Merhaba Serap,menün her zamanki gibi süperyasak şeyleri hep tadımlık oluyor ben listemdeki yiyeceklerimle devam ediyorum,1 ocakta listemi değiştireceğim..bana uygun bir spor salonu buldum,sauna da var,dinlenme odası da...şu taşınma işi ve amelyatımı halledeyim,gideceğim inşAllah
Merhaba Serap,menün her zamanki gibi süperyasak şeyleri hep tadımlık oluyor ben listemdeki yiyeceklerimle devam ediyorum,1 ocakta listemi değiştireceğim..bana uygun bir spor salonu buldum,sauna da var,dinlenme odası da...şu taşınma işi ve amelyatımı halledeyim,gideceğim inşAllah
Teşekkürler canım.
Bayıldım şekerim, çok güzel olmuş. Hadi hayırlısı. Ameliyat için gün belirlemediniz daha değil mi?
süper olur dallidacigim, evde insan ypmak istemiyor, salon olunca kendini sartlandirirsin daha iyi olur. bende cumartesi ve pazar günleri yüzmemiz var ,türk kadinlarina oraya gitmeye calisiyorum, ama bu aralar gidemem, daha dikislerim tam iyi olmadi. evdede eliptik bisikletim var ona baslayacagim
haklisin canim, demek sende cocuk düsünüyorsun, dallidada istiyormus. oh oh yalniz degilmisim demekki, bende yasim gec kaldi diyordum, sen ve dallidada ayni yaslardayiz hemen hemen . bu beni biraz rahatlatti. o zaman arkadaslar birbirimiz arasinda iki yarisimiz var. 1. si - hamile kalmadan önce kim cok zayiflayacak. 2. si- kim önce hamile kalacak.... hadi bakalim kolay gelsin.
süper olur dallidacigim, evde insan ypmak istemiyor, salon olunca kendini sartlandirirsin daha iyi olur. bende cumartesi ve pazar günleri yüzmemiz var ,türk kadinlarina oraya gitmeye calisiyorum, ama bu aralar gidemem, daha dikislerim tam iyi olmadi. evdede eliptik bisikletim var ona baslayacagim
serapcigim bu yufka ekmegi evde oldugu icinmi tüketiyorsun yoksa diger ekmeklerde katki ve maya var ondanmi tercih ediyorsun, merak ettim sadece yada seni dahami tok tutuyor.... benim cocuklarda cok severler. hele arasina kiymali yumurta koyup, dürüm yaparsan sahane olur degilmi...
serapd teşekkür ediyorum ilginize.haklısınız.çavdar ekmeği aldım.menümü akşam yemeğinden sonra ekleyeceğim.içme suyumuza gelince kaynak suyu ama ph:7,15 çokk düşük nötr asidikarası.alkali olsa daha iyi ye,değil işte.bugün daha az meyve tükettim.ama kabuk tarçın aldım sabah.kaynattım onu içiyorum.iyi geldi şimdilik.bastırdı yani.
sütü marketten almıyorum yıllardır.bu civarlardan köyden getiren bir tanıdık var.evde yoğurdumu yapıyorum.bu hafta biraz fazla kullanmışım galiba 3 gündür süt kalmadı.marketten çok nadiren keçi sütü alıyorum kızım için sadece.
bugün daha da motive oldum.öğlen eve geldiğimde baskül beni 81 gösterdi.yanıltmada olsa sevindim işte.çünkü bayağı yürümüştüm hemde açıkmıştım da ondan yanıltttı heralde
sabah tartım gün içinde çok değişiyor.suyu da fazla içtiğim için heralde.
birde akşam yatarken tartılırım sabah kalkınca tekrar tartılırım( wc gitmeden)2-2,500 kg fark oluyor.uykuda metabolizma o kadar çalışıyor galiba.yani benim en düşük tartım sabah kalktığım andır.
Kizlar bisey soruca, cevap verirseniz cidden cok sevinirim ben onbes gundur diyet yapiyorum 62 kiloydum pazartesi 58 kiloydum..bu hafta kilo veremedim sizce niye olabilir hatta sabah kalktim nerdeyse 59 olmusum bu duruma anlam veremedim cok az yiyorum ac dolasiyorum niye boyle oluyo ne yapmam lazim arami versem bugun
merhaba canım 2 gün yokum kendine ii bak her şey gönlünce olsun görüşürüz
sabah:500ml ılık su
kahvaltı 8:30
1 haşlanmış yumurta
1 tane siyah zeytin
1k.k.dan az beyaz peynir
3,5 dilim kepek ekmeği inceee
ara:500ml tarçınlı su
1 ayva
öğlen:
1 simit(canım çok çekmişti)
1bardak ayran
yeşil biber
domates
500ml su
ara:
1armut
1t.hurma
1yeşil biber
akşam:18:45 bitti
1tabak fırında karışık sebzeli,kıymalı patates
az acı turşu(lahana ,salatalık)
1 dilim çavdar ekmeği(küçüklerden)
1 kaşık makarna(bitmedi gitti)
3 kaşık yoğurt
şimdi:250ml tarçınla tatlandırılmış kuşburnu
***şeker,tatlı bağımlısı olanlar varsa denesinler bu tarçın olayını.süper valla.şekerden daha tatlı bencee
Merhaba Serap,ameliyat günüm hennüz belli değil çünkü gideceğim doktor izinlidir.Bu ay reglim bitsin,tekrar gideceğim.
Çok hastayım çooook :) Sanırım nezle oldum :2:, umarım boğazıma inmez enfeksiyon.
Çok hastayım çooook :) Sanırım nezle oldum :2:, umarım boğazıma inmez enfeksiyon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?