- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Gecen gun eşim farki cok azalmis gorunce ben de rejim yapcam dedi ama sabah bi tepsi boregi götürmüş yiyemediklerini de kutuya koyup okula götürmüşmatematik61 benimde ilk hedefim eşimden zayıf olmaktı.. ve ben 102 o 80di düşün.. şimdi o 78 80 arası gidip geliyo ben 75.. farkı açmak lazım
İşte bu.. sen yemedin dimiGecen gun eşim farki cok azalmis gorunce ben de rejim yapcam dedi ama sabah bi tepsi boregi götürmüş yiyemediklerini de kutuya koyup okula götürmüş
Valla yemedimİşte bu.. sen yemedin dimibak hazır da bekletiyorum ona göre
Süpersin canım aynen böyle cıss coss suz yaşam kıyafetten pörtlemeyen göbekler hadi bakalım mutlu sonlar bizi beklerValla yemedim3 tane birakmis tepside aynen duruyo
Aynen öyle canım. Kıyafet bulamamak begendigin kiyafetin kötü durmasi ya da bedeninin bulunmamasi bunlar berabt duygular yaşatıyor insana.Süpersin canım aynen böyle cıss coss suz yaşam kıyafetten pörtlemeyen göbekler hadi bakalım mutlu sonlar bizi bekler
Aynen canım bende çok motiveyim iyiki bu gurubu bulmuşum sizleri bulmuşum çok mutluyumBöyle devam.. benimde sizinle birlikte tekrar motivasyonum yükseldi.. grup ne kadar aktif olursa hedefe ulaşma o kadar kolaylaşıyorsizlere örnek menü vericem diye cıss coss yemiyorum.
Neler oluyo gülbe sanaBen sabah 2 tane ev poğaçası yedim
Demekki eriyor canim gidecek yağlar insEsra ben bunu üç gündür yapıyorum içimin yağları eriyor mu sahi
Aynen heyoooo gobuse elveda
Ay kahvaltı olarak böyle bir seçenek sunuldu yedim ama vicdanım da beni yediNeler oluyo gülbe sanacanın sağolsun bebişe yarasın ama sağlıklı beslenmelisin.. bunu kilo almak dışında bebişin için yapmalısın hadi kendine gel.. dengelersin sen inanıyorum sana..
O kilolardan kurtulmak istiyorsan 1.5 lt daha iç hemenSelam gençlikkkkk ......
--------17.10.2017 Menüm gelsin---------
Sabah: 08.30
Sandviç peynirli domatesli biberli
Öğlen; 13.00
Mercimek çorbası
Mücver 3 adet
Göbek salata
Yeşil elma
Akşam;
Bolca salata yiyeceğim
1 kase yoğurt (yarım dilim buğday ekmeği ile)
1,5 lt su içtim
Vicdan yapma olmuş geçmiş.. dengelersin senAy kahvaltı olarak böyle bir seçenek sunuldu yedim ama vicdanım da beni yedi
Zorluyorum inanO kilolardan kurtulmak istiyorsan 1.5 lt daha iç hemen
Aynen dengelemem lazımmVicdan yapma olmuş geçmiş.. dengelersin sen
Onlar spor değil balım.. çoğumuzun günlük rutiniSpor listesine yeni spor ekliyorum ben.10 kusur kilo cocugunu uyutmak icin kucaginda evin icinde ileri geri gezdirme sporu.1 dakikasi da on yüz bin milyon puan olsun.Ter çıktı her yerimden yeminle.Huysuz bu aralar yarim saatte uyudu 15 dk sonra uyandi uyusun diye yarim saat daha dolaştım uyudu veeee yatağa koydugum gibi uyandi sipa.
Biliyorum canım. Bugün ekstra yordu beni ondan :) Dedim ki bugun yemegim var halsizlik var bugun bogazim aciyo cocuk uyurken ben de biraz kestirir rahatlarim uyumayasi tuttu esimin gec gelesi tuttu ve benim de başımın agrisi tuttu.Onlar spor değil balım.. çoğumuzun günlük rutini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?