Merhaba Serap,listemi yazıyorum:*1350 kalori*
Sabah:2kk peynir,5 zeytin,2 ince dilim ekmek,bol söğüş,haftada 1-2 kez yumurta
Kuşluk:1 meyva
Öğlen:1 kase çorba,bol salata,1 dilim ekmek
İkindi:2 porsyon meyva
Akşam:3 köfte büyüklüğünde et veya 6 yemek kaşığı z.yağlı sebze yemeği(gün aşırı değiştirilmeli),1 su bardağı yoğurt,bol salata,1 dilim ekmek
Gece:2 porsyon meyva
Haftada 5 kez 1 saat tempolu yürüyüş....
Sence nasıl oldu?
Sevgiler
Bugün anneciğin gelmiş galiba,gözün aydın
serapcım çok teşekkür ederim. gözüm şuan daha iyi durumda arada çok pc ye baktığımda ağrıma yapıyor o kadar görme konusunda sorun yaşamıyorum Allaha şükür
Günaydın Kızlar
Dallidacım şu anda kaç kilosun? 1350 senin için az olabilir. Şu anda 79.5 kg. olduğunu kabul edersek 1500-1650 kcal arasında olmalısın. Şimdi 1350 kcal alırsan hep söylediğim gibi 75 kiloya geldiğinde 1200 almak zorunda kalacaksın. 68 olduğunda da kilo vermeye devam edebilmek için 1000 kcal. ye düşeceksin. 65 olmak için de aç kalacaksın. Bu kiloları bir günde almadığımız gibi kısa sürede vermeye çalışmak da bize uzun vadede zarar verir. Ama yine de tercih senin
Haftada 5 kez yürüyüş yapabilmen gerçekten harika olur. Bu çok güzel olmuş
Günaydın Serapsu anda tartım maalesef 81kg gösteriyor...elimdeki zayıflama listelerim zaten hemen hemen 1200 kal...hep 1600kal ile başladım,sonra 1350kal,sonra 1200kal-1250kal.Hep bu şekilde kilomu verdim.Kilom takıldığı zamanda 1000 kal listeyi uygulamıştım...Her iki hafta da bir listeleri değiştireceğim...Çok çabuk kilo alıyorum:26::26:Benim hedefim 70 kilo olmak,daha fazla zayıflamak istemiyorum...Of,kafam çok karışık...Bu aralar çok stresliyim,sanırım bu da kilo artışımı tetikliyor...Sevgiler....
Günaydın Serapsu anda tartım maalesef 81kg gösteriyor...elimdeki zayıflama listelerim zaten hemen hemen 1200 kal...hep 1600kal ile başladım,sonra 1350kal,sonra 1200kal-1250kal.Hep bu şekilde kilomu verdim.Kilom takıldığı zamanda 1000 kal listeyi uygulamıştım...Her iki hafta da bir listeleri değiştireceğim...Çok çabuk kilo alıyorum:26::26:Benim hedefim 70 kilo olmak,daha fazla zayıflamak istemiyorum...Of,kafam çok karışık...Bu aralar çok stresliyim,sanırım bu da kilo artışımı tetikliyor...Sevgiler....
Seni anlıyorum. Diyetisyenin verdiği listeler mi bunlar? Hiç 1000 kcal nin altına düştünüz mü? 1000 kcal. yi kaç gün uyguluyordun, yeniden 1250 ye çıktığında kilo alıyor muydun? Stres sebebin diyet mi?
Aslında diyet yapmıyoruz ki, sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz. Arada kaçamak yaparsak da yeniden sağlıklı beslenmeye geri dönüyoruz. Bu hastalanma döneminde açlık ya da yoksunluk krizine girmenden dolayı farklı bir durum yaşadın. Haftada 2 kez kaçamak öğününde istediğini yesen, sonraki gün dikkat etsen nasıl olur diye düşünüyorum. BU öğünlerden biri öğle, diğeri de başka bir gün akşam olsa??
Çok soru sordum bu defa.... Sevgiler şeker[/QUOTE
Soru sorduğun için ben teşekkür ederimevet,bunlar diyetisyenimin verdiği listeler.1000 kal altında hiç düşmedim.tekrar 1250 kalori listesine geçtiğim zaman kilo almadım,vermeye devam ettim.her listeyi 14 gün uyguladığım ve 14. günün sonunda 1,8kg-2kg arasında bir kilo kaybım olurdu.kilo vermediğim için ister istemez stres yapıyorum..1 adım ileri,2 adım deri gidiyorum...herhangi bir sağlık sorunum da yok...en son 2 sene önce diyetisyene gittim,o zaman da çok zor kilo verdim...1600 kal ile başladım,olmadı...6 hafta uğraştık,olmayınce 1500 kal listesi verdi.sonra kilo vermeye başladım...1500kal dan sonra 1350 kal listesine geçtim,en son listelerim da 1200kal-1250kal arasında değişiyor.bir arada kilom takıldığı için bir kerelik 1000kal listeyi uyguladım,sonra tekrar 1200 kal geçtim.ben 1350 kal ile başlamak istiyorum,senin önerdiğin şekilde de kaçamak yapacağım.tekrar diyetisyene gitmek istemiyorum,çünkü biliyorum ki aynı listeler elime tutuşturacak..seninde başını ağrıtıyorum..
