Serapd'nin Diyet Günlüğü

allah yardımcın olsun canım.hastalarada bol bol şifa inşallah

Amin canım. Çok teşekkür ederim.

Sizdeki hastalara da acil şifalar ablacım.
Bence yeni vasfın ambulans şoförlüğü olsun :)

Sağ ol fıstıkım. Di mi araç kullanmak daha zevkli olabilir

Dallidacım hastalnınca böyle oluyor. Bir de problem şu: sen neredeyse hiç ekmek-makarna türü şeyler yemiyorsun. Hastalanınca öğle öğününde hiç olmazsa buğday türevi tüketsen yanında kaliteli yağsız bir proteinle böyle olmayabilirdi. Ben de aynı hatayı yapıyorum, hastalanınca da börek tepsisinin içine girmek istiyor canım

Çok teşekkür ederim canım, amin. Eltimin dizleri kötü durumda önce iyi durumda olan tamir edilecek ardından kötü durumda olan protezle değiştirilecek Doğru diyorsun vallahi, ne zor işmiş yahu...
Haklısın canım almamışım, fakat vermemişim de... Taylan Kümeli listeleri çok mantıklı bence. YAK-AT listelerine benziyor. Çok beğendim, uygulanması da kolay üstelik. Ama ne yalan söyleyeyim en çok B yi sevdim, tam bana göre:)

Dallidacım seninle ilgilenemedim kaç gündür. Sen bugün yemediysen yarın öğle yemeğinde domates soslu makarna ve yanında yoğurt yesene.
Vallahi sorma ben fena durumdayım bol bol tost, ekmek arası yedim. Bu hafta halledelim şu işi şekerim.
Öpüyrum

Merhaba Kızlar... Zorlu bir haftayı atlattım derken bir yenisi başlıyor. Eltimin testleri vs. eşimin kontrolleri derken bir de üstüne eşim enfeksiyon oldu. Bebek gibi huyu değişti. Bildiğiniz yaramaz bebek :) Laf da dinlemiyor. Evde kalıp yatması gerekirken yine çıktı dışarı. Bense kendimi şarj etmek üzere evde kaldım.

Geçen hafta gerçekleşmeyen ameliyat Allah'ın da izniyle yarın sabah yapılacak. Yani en az 2 gün daha sokaklardayım( Perşembe günü de anneciğim gelecek. O' na zaman ayıracağım.

Sizler ne yaptınız? Nasıl geçti günleriniz??

Dallidacım hastalnınca böyle oluyor. Bir de problem şu: sen neredeyse hiç ekmek-makarna türü şeyler yemiyorsun. Hastalanınca öğle öğününde hiç olmazsa buğday türevi tüketsen yanında kaliteli yağsız bir proteinle böyle olmayabilirdi. Ben de aynı hatayı yapıyorum, hastalanınca da börek tepsisinin içine girmek istiyor canım :
Dallidacım seninle ilgilenemedim kaç gündür. Sen bugün yemediysen yarın öğle yemeğinde domates soslu makarna ve yanında yoğurt yesene.
Vallahi sorma ben fena durumdayım bol bol tost, ekmek arası yedim. Bu hafta halledelim şu işi şekerim.
Öpüyrum [/QUOTE]

Merhaba Serap,uzun süredir böyle birşey yaşamadım...resmen açlık krizleri geçirdim..Yediğimde de doymak bilmedim.Bu nasıl birşey anlamadım:26:.Yarın önerdiğin gibi makarna yiyeceğim,yanında da yoğurt..Sen çok yoğunsun,Allah kolaylık versinHem eşine hem eltine çok geçmiş olsunSevgiler...

Çok çok geçmiş olsun ablacım. Umarım annenin gelişi daha huzurlu, daha sakin günler getirir ailenize :)
Benim de babam hastalanınca çocuk gibi oluyor. Sürekli bir şeyler istiyor, eğer isteği olmazsa surat beş karış :)

eşine ve etine geçmiş olsun diyorum sanada kolay gelsin serapcım. yoğunluk zor ama iyiki varsın onların işlerini hallediyorsun sen olmasan çok sıkıntı çekerlerdi sanırım

Merhaba Serap'cığım
Eltine ve Eşine geçmiş olsun.Allah onlara iyilik sana da güç ve kuvvet versin canım.Hastalardan çok etrafında koşturanlar yorulur,Allah yardımcın olsun.

serap merhaba nasılsın? ben gül tanıdınmı? smmmsude. hayatımda bazı değişiklikler olduğu için yeni üyelik açtım yeni bi hayata başladım açıkçası. bu arada büyük geçmiş olsun diyim öncelikle. Senın azmıne hayran kaldım. İnşallah kısa sürede verirsin kiloları canım

Merhaba Serap,eltinin amelyatını iyi geçmiş inşAllahAllah(c.c)acil şifalar versinSende kendine iyi bak,olur mu?Sevgiler

Merhaba Dallidacım Nasılsın canım? Nasıl geçti günlerin? Makarna, yoğurt işe yaradı mı?
Amin canım, çok teşekkür ederim. Sevgiler benden sana

Çok teşekkür ederim canım. Amin inşaallah :) Sorma, bu erkekler toptan bebek kalıyor büyümüyorlar demek

eşine ve eltine geçmiş olsun diyorum sanada kolay gelsin serapcım. yoğunluk zor ama iyiki varsın onların işlerini hallediyorsun sen olmasan çok sıkıntı çekerlerdi sanırım

Çok teşekkür ederim canım. Doğru söylüyorsun, birilerinin ön ayak olup, koşturması gerekiyor. Allah güç kuvvet versin de hepimiz ailelerimiz için elimizden geleni yapalım.

