Çok hastayım çooook :) Sanırım nezle oldum :2:, umarım boğazıma inmez enfeksiyon.
Günaydın canım,nasıl oldun?
Merhaba Serap,Allah(c.c)acil şifalar versinbize tavsiye ettin çaydan içtin mi?Biz o çaya 'Serap'ın çayı'dedik salgın var,kendine dikkat et ameliyat günüm belli olunca,paylaşırım Dün galiba az yedin Sporunu da artırdın,tebrikler :Sevgiler
Merhaba serap ablacım.Uzun zamandır yazamadım.Dediklerin çokça düşünmemi sağladı. Bende ilerde bir sorun yaşamamak için tekrar diyetisyene gitmeye karar verdim.Pazartesi gidiyorum.
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim :))
merhaba serapcigim gecmis olsun canim, nezlen ilerlemeden hemen kendine serap cayi yapda ic , iyi gelir. sakin hasta olma. diyetin güzel gidiyor masallah menünü biraz az buldum ama galiba midende iyice kücüldü. haftada bir mi tartiliyorsun?
Diyette bigun ara vermem iyi oldu sanirim kendimi daha iyi hisediyorum kendimi..
Günaydın canım,nasıl oldun?
Geçmiş olsun canım, İNŞALLAH en kısa sürede toparlarsın,bol dinlenmeye bak. Bence geçen haftalarda sen çok yoruldun ve bağışıklık sistemin zayıfladı.
İyi akşamlar Serap,daha iyi olduğunu umuyorum
günaydın canım geçmiş olsun , umarım daha iyisindir
oyy serabım.çok geçmiş olsun.şuan gördüm hastaymışsın.çok geçmiş olsun.nane limon ıhlamur falan iyi gelir.tez zamanda acil şifalar canım
önerilerinizi önemsiyorum.teşekkür ederim.alkali bilgilendirmeniz çok işime yaradı.dahada dikkatli olacağım. menüm:
sabah:
2 bardak ılık su
az beyaz peynir
yeşil biber domates
az yoğurt
3 dilim kepekli ekmek
ara:
yeşil çay
1ayva
öğlen:
2 dilim kepekli ekmek
1 kase mercimek çorbası
1 kase zencefil-zerdeçel-tarçınlı yoğurt
ara:
1 armut
1 ayva
2 bardak kuşburnu
akşam:
salata
haşlanmış brokoli-karnabahar yoğurtlu
1 kase mercimek çorbası
3dilim çavdar ekmeği(kepeliyi seviyorum ama)
şimdi tarçınla tatlanmış karaçay içiyorum.
Serap nasıl oldun, biraz daha iyimisin?
Daha iyiyim Allaha şükür. Çok teşekkür ederim. Sen nasılsın?
Teşekkür ederi iyiyim.Şu aralar alkali diyete başladım. Günde 5-6 öğüne alışamadım. Bir süre deneyeceğim, İNŞALLAH başarılı olurum.
cumtesi
sabah 1 yumurta, 1dilim tb,2 marul , peynir,1 bardak süt kahveli
öğlen
3 tavuk budu kaynamış bolca salata
ara 3 tane form bisküvü
ara elma
akşam
1 tavuk budu
pazar
yufka ekmeği patates kızartması peynir(dikkatli olmaya çalıştım)
1 çay kaşığı ballı çay
akşam
tavuk sulu şehriye çorbası ve annemin yaptığı katmet kendimi tutamadım
(sabah geç kalktım o yüzden öğünüm az)
pazartesi sabah su
çörek yine
ara yeşil çay
öğlen
adana 1 lavaşla yedim az bulgur pilavı
yine duramadım ve dışardan yedim çok kızıyorum kendime çokkk
merhaba canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
listemi paylaşmak istedim canım hafta sonum daha iyi geçti taki adanayı yiyene kadar şu an çok pişmanım canım
akşam ne yememi öneririsin
Merhaba Serap,daha iyi olmanı sevindimnazara mı geldin acaba?:Nazar:
Teşekkür ederim. Aksam için geç kalmadım umarım. Sebze çorbası ve salata ya da sebze yemeği ve salata, yarım kase de yoğurt güzel olurdu.
öncelikle atlattığınıza sevindim serapd.
ben kahvaltıda 1 ekmek yemeyi yeni neyi azaltıyorum.yani bu 5-6 gün benim için zor bir geçiş dönemi.motive oldum.çabalıyorum.
bu da beni biraz agrasif yaptı çabuk parlıyorum.hatta sigarayı bile düşündüm bu hafta.
dereotunu birdönem çok tükettim.çokta severdim yoğurtla tüketmeyi.ama prolaktin seviyesini ciddi miktarda yükseltiyormuş.çok ağrılarım oldu.ilaç falandı. neyse dereotunu bırakınca hepsi düzeldi.
ilginize teşekkürler
yine çörek yedim yağlı hemdebitince kurtulacağım zaten az kaldı zor yapıldığı için annem her zaman yapmıyor bende değerlendirdim ve bolca yedim.
her gören şaşırıyor nasıl zayıfladın diye çok mutluyum teyzem bile dün akşam sen nasıl zayıfladın diyorçok mutluyum
canım dikkat et güvenme havaya hasta olmakzor 1 hafta zor atlatılıyor
Çok teşekkür ederim canım. Nazar değil, kendi kabahatim. Dedim ya kolay hasta olmam diye, cok kalın da giyinmem. Bir tişört üzerine hırka giymistim. Bütün gün oyle gezdim, aksam da metro markete gittim. Orada sebze, sarkuteri kısmını cok soğuk yapıyorlar. Bile bile montumu yanıma almadım. Bağışıklığım düştü o üşümeye. Aksam da burnum akmaya başladı iste:) Bu da bana ders olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?