kolay gelsin serap.ne güzel kaçamaksız bi haftasonu geçirmişsin.darısı başıma.haftaya annemi ziyarete gidicem.bende onu motive edip zayıflamaya yönlendirmek istiyorum.97 kilo çünkü kendisi.bende aslında ailem gibi olmak istemediğimden zayıflama yoluna girdim.bizde alt sınır 95 diyebilirim.felaket yaniii
Merhaba Serap, misafirlerim var,bildirim yapamadım.Yarın kaldığım yerden devam edeceğim.Sevgiler
Yeniden merhaba... Oldukça yoğun günler geçiriyorum. Bugün de hem kahvaltıda hem de akşam yemeğinde ayrı ayrı misafir ağırlayacağım. Neredeyse 1 haftadır bildirimde bulunmuyorum, ancak hiç kaçamak yapmadığımı söyleyebilirim. Dün aşure yaptım. Öğle yemeği niyetine 1 kase yedim. Ne de olsa içinde bi sürü bakliyat ve buğday var. Üstelik şeker yerine de pekmezle yaptım. Yani oldukça sağlıklı bir aşure oldu.
Pazartesi kilo bildirimi yapmak için fırsat bulamadım. Bu sabah itibarı ile 64.7 kiloyum. Umarım kaçamaksız devam edip ödemimi de atınca 63 leri görebilirim. Uzun zamandır 65- 65.5 arası gidip geliyor bir türlü kilo veremiyordum ( tabi ki kaçamaklarım yüzünden). Annemin gelişi bu defa ikimize de çok yaradı
Günaydın Serapcım,evet son zamanlarda misafirlerim çoğaldısana da kolay gelsin,bugün oldukça yoğunsun Rabbim hepimizin evini bereketli kılsın Kaçamak yapmadığın için seni tebrik ederim Sevgiler
süpersin serap ya.senin yöntemi bende deneyeceğim.anneme gittiğimde.çok iradelisin maşallah.keşke bende öyle olabilsem.misafirler varmış kolay gelsin sana. bi tarif yazayım kek krizimi böyle çözebildim ancak tadıda fena olmadı.istersen uygularsın bi zaman.
tarçınlı diyet kek:
3 yumurta,1 fincan yağ,1 su bardağı süt,1 fincan pekmez,kabartma tozu,vanilya,tarçın,tam buğday unu.
Merhaba Serap,bugün dan itibaren diyetime devam ediyorum.Hedefim yılbaşında 75 kg olmak.Hedefim biraz yüksek olduğunu biliyorum,ama 24 gün böyunca,her gün 3-4saat spor yapmayı düşünüyorum.Dün geçmişi biraz okudum ve fark ettim ki çok rahat davranmışım.Başarmak için biraz dişimi sıkacağım
Sevgiler
Merhaba canım.. Amin
Merhaba Dallidacım. Şu anda kaç kilosun? 3-4 saat spor biraz fazla olabilir. Kastan kaybetmene sebep olabilir. Öz eleştiri yapmana sevindim şekerim. Aslında ben de rahat davrandım. Aralarda yaptığımız kaçamaklar için ceza uygulamasına mı geçsek acaba?
Sevgiler benden sana şeker
Selam Kızlar... Anneciğimi bugün gönderdim. Kısa sürede de olsa insan çabuk alışıyor. Yanımda olması güzeldi, ayrılık zor geldi
Bu arada bir şey tespit ettim. Uzun zamandır görümcemin yaptırıp gönderdiği mayasız yufka ekmekleri yiyorduk. Dün sabah kahvaltıya gelen misafirlerim simit getirmişler. Mayalı buğday ürünleri gerçekten fark ediyormuş, benim ve de özellikle annemin karnının nasıl şiştiğini gördüm. Çok şaşırtıcıydı... Doğruyu bulmak için ne kadar çok şey denedim. Ama doğru diye bir şey yok. Yaş ilerledikçe alışkanlıklardan vazgeçmek, farklı şeyler denemek gerekiyor belki de. 20 li yaşlarımda beyaz ekmek yerdim, abur cubur, çikolata, tatlı, hatta işten eve dönerken acıkıp 1 paket bisküvi yediğimi bilirim. Gram kilo almadığım gibi ne sindirim güçlüğü çekerdim ne de karnım şişerdi
Türkmenistandaki ata sözü gibi yaşamak zamanı yaklaşıyor belki de:
40 yaşına kadar kuzu ye, 40 yaşından sonra kuzunun yediğini ye
Merhaba canımTartılmadım ama en fazla 82kg:78:sabahları yürüyüşe çıkacağım,1,5-2 saat,öğlenden sonra da 1 saat aerobik...belki metabolizmam hızlanır diye düşünüyorum..sence fazla mı? bunun bacağının kırmam lazım
Allah(c.c)kavuştursun Serapcım!inşAllah en kısa zamanda yine bir arada gelirsinizAlışkanlıklardan vazgeçmek çok zor,ama imkansız değil bugün bende aynı şey düşünüyordum...eskiden çok abur cubur tüketiyordum,ama kilo almıyordum.şimdi...şu atak yüzünden 5-6 gün fazla yemek yiyince kilolar hemen geri geldi:18::18:galiba artık kuzunun yediğini yiyeceğiz:114:Ödul varsa,ceza da olmalı,değil mi?
Merhaba Serap abla. Ben 16 yaşındayım ve 70,5 kiloyum.Bu gece tüm topiği okudum ve ilgimi çeken çok şey oldu.Enerjin çok iyi geldi bana:))Eğer iznin olursa yediklerimi buraya yazmak senden yardım almak istiyorum.Beni kabul eder misin?
Günaydın KızlarBulanık yağmurlu bir İstanbul sabahı, fakat benim benim keyfim oldukça yerinde. Aslında pazartesiyi beklemem gerekiyordu fakat dayanamadım ve tartıldım. Nihayet 63.9 oldum. Şu 64-65 li rakamlardan kurtuluyorum galiba... Annemle birlikte olmak bana iyi geldi. Bozmadan aynen devam etmeyi umuyorum..
Bugün biraz geç uyandım. Şimdi gidip kahvaltımı hazırlayayım. Öpüyorum sizi
Günaydın Serap,seni tebrik ederimsenin adına çok mutlu oldum:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?