Sensin ŞİŞKO

Selammmmmmmmm telasimiz var canlarım kardeşimi askere gönderiyoruz hayırlısıyla 10 günü var ama hergün dolu oldu
Gelmişken menü

Sabah 9 az çorba bugün değişik oldu benimkiler

Öğle 2 gibi az çorba bir parça et bir kaşık makarna yoğurt

Aksam 7 sadece bir kase çorba Çok minik ekmek turşu yedim yanında

2.bUçuk litre su
1. saat yuruyus
Benim kardeşim de 10 gün sonra fln gidecek askere..

Hayırlı olsun benim kardeşim de şubatta gidecek ve taaa Trabzonda :KK43:

Menü başarılı olmuş yenmemesi gereken seyler var ama hek miktar az hem de diger yediklerin de az.Telasina veriyoruz bu seferlik.Telafi edilebilir :)
Makarnamizda ev yapımı sadece makarna var yenmemesi gereken ama o kadarda değil ben çok sıkı Yapamam zaten canım bu kadarına şükür diyorum yine

Tüm asker kardeşlere hayırlı teskereler canar
Selammmmmmmmm telasimiz var canlarım kardeşimi askere gönderiyoruz hayırlısıyla 10 günü var ama hergün dolu oldu
Gelmişken menü

Sabah 9 az çorba bugün değişik oldu benimkiler

Öğle 2 gibi az çorba bir parça et bir kaşık makarna yoğurt

Aksam 7 sadece bir kase çorba Çok minik ekmek turşu yedim yanında

2.bUçuk litre su
1. saat yuruyus
Bir kaşık makarna öğlen saati zararı yok bence afiyet olsun günüde hafif bitirmişsin

Ben de mahalle arastirmasi yapiyorum da yavastan :) cok sikis tepis olmayan mumkunse site ya da cok yakin mesafede park olan bi yerler bakiyorum.
Bizim buraya gel canım toki evler çok güzel değil ama kocaman bir arazi içinde çocuklar bütün gün dışarda oynuyor yeşillik hemde çevre yolunun dibi 5 dakikada okuluna gidersin:KK39:sıraevleretoki

Bizim buraya gel canım toki evler çok güzel değil ama kocaman bir arazi içinde çocuklar bütün gün dışarda oynuyor yeşillik hemde çevre yolunun dibi 5 dakikada okuluna gidersin:KK39:sıraevleretoki
Ben de tokilere bakiyorum karapinar mahallesinde terasevler varmis onlar hosuma gitti.senin oldugun yerdekilere hic denk gelmedim.tepebasina mi bağlı ben hep odunpazarina baktim.

Baktim simdi tepebasiymis ama wpey merkezmis ben tepebasi hep disarda diyip bakmiyodum.Esimin tayini cikar inşallah da sıkıntıya girmeyiz

Kızlar geldik hafta sonuna benim bu gece yarısı misafirim geliyor pazar akşam dönecekler şimdiden girerim diye planlıyorum ama giremezsem merak etmeyin telafi ederim şimdiden az kalorili hafta sonları dilerim
İyi geceler canım motiven çok iyi rahat atlatacaksin inaniyorum :)

Back
X