- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Susuz zayiflamak gercekten cok zor.Suyu seviyorum Allahtan bi de onu sevmesem halim ne olurduHadi bakalım ben artık saymıyorum üç te bitti![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Susuz zayiflamak gercekten cok zor.Suyu seviyorum Allahtan bi de onu sevmesem halim ne olurduHadi bakalım ben artık saymıyorum üç te bitti![]()
Hay Allah'ım çok suda zararlı bakHadi bakalım ben artık saymıyorum üç te bitti![]()
Sana gaz veriyoz anlasanaHay Allah'ım çok suda zararlı bak3 yeter bana ulaşabilirsem tabi
![]()
Sana gaz veriyoz anlasana4u gecmiyorum ben de gecme durumum olsa bile.
Çok güzel bi dua oldu bu
Yemeği sevdirdiğin gibi suyuda sevdir Allah'ım (aminnn)![]()
Ayyy buna çokkk Güldümmmmmm
Yemeği sevdirdiğin gibi suyuda sevdir Allah'ım (aminnn)![]()
sem35 bu haftanin birincisi sensin belli :)
Hatta hafta bile degil pazar gelmistik seninle.Tebrikler canim![]()
İçime doğdu sensin :)
canım sabah telden konuştuk ama ondan sonra telden de yazmadı bilemedim kihippotalamus u merak ettim ama grupta ozelden telefonla fln internet disinda gorustugu kimse var mi acaba @MiuLego sen bilirsin.
Tartilmaya gidiyorum gelip bildirim yapcamd dedi gelmedicanım sabah telden konuştuk ama ondan sonra telden de yazmadı bilemedim ki
Bu gazla yapmam ben ciss fln20 ekim
zayıflama yarışması sonuçları
1.sem35 %2.88
2.matematik61 %1.09
3.saricicek123 %0.77
Derece ye giren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum arkadaşlar.. pazar günü saat 17ye kadar bi kaçamak hakkınız varsevdiğiniz bi cıss la kendinizi ödüllendirin
![]()
Saolun cnm.. beni merak etmeniz beni çok mutlı etti.. valla bu fırsatı kaçırma benceBu gazla yapmam ben ciss fln
Sen iyi ol da kuzum önemli değil. Benim de oğlum hic uyumadi bugun cok yorgunum.
Yoğurt dicem onu da yemiyorsun.. 2 dolma çok olmuş ama artık.. keşke öğlenle akşam yer değiştirseydiBen de menü vereyim.
Kalkinca 2 kuru kayisi
Sabah 10.30
Tam tahilli ekmek ve beyaz peynirle yagsiz tost
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik,kapya biber,marul
Ara 13.00
5 cig badem yesil cay
Ogle 15.00
4 yk sebzeli köfte (bunu da düğün yemeği gibi yapmisim ye ye bitmedi)
Aksam 18.30
2 kucuk kiymali biber dolmasi
Su 3e yaklasiyor
Spor maalesef yok oglumun pesinde kosmaktan..
Oglenle aksam arasi ara ogun bile yapmamisim farkinda degilim.O yüzden cok aciktim 2 dolma yedim sabah planim 1 yemekti.