Serapd'nin Diyet Günlüğü

Önerdiğin şekilde hafta da bir kere yöğurtlu makarna yiyorum ve faydasını görüyorumdün reglı oldum ve uzun zamandır ilk defa rahatım,gergin değilim...

Önerdiğin şekilde hafta da bir kere yöğurtlu makarna yiyorum ve faydasını görüyorumdün reglı oldum ve uzun zamandır ilk defa rahatım,gergin değilim...

Çok sevindim canım Gergin olmamana spor yapmanın da büyük faydası var. Düzenli egzersiz mutluluk hormonlarının salgılanması üzerinde pozitif etki yaratıyor

Evet canım, öğrenmeye devam
Çok güzel, harikasın Tartıldın mı sen bu hafta?

Teşekkürler,sende öylesin!tartılmadım,1 ocakta tartılmayı düşünüyorumhala 1300 kal diyete devam ediyorum,1 ocakta listeyi değiştireceğim.İnşAllah bu defa olurhep 1 adım ileri,2 adım geri gittimSen nasıl oldun?

Olacak, olacak. Olmaması için hiç bir sebep yok. Sporunu da yapıyorsun. 1 Ocakta istediğin sonucu göreceğinden eminim canım
Ben 64 kiloyum pazartesi sabahı itibarı ile. Hafta sonu hastalıktan dolayı bal,tereyağı,pekmez, bol meyve yedim. Kilo vermemiş olmam o yüzden canımı sıkmadı. Bir de enteresan bir durum var : kilo kaybım yok ama göbeğim küçüldü. Salona gidince vücut analizi yaptıracağım. Bakalım % kaç olmuş yağ oranım.

18.12.2012

Sabah:
2 bardak su
5 badem

Kahvaltı: (perde yıkama peşinde koşarken saat 11.30 olmuştu)
2 yumurtadan omlet (1 çk sade yağ ile)
4 kiraz domates
maydanoz

Ara:
Mandalina
3 ceviz

Akşam:
3 yk. Etli kuru fasulye
2 yk. Pilav
Mevsim salata
Tuzsuz turşu
turp

İnşAllah!Sende dediğin gibi,önce sağlıksen iyi ol,nasılsa nasıl kilo vereceğini biliyorsunSen sağlıklı besleniyorsun,yani yağ kaybetmen normaldırmenün yine süper

İnşAllah!Sende dediğin gibi,önce sağlıksen iyi ol,nasılsa nasıl kilo vereceğini biliyorsunSen sağlıklı besleniyorsun,yani yağ kaybetmen normaldırmenün yine süper

Teşekkür ederim. Sen listelerini paylaşmıyorsun ama, senin de sağlıklı beslendiğini düşünüyorum

Yine ben1 saat yürüdüm geldim...veee sular kesik
Ve menümü yazıyorum:
sabah:2dilim ekmek,2kk peynir,4 zeytin,domates,salata
ara:1elma,yarım bardak kefir
öğlen:tavuk eti,yoğurt,salata,1 dilim ekmek
ara:2 küçük elma,1 bardak tarçınlı süt(nedense biraz acıktım)
akşam:1 kase mercimek çorbası,8 yemek kaşığı z.yağlı patlıcan yemeği,1 bardak yoğurt..

Serap,acaba salata-yoğurt yerine bazen peynirli yeşil salata yesem olur mu?
A,birde 400 kere ip atladım,yatana kadar 1000 olur

günaydın serapd
güzel bir gün diliyorum
sabah tartıldım ve güzel sonuçla karşılaştım
68.5 kg geldim daha iyi fazla kilo vermek senin olsun canım

Canım benim, mesajları şimdi okudum. Geç yanıtladığım için üzgünüm. Menün çok güzel, hatta güzel ötesi Sporun çok iyi gidiyor maşallah
Peynirle yoğurt değişimini oransal miktarını ayarlarsan yersin tabii. Kalsiyum ve protein açısından farklılık olmayacaktır. Ancak yoğurdun metabolik etkisi peynirden daha farklıdır.

günaydın serapd
güzel bir gün diliyorum
sabah tartıldım ve güzel sonuçla karşılaştım
68.5 kg geldim daha iyi fazla kilo vermek senin olsun canım

Harikasın, daha güzel sonuçlar alacaksın şekerim. Kaçamaklara son ver yeter

Günaydın Serap,dışarda kar yağıyorSevgiler

Merhaba Dallidacım, evet sabahtan beri durmadı. Bizim sokak iptal artık Bir süre evde kalacağız anlaşılan Sevgiler benden sana

Dün zamansızlıktan menümü yazamadım.
19.12.2012 menüm:

Sabah:
1 mandalina
10 badem

Kahvaltı: (geç saatte yaptım, neredeyse öğle saatleri)
1 yumurta
50 gram yağsız peynir
domates, maydanoz, dereotu, sivri biber
55 gram yufka ekmek

Ara:
1 çb sütlü kahve
2 ceviz
4 fındık

Akşam: (saat 17.de)
300 gr. haşlanmış kepekli makarna
200 gr. yoğurt

Hastalıktan sonra diyet moduna giremedim hala... Kötü bir menü olmuş.

Son düzenleme:
Bugün misafirlerim vardı. Kar yağacağı için komşularımla dünden telefonlaşıp bende toplanmaya karar verdik. E ikramsız olmazdı tabii. Bütün sabah ikramları hazırlamakla geçirdim. Elimden geldiğince kendime ve misafirlerime sağlıklı seçenekler sunmaya çalıştım. İşte 20.12.2012 menüm:

Kahvaltı:
1 Kupa süt
4 ceviz

Öğleden sonra:
2 yk. kısır
1 yk. börülce salatası
3 yk. yoğurtlu salata (karnabahar, brokoli, havuç buharda pişti; tavuk göğsü iyice haşlanıp sebzelerin üzerine didiklendi. Az sarımsaklı bol yoğurt üzerine gezdirilip, zeytinyağı ısıtılıp pul biberle birlikte üzerlerine dökülerek mantı süsü verildi )
1 kuru patlıcan, 1 kuru biber dolması (bulgurla )
1 dilim browni, 1 dilim dondurma

Akşama bir şey yememem lazım. Bakalım nasıl dayanacağım :26:

Önemli değil Serapcım,müsait olduğunda cevaplarsınhem peynirli salata yedim(yağsız,tuzsuz,sadece yeşil salata)hem yoğurtbugünkü menüm dün ile aynıama bugün 3 saat orta tempoda yürüdümçok seviyorum karı,çokyarın da okular tatil,oğlumla birlikte sokaklardayız artık

Afiyet olsun!Tebrik ederim,menün çok başarılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…