Hımmmm,anladın,senin dediğin gibi bu hayata öğrenciyiztekrar geçmiş olsun canım dün yürüyemedim,ama bugün 1 saat yürüdüm ve 1000 kez ip atladım Sevgiler
Önerdiğin şekilde hafta da bir kere yöğurtlu makarna yiyorum ve faydasını görüyorumdün reglı oldum ve uzun zamandır ilk defa rahatım,gergin değilim...
Evet canım, öğrenmeye devam
Çok güzel, harikasınTartıldın mı sen bu hafta?
Teşekkürler,sende öylesin!tartılmadım,1 ocakta tartılmayı düşünüyorum hala 1300 kal diyete devam ediyorum,1 ocakta listeyi değiştireceğim.İnşAllah bu defa olur hep 1 adım ileri,2 adım geri gittim Sen nasıl oldun?
Olacak, olacak. Olmaması için hiç bir sebep yok. Sporunu da yapıyorsun. 1 Ocakta istediğin sonucu göreceğinden eminim canım
Ben 64 kiloyum pazartesi sabahı itibarı ile. Hafta sonu hastalıktan dolayı bal,tereyağı,pekmez, bol meyve yedim. Kilo vermemiş olmam o yüzden canımı sıkmadı. Bir de enteresan bir durum var : kilo kaybım yok ama göbeğim küçüldü. Salona gidince vücut analizi yaptıracağım. Bakalım % kaç olmuş yağ oranım.
İnşAllah!Sende dediğin gibi,önce sağlıksen iyi ol,nasılsa nasıl kilo vereceğini biliyorsun Sen sağlıklı besleniyorsun,yani yağ kaybetmen normaldır menün yine süper
GünaydınHerkese sağlıklı, mutlu, güzel bir gün diliyorum
Teşekkür ederim. Sen listelerini paylaşmıyorsun ama, senin de sağlıklı beslendiğini düşünüyorum
günaydın canım
kalorisiz günler bizim olsun
Yine ben1 saat yürüdüm geldim...veee sular kesik
Ve menümü yazıyorum:
sabah:2dilim ekmek,2kk peynir,4 zeytin,domates,salata
ara:1elma,yarım bardak kefir
öğlen:tavuk eti,yoğurt,salata,1 dilim ekmek
ara:2 küçük elma,1 bardak tarçınlı süt(nedense biraz acıktım )
akşam:1 kase mercimek çorbası,8 yemek kaşığı z.yağlı patlıcan yemeği,1 bardak yoğurt..
Serap,acaba salata-yoğurt yerine bazen peynirli yeşil salata yesem olur mu?
A,birde 400 kere ip atladım,yatana kadar 1000 olur
günaydın serapd
güzel bir gün diliyorum
sabah tartıldım ve güzel sonuçla karşılaştım
68.5 kg geldim daha iyi fazla kilo vermek senin olsun canım
Günaydın Serap,dışarda kar yağıyorSevgiler
Canım benim, mesajları şimdi okudum. Geç yanıtladığım için üzgünüm. Menün çok güzel, hatta güzel ötesiSporun çok iyi gidiyor maşallah
Peynirle yoğurt değişimini oransal miktarını ayarlarsan yersin tabii. Kalsiyum ve protein açısından farklılık olmayacaktır. Ancak yoğurdun metabolik etkisi peynirden daha farklıdır.
Merhaba Dallidacım, evet sabahtan beri durmadı. Bizim sokak iptal artıkBir süre evde kalacağız anlaşılan Sevgiler benden sana
Bugün misafirlerim vardı. Kar yağacağı için komşularımla dünden telefonlaşıp bende toplanmaya karar verdik. E ikramsız olmazdı tabii. Bütün sabah ikramları hazırlamakla geçirdim. Elimden geldiğince kendime ve misafirlerime sağlıklı seçenekler sunmaya çalıştım. İşte 20.12.2012 menüm:
Kahvaltı:
1 Kupa süt
4 ceviz
Öğleden sonra:
2 yk. kısır
1 yk. börülce salatası
3 yk. yoğurtlu salata (karnabahar, brokoli, havuç buharda pişti; tavuk göğsü iyice haşlanıp sebzelerin üzerine didiklendi. Az sarımsaklı bol yoğurt üzerine gezdirilip, zeytinyağı ısıtılıp pul biberle birlikte üzerlerine dökülerek mantı süsü verildi)
1 kuru patlıcan, 1 kuru biber dolması (bulgurla )
1 dilim browni, 1 dilim dondurma
Akşama bir şey yememem lazım. Bakalım nasıl dayanacağım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?