak kekemesinin arttığını herhangi bi sorun varmı diye üstten detaylandırmadan soracak. Takip etmesini söyleyecek.
Ama yinede karar veremedim sizce ne yapmalıyım
Oğluma karşı cephe alıp dışlamasından korkuyorum açıkçası, tamam deyip gönderdikten sonra oğlumu sıkıştırırsa bu sefer banada anlatmaz.Gözlemleyip yenilenirse bu olay o zaman direk konuşayım diyorum.Bence konuşun ya ne hakları var çocuklarımıza dokunmaya ben bir öğretmen olarak hep karşı idim hala. Öyleyim anlamadığım konu bu ne bu böyle 4 yıl aktif öğretmenlik yaptım hiç bir zaman çocuklara elim kalkmadı küçük küsmeler yapardık sonra barışırdık bu nasıl birşey ya
ayy cnm saol.. 3 hafta sonra tekrar tahlil yapıcaz o zmn bakıcaz..Hadi hippo yaparsın sen bu Arada değerlerin nasıl topladın mı biraz
nerelerdesin sen??Merhaba kızlar nasılsınız
Cumadan sonra haftasonu mükemmel (!) yeme menumle artida cikiyodum cumaya gore.bugun hem o artilar gitmis hem de epey eksiye inmisim cok mutlu oldum inşallah cumaya daha cok gidecek.
Ayy güzel canım bende regl beklememe rağmen eksilere dişmüşümne olacaktı?? Böyle güzel beslenmeye devam ettikçe daha da güzel eksiler görücez inş.. bende dünki seruma rağmen öle çok büyük bi artı yok.. sadece 200 gr.. üstelik regl bekliyorum.. ilk hedefi ne ulaşmana çok az kaldı
Böyle devam.. benimde sizinle birlikte tekrar motivasyonum yükseldi.. grup ne kadar aktif olursa hedefe ulaşma o kadar kolaylaşıyorAyy güzel canım bende regl beklememe rağmen eksilere dişmüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?