allah yardımcın olsun canım.hastalarada bol bol şifa inşallah
Sizdeki hastalara da acil şifalar ablacım.
Bence yeni vasfın ambulans şoförlüğü olsun :)
Çok geç kaldım cevap vermek için di mi??
Merhaba Serap,iki gündür kendimi toparlayamıyorum....uzun süredir böyle birşey başıma gelmedi...sürekli atıştırıyorum...bugün da aynı şekilde bitti....bugün biraz pasta da yedimİnşAllah bu durum en kısa zamanda sona erer...kalori hesapı yapmadın...o kadar hurma,ceviz,keçi boynuzu yedim ki resmen korktum...sana da kolaylıklar diliyorum eltine ve eşine de geçmiş olsun yarından itibaren acilen yürüyüşe çıkıyorum benden de sevgiler sana
Geçmiş olsun ve Allah kolaylık versin..Eltin ne ameliyatı olacak? Eşine de geçmiş olsun..Aman aman hasta bakmak çok zor boş ver arada böyle git gel..
Zaten koşturuyorsun kilo da alacağını düşünmüyorum..Taylan Kümeli'nin listeleri çok hoşuma gitti..Sen ne dersin?
İyi akşamlar Serap
Ben bugün da hep atıştırdım....acayıp rahatsız oldum.Yarın dan itibaren eski düzenime dönmeye çalışacağımBu gidişle pazartesi tartılamam:18::18:İnşAllah sen benden daha iyi durumdasın
SevgilerGüzel bir hafta sonu geçirmen dileği ile...
Merhaba Kızlar... Zorlu bir haftayı atlattım derken bir yenisi başlıyor. Eltimin testleri vs. eşimin kontrolleri derken bir de üstüne eşim enfeksiyon oldu. Bebek gibi huyu değişti. Bildiğiniz yaramaz bebek :) Laf da dinlemiyor. Evde kalıp yatması gerekirken yine çıktı dışarı. Bense kendimi şarj etmek üzere evde kaldım.
Geçen hafta gerçekleşmeyen ameliyat Allah'ın da izniyle yarın sabah yapılacak. Yani en az 2 gün daha sokaklardayım( Perşembe günü de anneciğim gelecek. O' na zaman ayıracağım.
Sizler ne yaptınız? Nasıl geçti günleriniz??
Merhaba Kızlar... Zorlu bir haftayı atlattım derken bir yenisi başlıyor. Eltimin testleri vs. eşimin kontrolleri derken bir de üstüne eşim enfeksiyon oldu. Bebek gibi huyu değişti. Bildiğiniz yaramaz bebek :) Laf da dinlemiyor. Evde kalıp yatması gerekirken yine çıktı dışarı. Bense kendimi şarj etmek üzere evde kaldım.
Geçen hafta gerçekleşmeyen ameliyat Allah'ın da izniyle yarın sabah yapılacak. Yani en az 2 gün daha sokaklardayım( Perşembe günü de anneciğim gelecek. O' na zaman ayıracağım.
Sizler ne yaptınız? Nasıl geçti günleriniz??
Merhaba Serap,uzun süredir böyle birşey yaşamadım...resmen açlık krizleri geçirdim..Yediğimde de doymak bilmedim.Bu nasıl birşey anlamadım:26:.Yarın önerdiğin gibi makarna yiyeceğim,yanında da yoğurt..Sen çok yoğunsun,Allah kolaylık versinHem eşine hem eltine çok geçmiş olsun Sevgiler...