Merhaba Serap'cığım
Eltine ve Eşine geçmiş olsun.Allah onlara iyilik sana da güç ve kuvvet versin canım.Hastalardan çok etrafında koşturanlar yorulur,Allah yardımcın olsun.

Merhaba Sevgicim. Çok teşekkür ederim canım. Amin, tüm şifa bekleyenlerle birlikte inşaallah. Onlar sağlıklı olsun da biz koşalım yeter ki. Amin canım, sağ ol.

Sevgili Gül, elbette tanıdım. Teşekkür ederim çok iyiyiym. Sen nasılsın? Aldığın kararlarin senin için hayırlı olmasını diliyorum canım. Gözün nasıl oldu? Umarım görme kaybı kalıcı olmamıştır.

Merhaba Serap,eltinin amelyatını iyi geçmiş inşAllahAllah(c.c)acil şifalar versinSende kendine iyi bak,olur mu?Sevgiler

Amin canım sağ olasın.

güzel haberlerle seni bekliyoruz serapcım inşallah
sensiz motivasyonum azaldı çok alışmışım valla

Sağ ol Melekçim. Motivasyon kaybı yaşamamak için dönüşte birbirimize hesap vereceğimizi hatırlayalım şekerim

Son düzenleme:
Günaydın Kızlar... İyi dileklerinizle destek olduğunuzu bilmek çok iyi hissetmemi sağladı. İyi ki burada sizlerle tanışmışım. Ne kadar güzel insanlarsınız hepiniz. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.

Allah' a şükür operasyon çok iyi geçti. Hastamızı da kızının evine sağlıkla götürdük. Şimdi arada bir uğrayıp doktor kontrollerine götüreceğim. Eşimin de yoğun enfeksiyonu kalmadı. Daha hafif artık. Kısacası her şey yoluna girdi şimdilik. Ben biraz yoruldum, onun dışında çok iyiyim. Yarın da anneciğim gelecek. ilk 3-4 gün kardeşimde kalacakmış. Pazar ya da pazartesi de bana gelip 4 gün de bende kalacak. Anne yüreği işte her şeyi eşit paylaştırmak istiyor :)

Diyete gelince, afiyetle yediğim hızlı yemeklerin üstüne eltimin ablasının yaptığı aşureler de eklendi tam oldu Olan oldu, geçmişe yapacak bir şey yok. Bugünden itibaren biraz sıkı bir diyet ve spor uygulamasına geçeceğim. Şimdi kahvaltımı yapayım sonra tekrar yazarım.

Hepinizi öpüyorum, sevgiler

Merhaba Serap,hoş geldinevet,makarna-yoğurt işe yaradı,ama galiba reglı döneminde yediklerim bana kilo aldırdı..tekrar göbeğim çıktı gibi.Acaba atak yüzünden reglı döneminde iştahım açılmış olabilir mi?İştahım açıldı demek da yanlış,resmen açlık krizleri geçirdim!Sen boşuna atağa karşı çıkmıyorsunNeyse,olan oldu,kilolar yerleşmeden vermem lazım.Hepimize kolay gelsin..Sevgiler

Merhaba canım, hoş buldum Bu dönemde iştah artışı normal, önemli olan neye ihtiyacımız olduğunu doğru tespit edip vücudumuza onu vermek. Tatlı krizine giriyorsak karbonhidratı (tabi ki gönül sağlıklı olandan yana ) kesmemek gerek. Senin uzun süre neredeyse hiç ekmek yememen bu krize sebep oldu belki de Göbeğin çıksın sorun değil, nasıl yok edeceğini biliyorsun :) Bugün öğle yemeğinde düz karın salatasını deneyebilirsin.. Şahsen ben bu salatayı yapacağım, çok ihtiyacım var

Verirsin verirsin, çok kolay olacak şekerim. Kolay gelsin, sevgiler

Bundan sonra her gün 1 dilim ekmek,hafta da 1 gün da makarna yoğurt yiyeceğimne güzel,burda dertleşebiliriz,birbirimize köstek değil,destek oluruz

Doğru diyorsun.Bundan sonra günde 1 dilim ekmek,hafta da 1 makarna yoğurt yiyeceğim.Ne güzel,burda dertleşebiliriz,birbirimize köstek değil,destek oluruz

Doğru diyorsun.Bundan sonra günde 1 dilim ekmek,hafta da 1 makarna yoğurt yiyeceğim.Ne güzel,burda dertleşebiliriz,birbirimize köstek değil,destek oluruz

Ye şekerim, afiyet olsun.. Yoğurt olur, yağsız kıymadan sos olur. Yeter ki yanında protein olsun.

Elbette birbirimize destek oluruz. Tatsız konular değil, güzel zevkli konularımız olsun inşaallah

İyi akşamlar, bugün menümü tam oturtamadım. Bakalım yarın sabah tartıya nasıl yansıyacak.
Menüm:

Kahvaltı:
1 yumurta
20 gr. keçi peyniri
35 gr. yağsız peynir
3 zeytin
domates, maydanoz

Ara:
2 mandalina
10 fındık

Öğle:
Karışık salata
150 gr. tavuk göğüs

Ara:
1 kase aşure

Akşam:
20 ad. antep fıstığı
1 kestane şekeri

Ara:
1 kupa süt

Son düzenleme:

Afiyet olsun canım,bence güzel bir menüakşam yemeğini hafif tutun,bu da aşurenin kalorisi silmiş olmalı
Ben yine diyet listeleri karıştırıyorumyarın yeni bir liste ile çıkarım karşına
Hayırlı geceler

Günaydın şekercim
Teşekkür ederim canım. Gece sütü içmedim. Hadi bakalım, ne çıkacak çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…