- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Öyle olur zati.. bende ne zmn bebeği uyutup uyuyim desem uyumaz sıpa :))Biliyorum canım. Bugün ekstra yordu beni ondan :) Dedim ki bugun yemegim var halsizlik var bugun bogazim aciyo cocuk uyurken ben de biraz kestirir rahatlarim uyumayasi tuttu esimin gec gelesi tuttu ve benim de başımın agrisi tuttu.
Eşim gelse yiyip yazcamKızlar hani menüler
Bekleme ye senEşim gelse yiyip yazcam
Elmayı araya bıraksan süper olur.Selam gençlikkkkk ......
--------17.10.2017 Menüm gelsin---------
Sabah: 08.30
Sandviç peynirli domatesli biberli
Öğlen; 13.00
Mercimek çorbası
Mücver 3 adet
Göbek salata
Yeşil elma
Akşam;
Bolca salata yiyeceğim
1 kase yoğurt (yarım dilim buğday ekmeği ile)
1,5 lt su içtim
Süper menü canım hurmayı fazla kaçırma:))Menü veriyorum kızlar bakın hele...
Uyanır uyanmaz
1 incir 1 ceviz
Üstüne 1 mil leslie
Kahvaltı 12de..
2 biberli yumurta
Domates
Salatalık
7 zeytin
Taze nane
Dereotu
Şekersiz çay
Ara
1 tarçınlı muz
1 bardak süt
Akşam 17de..
Küçük bi tabak kıymalı karnıbahar
1 kase yoğurt
Bundan sonra kahve ve hurma, ceviz kayısı fln atıştırırım..
1 den fazla yememElmayı araya bıraksan süper olur.
Süper menü canım hurmayı fazla kaçırma:))
Ne kadar guzel saglikli doyurucu bi menuBenim menü
Sabah limonlu su
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 1 domates 1 salatalık, yeşillik,4 zeytin 1kk peynir yarım dilim ekmek,yeşil çay
Ara iki kayısı öğlen
4 kaşık yeşil mercimek salatası
Ara sade kahve 1 elma
Akşam 1 kepçe tarhana çorbası, 2 kaşık zeytinyağlı pırasa, 2 kaşık kereviz salatası
Bol su
Birazdan çay içicem
Bende iyi olmaya çalışıyorum canım diyet yapamadım bir süredir ve biraz hastane de idim tedavi felan için nasipse yarın tekrar başlayacağım nasipse ama bakalim senin hamilelik nasıl gidiyor kaç kilosun kuzum ne kadar aldın şimdiye kadarİyiyiz canım sen nasılsın nerelerdesin kayboldun
Hippocum kızma ya moralim felan çok bozuktu diyet felan yapamadım bide hastane işleri felan derken giremedim grubun dagilmamis olmasina çok sevindimayy cnm saol.. 3 hafta sonra tekrar tahlil yapıcaz o zmn bakıcaz..
nerelerdesin sen??
Burdayız cnm.. takılıyoruz işte :)) seninde inş hakkında hayırlısı olsun :))Hippocum kızma ya moralim felan çok bozuktu diyet felan yapamadım bide hastane işleri felan derken giremedim grubun dagilmamis olmasina çok sevindim
Kız nereden buldun trombolini :)) bilemedim ki 2 puan olsun bariTramboline kaç puan vericem bilemedim listede yok kızlar
Evde vardı canım kızımın 100 kiloya kadar zıplayabiliyoKız nereden buldun trombolini :)) bilemedim ki 2 puan olsun bari
17 EKİM SPOR LİSTESİ
1.SEM35
30dakika yürüyüş =60puan
10 dakika trambolin =20puan
Toplam=80 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?