Çok çok geçmiş olsun ablacım. Umarım annenin gelişi daha huzurlu, daha sakin günler getirir ailenize :)
Benim de babam hastalanınca çocuk gibi oluyor. Sürekli bir şeyler istiyor, eğer isteği olmazsa surat beş karış :)
eşine ve eltine geçmiş olsun diyorum sanada kolay gelsin serapcım. yoğunluk zor ama iyiki varsın onların işlerini hallediyorsun sen olmasan çok sıkıntı çekerlerdi sanırım
Merhaba Serap'cığım
Eltine ve Eşine geçmiş olsun.Allah onlara iyilik sana da güç ve kuvvet versin canım.Hastalardan çok etrafında koşturanlar yorulur,Allah yardımcın olsun.
serap merhaba nasılsın? ben gül tanıdınmı? smmmsude. hayatımda bazı değişiklikler olduğu için yeni üyelik açtım yeni bi hayata başladım açıkçası. bu arada büyük geçmiş olsun diyim öncelikle. Senın azmıne hayran kaldım. İnşallah kısa sürede verirsin kiloları canım
Merhaba Serap,eltinin amelyatını iyi geçmiş inşAllahAllah(c.c)acil şifalar versin Sende kendine iyi bak,olur mu?Sevgiler
güzel haberlerle seni bekliyoruz serapcım inşallah
sensiz motivasyonum azaldı çok alışmışım valla
Merhaba Serap,hoş geldinevet,makarna-yoğurt işe yaradı,ama galiba reglı döneminde yediklerim bana kilo aldırdı..tekrar göbeğim çıktı gibi.Acaba atak yüzünden reglı döneminde iştahım açılmış olabilir mi?İştahım açıldı demek da yanlış,resmen açlık krizleri geçirdim!Sen boşuna atağa karşı çıkmıyorsun Neyse,olan oldu,kilolar yerleşmeden vermem lazım.Hepimize kolay gelsin.. Sevgiler
Merhaba canım, hoş buldumBu dönemde iştah artışı normal, önemli olan neye ihtiyacımız olduğunu doğru tespit edip vücudumuza onu vermek. Tatlı krizine giriyorsak karbonhidratı (tabi ki gönül sağlıklı olandan yana ) kesmemek gerek. Senin uzun süre neredeyse hiç ekmek yememen bu krize sebep oldu belki de Göbeğin çıksın sorun değil, nasıl yok edeceğini biliyorsun :) Bugün öğle yemeğinde düz karın salatasını deneyebilirsin.. Şahsen ben bu salatayı yapacağım, çok ihtiyacım var
Verirsin verirsin, çok kolay olacak şekerim. Kolay gelsin, sevgiler
Merhaba canım, hoş buldumBu dönemde iştah artışı normal, önemli olan neye ihtiyacımız olduğunu doğru tespit edip vücudumuza onu vermek. Tatlı krizine giriyorsak karbonhidratı (tabi ki gönül sağlıklı olandan yana ) kesmemek gerek. Senin uzun süre neredeyse hiç ekmek yememen bu krize sebep oldu belki de Göbeğin çıksın sorun değil, nasıl yok edeceğini biliyorsun :) Bugün öğle yemeğinde düz karın salatasını deneyebilirsin.. Şahsen ben bu salatayı yapacağım, çok ihtiyacım var
Verirsin verirsin, çok kolay olacak şekerim. Kolay gelsin, sevgiler
Doğru diyorsun.Bundan sonra günde 1 dilim ekmek,hafta da 1 makarna yoğurt yiyeceğim.Ne güzel,burda dertleşebiliriz,birbirimize köstek değil,destek oluruz
İyi akşamlar, bugün menümü tam oturtamadım. Bakalım yarın sabah tartıya nasıl yansıyacak.
Menüm:
Kahvaltı:
1 yumurta
20 gr. keçi peyniri
35 gr. yağsız peynir
3 zeytin
domates, maydanoz
Ara:
2 mandalina
10 fındık
Öğle:
Karışık salata
150 gr. tavuk göğüs
Ara:
1 kase aşure
Akşam:
20 ad. antep fıstığı
1 kestane şekeri
Ara:
1 kupa süt
Afiyet olsun canım,bence güzel bir menüakşam yemeğini hafif tutun,bu da aşurenin kalorisi silmiş olmalı
Ben yine diyet listeleri karıştırıyorumyarın yeni bir liste ile çıkarım karşına
Hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?