Sensin ŞİŞKO

Canım pek takip edemedim ben ama senin kg merak ettim bu şekilde beslenmeyle haftalık kaç kg veriyorsun merak ettim

Ben çok beğendim sem35 afiyet şeker bal ola ama yaramaya

son zamanlarda ki en güzel menün aynen devam

Canım pek takip edemedim ben ama senin kg merak ettim bu şekilde beslenmeyle haftalık kaç kg veriyorsun merak ettim
Canim benim düzenli baslamisligim yojtu.3 hafta oldu ama surekli kacamak haftasonlari mutlaka bozudum.Hatta ilk haftalar yas pastalar yedim durdum.3 haftada 3.5 kg gitti.

Su 3 lt oldu yesil cayimi icip yatmayi planliyorum da saate baktım oglumun mama saati geliyo :) biraz tv de zap yapayim bari.
Bugün gercekten halsiz oldugumu kanepede sizinca anladim uzun zamandir böyle olmamistim.

Canım cuma listeye alacakmısın bizi
hippotalamus
Tabiki alıcam.. biz de liste biraz farklı artık.. çünkü takıma bi ara çok gelen giden oldu.. o yüzden spor listesi oluşturur gibi yapıyoruz.. tarih atıp
1.isim( geçen hafta/bu hafta/fark/yüzde)
Diye kendimizi ekliyoruz

Tşk ederim cnm haklısın ama zaten listede yoktum o açıdan sıkıntı olmaz diye düşündüm
Canım olır mu öle.. liste zati kendi aramızda.. ben gelmeyenleri merak ediyorum.. biri hedefine gelmeden diyeti bırakınca üzülüyorum hepimiz burda birbirimizin kilo vermesine sevinip dertlerine üzülüyoruz.. maksat destek olmak değil mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…