Sensin ŞİŞKO

Çok geçdinlolsun canım. Benim de oglum esim hastaydi onlar atlatti 2 gundur ben uyaniyorum boğaz agrisiyla.Cocugu uyuttum kahvalti yaptim o uyurken yemek yapayim dedim mutfaga gittim baktim baktim..geri geldim oturdum valla cok halsizim.
Ay ne yemeği canım yaaaa yapacak halim yok inan benimde yat dinlen sende belim ağrıyor benim bobreklerim birde başım tuttu şimdi geçmiş olsun sanada

Yaaa sorma bu yıl bu stres yedi bitirdi beni mahvetti hep biryerde patlak veriyor vücudum
Seni anlıyorum ama stres yapma kuzum ya.. biraz kendini rahat bırak nolur.. şimdi mesela zayıflamayı kafana tak başka şeyleri düşünme.. bak bakim nasıl stres olmayınca herşey yoluna giriyo.. Allah var gam yok

Bu gün benim yeme erken bitti.
Sabah uyanınca limonlu su
Kahvaltı 1 domates 3 biber 1 yumurtalı menemen 1 kk peynir yeşillik 1 salatalık yarım dilim ekmek şekersiz çay
Yeşilçay
Ara 1 incir
Öğlen iki kaşık kereviz salatası, 1 kaşık kavrulmuş kıyma
Ara 1 mandalina
Akşam 3 köfte 3 elma dilimi patates
4 kaşık yoğurtlu közlenmiş patlıcan biber
Şimdi kalktım sofradan birazdan çayla 2 kayısı yiyecem günü bitiririm bolllll,bolllll su sporu ilerleyen saatlerde eklerim

Önümüzdeki 1 haftanın planını paylaşıyorum
Bugün: bir arkadaşın doğum günü
Perşembe: gün toplantısı
Cuma: dinlenme
Cumartesi: ev görme
Pazar: ark çocuğunun 1 yaş d günü
Pazartesi: bebek mevlidi + gün toplantısı
Sali: gün toplantısı

Menümü vereyim

Sabah 2 yum omlet 5 zeytin maydanoz ve 1 dilim ekmek

Ara: sade nescafe 3 kuru kayısı 2 ceviz içi

Ögle: 1 kepçe etli nohut 4 kaşık pilav ve yoğurt

Akşam 16.15: 1.5 kepçe ıspanak yemeği
1 parca tavuk, yeşillik
2 yemek.kasigi ciğer sote
Yoğurt ve yarim dilim ekmek

Ara 17.30: sade türkkahvesi
Bir hurma 1 k kayısı 6 badem

Ara acıkırsam tarçınlı süt azıcık muz olabilir
bitki çayları 2.5 litre su

Canım niyeyse bama 4 kaşık pilab çok geliyo..onun dışında çok güzel.. günü erken kapatman ekstra güzel

Afiyet olsun cnm .. bsn beğendim

Resmen gel 10 kilo al diyo bu plan :))

Canım skandala dönüşüp dönüşmesini senin elinde tut kendini emeklerin boşa gitmesin sana güveniyoruz

Seni anlıyorum ama stres yapma kuzum ya.. biraz kendini rahat bırak nolur.. şimdi mesela zayıflamayı kafana tak başka şeyleri düşünme.. bak bakim nasıl stres olmayınca herşey yoluna giriyo.. Allah var gam yok
Ona sığınıyorum zaten o düşünceler olmasa insan kafayı yer malesef maneviyat kurtarıyor ama bir enfeksiyon başladı bende bu yıl bir yirmilik dişim bir vücudumun farklı yerlerinde şişlikler çıkıp iniyor bir belim bir bobreklerim baş ağrım zaten kronik çok şükür başka derdimiz yok :)))

Rabbim şifa versin.. tahlillerini alıp bi diyetisyene gitsen cnm.. sana güzel bi beslenme programı yapsın iyi olursun inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…