Sensin ŞİŞKO

Benim de motivasyonum cok yukseldi.Tek basina zor oluyo.Kuzenim diyo nasi bu kadar etkili oluyo ki internet uzerinden.Dedim yersem de yazmasam yalan oluyo anca kendimi kandiririm yiyip yazarsam merdane yiyorum o yüzden yemiyorum
Benim regl siskinligi ne zaman baslar ki acaba.onumuzdeki pazar gecesi en gec pazartesi sabah gelecek benimki de.

matematik61 benimde ilk hedefim eşimden zayıf olmaktı.. ve ben 102 o 80di düşün.. şimdi o 78 80 arası gidip geliyo ben 75.. farkı açmak lazım
Gecen gun eşim farki cok azalmis gorunce ben de rejim yapcam dedi ama sabah bi tepsi boregi götürmüş yiyemediklerini de kutuya koyup okula götürmüş

Süpersin canım aynen böyle cıss coss suz yaşam kıyafetten pörtlemeyen göbekler hadi bakalım mutlu sonlar bizi bekler
Aynen öyle canım. Kıyafet bulamamak begendigin kiyafetin kötü durmasi ya da bedeninin bulunmamasi bunlar berabt duygular yaşatıyor insana.

Böyle devam.. benimde sizinle birlikte tekrar motivasyonum yükseldi.. grup ne kadar aktif olursa hedefe ulaşma o kadar kolaylaşıyor sizlere örnek menü vericem diye cıss coss yemiyorum.
Aynen canım bende çok motiveyim iyiki bu gurubu bulmuşum sizleri bulmuşum çok mutluyum

Neler oluyo gülbe sana canın sağolsun bebişe yarasın ama sağlıklı beslenmelisin.. bunu kilo almak dışında bebişin için yapmalısın hadi kendine gel.. dengelersin sen inanıyorum sana..
Ay kahvaltı olarak böyle bir seçenek sunuldu yedim ama vicdanım da beni yedi

Selam gençlikkkkk ......

--------17.10.2017 Menüm gelsin---------

Sabah: 08.30
Sandviç peynirli domatesli biberli

Öğlen; 13.00
Mercimek çorbası
Mücver 3 adet
Göbek salata
Yeşil elma

Akşam;
Bolca salata yiyeceğim
1 kase yoğurt (yarım dilim buğday ekmeği ile)

1,5 lt su içtim

O kilolardan kurtulmak istiyorsan 1.5 lt daha iç hemen

Spor listesine yeni spor ekliyorum ben.10 kusur kilo cocugunu uyutmak icin kucaginda evin icinde ileri geri gezdirme sporu.1 dakikasi da on yüz bin milyon puan olsun.Ter çıktı her yerimden yeminle.Huysuz bu aralar yarim saatte uyudu 15 dk sonra uyandi uyusun diye yarim saat daha dolaştım uyudu veeee yatağa koydugum gibi uyandi sipa.

Onlar spor değil balım.. çoğumuzun günlük rutini

Menü veriyorum kızlar bakın hele...

Uyanır uyanmaz
1 incir 1 ceviz
Üstüne 1 mil leslie

Kahvaltı 12de..
2 biberli yumurta
Domates
Salatalık
7 zeytin
Taze nane
Dereotu
Şekersiz çay

Ara
1 tarçınlı muz
1 bardak süt

Akşam 17de..
Küçük bi tabak kıymalı karnıbahar
1 kase yoğurt

Bundan sonra kahve ve hurma, ceviz kayısı fln atıştırırım..

Onlar spor değil balım.. çoğumuzun günlük rutini
Biliyorum canım. Bugün ekstra yordu beni ondan :) Dedim ki bugun yemegim var halsizlik var bugun bogazim aciyo cocuk uyurken ben de biraz kestirir rahatlarim uyumayasi tuttu esimin gec gelesi tuttu ve benim de başımın agrisi tuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…