işler yoğun bu aralar canım kursada biraz ara vermiştim haftaya başlayacağım tekrardan inşallahsen nasılsın? erva yok sanırım ortalarda?
Soru sorduğun için ben teşekkür ederimevet,bunlar diyetisyenimin verdiği listeler.1000 kal altında hiç düşmedim.tekrar 1250 kalori listesine geçtiğim zaman kilo almadım,vermeye devam ettim.her listeyi 14 gün uyguladığım ve 14. günün sonunda 1,8kg-2kg arasında bir kilo kaybım olurdu.kilo vermediğim için ister istemez stres yapıyorum..1 adım ileri,2 adım deri gidiyorum...herhangi bir sağlık sorunum da yok...en son 2 sene önce diyetisyene gittim,o zaman da çok zor kilo verdim...1600 kal ile başladım,olmadı...6 hafta uğraştık,olmayınce 1500 kal listesi verdi.sonra kilo vermeye başladım...1500kal dan sonra 1350 kal listesine geçtim,en son listelerim da 1200kal-1250kal arasında değişiyor.bir arada kilom takıldığı için bir kerelik 1000kal listeyi uyguladım,sonra tekrar 1200 kal geçtim.ben 1350 kal ile başlamak istiyorum,senin önerdiğin şekilde de kaçamak yapacağım.tekrar diyetisyene gitmek istemiyorum,çünkü biliyorum ki aynı listeler elime tutuşturacak..seninde başını ağrıtıyorum..
Düzenli spor yapmamak kilo vermemi da engeliyor...daha önce söylediğim gibi,hayatımda spor hep oldu....taaa ki 2 sene önceye kadar....sonra koptum ve bir daha toparlamadım...ben eskiden de az yiyordum,ama spor yapıyordum....şimdi spor yapmayınca demek ki vücüdum aldığı kalorileri yakamıyor...bu yuzden artık haftanın 5 günü yürüyüş+koşu yapacağım.dizime takmak için manyetik kemer aldım,ağrımı azaltıyorevime yakın spor salonları araştırıyorum... benim en büyük hatam zamanında aşırı spor yapmam...ah,cahilik,ah...
serap gözün aydın canım annen gelmiş.umarım çok güzel vakit geçirirsiniz.sen beslenme konusunda çok bilinçlisin yoksa sen diyetisyenmisin??valla merak ettim.çok kişiyi aydınlatıyorsun iyiki varsın
Merhaba Serap,82 kilo yken 1300kalorilik bir listem vardı.Spor şart...Yarın diyete başlarım inşAllahdesteğin için ne kadar teşekkür etsem azdır
1300 kal liste:
Sabah:2 kk peynir,3 zeytin,2 dilim ekmek,sınırsız söğüş
Ara:1 meyva
Öğlen:2 yumurta büyüklüğünde et,1 ayran,1 dilim ekmek,bol salata
İkindi:1 meyva
Akşam:1 kase çorba,8 yemek kaşığı z.yağlı sebze yemeği,1 dilim ekmek,bol salata
Ara:2 meyva..
1350 kal listeyi uygularken kilom 83 ydı....1300 kal listeyi uygularken kilom 82ydı....demek ki az önce yazdığım listeyi uygulayacağım..+haftada 5 gün spor
SevgilerGüzel bir hafta sonu geçirmen dileği ile...
Merhaba canımRica ederim, asıl ben senin desteğin için teşekkür ederim
Bu listeyi çok sevdim. Öğle yemeğinde protein, akşam yemeğinde sebze... Bence mükemmel bir liste seçmişsinAfiyet, şifa olsun canım
Teşekkür ederim Serapcım:13:O zaman ben yarın başlıyorum,2hafta boyunca bu listeyi uyguluyorum.2 hafta sonra durumuna göre listeyi değistiririz gene
Harika, kolay gelsin şeker
Ben de pms (premenstrual sendrom- regl öncesi sendromu) durumundayım. Muzır şeyler yemek istiyorum. Sırf bu kaçamaklarım yüzünden kahvaltı dışında atıştırmakla geçiyor günümYarın annem bana gelecek, pazartesi de aşure yapacağım. Umarım fazla kaçamak yapmadan atlatırım şu bir kaç günü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?