- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Canım pek takip edemedim ben ama senin kg merak ettim bu şekilde beslenmeyle haftalık kaç kg veriyorsun merak ettimBen de menumu vereyim
Sabah 10.30
Musli-sut(bu seder aldigim da pek kotuymus bitsin diye ugrasiyom valla sabahlardan soğudum)
Ara 13.00
5 çiğ badem
Öğle 14.30
3 yk firinda karisik sebze
Ara 16.30
Elma
Aksam 18.30
1 kase corba
6 yk sebzeli kofte
Bol salata
Su 2lt bitti 3e basladim yatana kadar biter inşallah
Spor umarim yapacagim.
Çok severim yaa lahana turşusu daGeçmiş olsun Kızlar hava geçiş döneminde olduğu için bir salgın var gidiyor Canan Karatay lahana turşusu yiyin diyor Kızlar
Ben çok beğendim sem35 afiyet şeker bal ola ama yaramayaBu gün benim yeme erken bitti.
Sabah uyanınca limonlu su
Kahvaltı 1 domates 3 biber 1 yumurtalı menemen 1 kk peynir yeşillik 1 salatalık yarım dilim ekmek şekersiz çay
Yeşilçay
Ara 1 incir
Öğlen iki kaşık kereviz salatası, 1 kaşık kavrulmuş kıyma
Ara 1 mandalina
Akşam 3 köfte 3 elma dilimi patates
4 kaşık yoğurtlu közlenmiş patlıcan biber
Şimdi kalktım sofradan birazdan çayla 2 kayısı yiyecem günü bitiririm bolllll,bolllll su sporu ilerleyen saatlerde eklerim
Kuzucanim iradene kuvvetÖnümüzdeki 1 haftanın planını paylaşıyorum
Bugün: bir arkadaşın doğum günü
Perşembe: gün toplantısı
Cuma: dinlenme
Cumartesi: ev görme
Pazar: ark çocuğunun 1 yaş d günü
Pazartesi: bebek mevlidi + gün toplantısı
Sali: gün toplantısı
İlk sayfada yazıyo eylülKızlar sporun puanını nasıl hesaplıyorsunuz yahu
son zamanlarda ki en güzel menünMerhaba kızlar
Menü veriyorum
Sabah
2kabak mücver ünsüz yağsız
1 yumurta
1kk peynir
2ceviz
1twtli kaşığı organik kuşburnu marmelat
Ara
1 elma
Öğlen
Buharda haşlanmış karnabahar 1kase yoğurt
Ara
Yeşil çay
Akşam
Pırasa yemeği
Simdide sade türk kahvesi içiyorum
Canim benim düzenli baslamisligim yojtu.3 hafta oldu ama surekli kacamak haftasonlari mutlaka bozudum.Hatta ilk haftalar yas pastalar yedim durdum.3 haftada 3.5 kg gitti.Canım pek takip edemedim ben ama senin kg merak ettim bu şekilde beslenmeyle haftalık kaç kg veriyorsun merak ettim
Bu bize son msjın oldu..Ssagol cnm Saatlerim standart diye yazmadım cnm sabah 10 öğlen 2 akşam 7 hep aynı saatlerde yiyorum sporda bugün 15 dk kdr yürüdüm oğlanı parka götürdüm ekstra bı spor yapamadım maalesef
Cunkuuu diyete ara verdim cnm gribim geçmedi biturlu bir ay olacak nerdeyse hicbisi yiyemiyorimki diyet yapayım menü olmayınca yazmadimBu bize son msjın oldu..
Keşke haber verseydin cnm.. geçmiş olsun..Cunkuuu diyete ara verdim cnm gribim geçmedi biturlu bir ay olacak nerdeyse hicbisi yiyemiyorimki diyet yapayım menü olmayınca yazmadim
Ayy dikkat et kendine.. hemen nane limonKızlar ben galiba hasta oluyorum galiba.Yemek yedik oğlumu uyuttum oylece kalmisim ben de.kolumu kaldiracak halim yok mutfak bile duruyo oylece..
Tşk ederim cnm haklısın ama zaten listede yoktum o açıdan sıkıntı olmaz diye düşündümKeşke haber verseydin cnm.. geçmiş olsun..
Ihlamur bol ılık limonlu su bende çok işe yarıyor hemencecik geçiyoKızlar ben galiba hasta oluyorum galiba.Yemek yedik oğlumu uyuttum oylece kalmisim ben de.kolumu kaldiracak halim yok mutfak bile duruyo oylece..
Tabiki alıcam.. biz de liste biraz farklı artık.. çünkü takıma bi ara çok gelen giden oldu.. o yüzden spor listesi oluşturur gibi yapıyoruz.. tarih atıp
Canım olır mu öle.. liste zati kendi aramızda.. ben gelmeyenleri merak ediyorum.. biri hedefine gelmeden diyeti bırakınca üzülüyorumTşk ederim cnm haklısın ama zaten listede yoktum o açıdan sıkıntı olmaz diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?