- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Allah şifa versin cnm.. önemli bişi değil inş..Kızlar annem rahatsızlanmis ameliyat olması gerekiyormuş çok kötü oldum yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah şifa versin cnm.. önemli bişi değil inş..Kızlar annem rahatsızlanmis ameliyat olması gerekiyormuş çok kötü oldum yaa
Önemli galiba hippocum galiba tiroid in de bi kitle var ve kanser sanırım ameliyattan sonra net belli olacak inşallah bir an evvel biter sağlık la çıkar annem sadece ameliyat olur ve temize çıkarAllah şifa versin cnm.. önemli bişi değil inş..
Inş cnm sıkma canını.. kanser bile olsa artık tedavisi olmayan bi hastalık değilÖnemli galiba hippocum galiba tiroid in de bi kitle var ve kanser sanırım ameliyattan sonra net belli olacak inşallah bir an evvel biter sağlık la çıkar annem sadece ameliyat olur ve temize çıkar
Iyi olacağız inşallah kuzum çok sağolun cok aktif olmayabilirim burda şimdiden haberiniz olsunInş cnm sıkma canını.. kanser bile olsa artık tedavisi olmayan bi hastalık değilannenin şimdi morale ihtiyacı var..kızı olarak senin görevin
![]()
1 adet miu yiyorsun her öğünMasaAllah canım. Ne güzel vermişsin
Tarifini verirmisin. Nasıl uygulanıyor bu detoks
Kızlar
Günaydın
Dün sistem dondu siteye hiç giremedim saat 4'den sonra.
Menü de bildiremedim oyuzden.
İyiyim soulüm sen nasılsın? Eksi var mı? Su içiliyor mu
Nasılsın canımm![]()
Yerimde sayıklıyorum canım. Relg 3.günüm.İyiyim soulüm sen nasılsın? Eksi var mı? Su içiliyor mu![]()
Yerimde sayıklıyorum canım. Relg 3.günüm.
Sende ne var ne yok![]()
Özlettin kendiniRegl varsa normaldir :)
Benim de bilmiyorum ki cumaya göre artıdayımama cumaya sabit çıkarım inşallah bakalım
Yoğun bu ara beynim karmançorman oliyiiii![]()
Ben sabah erken tartıldım wc siz.. ona rağmen 100 gr daha eksiyimGÜNAYDINNNN
Neler oluyor burada bakıyımmm
@Gulbe seker kuzucuğummmm ben geldim hele bi bakartı mısın eksi misin cumaya göre bir söyle
Nasıl onu da söyle
tevafuk55
hippotalamus
![]()
Günaydın tuzsuz.. bu hafta ya sen ya ben birinciyiz sporda :)))Gunaydinnnn kuzucuklaerrr
Valla bizden Başka yapan yok kizzzzzGünaydın tuzsuz.. bu hafta ya sen ya ben birinciyiz sporda :)))
Geçmiş olsun canım o baş dönmesi bendede var sinir bozucu oluyor B Bhr_89 canım annenede gecmis olsun Allah şifasını versin inşallah tez zamandaGünaydın kı@bhrar.. son zamanlarda biraz başım dönüyordu.. heralde demir eksikliği baş gösterdi yine.. o yüzden tahlil verdim bakalım akşam çıkacak sonuçlar..
Canım ben regl oyuzden yapamadım spor kaç gündür.Valla bizden Başka yapan yok kizzzzzMy SouL sen yapmadinmi hiç spor