Merhaba Serapiyi bir gün geçirmen dileği ile...
Önemli değil Serapcım,müsait olduğunda cevaplarsınhem peynirli salata yedim(yağsız,tuzsuz,sadece yeşil salata)hem yoğurt bugünkü menüm dün ile aynı ama bugün 3 saat orta tempoda yürüdüm çok seviyorum karı,çok yarın da okular tatil,oğlumla birlikte sokaklardayız artık
Afiyet olsun!Tebrik ederim,menün çok başarılı
yoğurtlu salata tarifine bayıldım:)deneyeceğim
Merhaba canımBen de senin güzel bir gün geçirmeni diliyorum
Vaaaaay 3 saat müthiş bir zaman. Tebrik ederim canımBugün de herhalde gezeceksiniz, ben de mi çıksam ne yapsam
Oooh, afiyet olsun canım. Ama salatana az da olsa yağ (zeytinyağı) ilave etmeni tavsiye ederim. Yağda çözünen vitaminlerin vücudumuzda sentezlenmesi için bu yağ gerekecektir.
Evet,bugün da 2 saat orta tempolu yürüyüş yaptık
Merhaba Serap,ben yarından itibaren yavaş yavaş eşyalarımı toplamaya başlayacağım,hergün yazamayabilirim:26:bugün tartıldım,79.9 kiloyum.82kilo ile başladım:26:yavaş yavaş gidiyor:26:eksik yaptığım birşey var,ama ne?:26::26:kendine iyi bak sevgiler
evimi taşıyosun canım.Allah yardımcın olsun.3 kilo belki az ama devamı gelir inşallah.yavaş gitmesi daha kalıcı olmasını sağlayabilir belki.
yoksun canım hayırdır bi sıkıntı yoktur inşallah?
Merhaba Serap,ben yarından itibaren yavaş yavaş eşyalarımı toplamaya başlayacağım,hergün yazamayabilirim:26:bugün tartıldım,79.9 kiloyum.82kilo ile başladım:26:yavaş yavaş gidiyor:26:eksik yaptığım birşey var,ama ne?:26::26:kendine iyi bak sevgiler
günaydın canım
güzel bir hafta senin olsun
gören şaşırıyor hatta çok zayıfladığımı daha vermemem gerektiğini söylüyor
inanmıyorum onlara ve ben sağlıklı yaşmaya devam edeceğim
basenlerimde kaldı akşamları plates yapmayı düşünüyorum
sen nasılsın galiba yoğunsun bu aralar
yoksun canım hayırdır bi sıkıntı yoktur inşallah?
Bende merak ettim:26::26::26:
Merhaba, yeniden buradayım. Hafta sonu malum yaklaşan yeni yıldan dolayı katılmamız icap eden davetler vardı. Kilo verdiğim için elbiselerimin bol gelebileceği durumunu aklıma bile getirmemişim. Alış veriş, istediğim gibi bir şeyler bulamamak çok zamanımı aldı. Almaya mecburken alış veriş etmekten hoşlanmıyorum. Geniş zamanda gezerken aşık olup bir gün giyerim diyerek alıp dolaba koyarım genellikle.
Bir taraftan bunlarla uğraşırken diğer taraftan eve yardıma gelen hanımın minik kızı hastalandı ne yazık ki. Yapılması gereken detay işler vardı, yapıldı :)
Bu arada en küçük görümcem geldi, kızında kalıyor. Ama gidip gelmem gerekti; evleri de bize çok uzak. İstanbul trafiği artık dayanılır gibi değil. Saatlerimiz yollarda geçiyor. Kar yağsa da kimse yollara çıkmasa
Neyse gelelim asıl mevzuya... Bu kadar davet vs. derken sadece dün sağlıklı sayılabilecek bir menü oluşturabildim. Bu arada kilom 64.... Yani kayıp yok, + 100 gr. var. Kendime ciddi bir ceza vereceğim
Bugünden itibaren menülerimi yazmaya özen göstereceğim. Önümüzdeki hafta 1 kilo kaybetmiş olmam gerekecek. O yüzden kaçamağa müsaade yok
merak etmiştim uzun zamandır yoktun canım
bende yediklerime dikkat edeceğim canım çevreme inanmayacağım
çünkü istediğim kiloda olmak istiyorum
kaçamağa müsade etmeyelim ve yeni yıla daha ince girelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?