Merhaba SerapcımBugün tartıldım,79,5 kiloyum:13 ün ve bugün diyette değilim Yarın devam edeceğim
Kızlar, çok teşekkür ederim. Bu hafta misafirlerim var, pazar günü ayrılacaklar. Pazartesiye kadar burada olamayacağım. Görüşmek üzere, sevgiler
Merhaba Serap,benim evim hemen hemen hazır,ama ben hazır değilimbüyük ihtimal ile 10 gün giremiyeceğim,haftaya nasip ise taşınırız,yerleşene kadar...kendine iyi bak sevgiler
Merhaba sevgili arkadaşlarımNeredeyse 1 haftadır yazamıyordum. Yılbaşı ertesi çok uzaklarda mecburi görevini yapan yeğenimiz ve eşi buraya geldiler. Çocuklar alıştıkları hayattan uzun bir süre uzak kalmanın açlığı ile dolu dolu bir hafta geçirmek isteyince bana da yardımcı olmak düştü:) İstanbul' un altını üstüne getirdik diyebilirim. Bol gezinti ve alışverişe eşlik eden bol yemekle geçti günlerimiz.
Gelelim sadede 63.7- 64 arası gidip gelen kilom bu sabah itibarı ile 65 olmuş. Afiyetle yediğim yemek ve tatlıların acısını çıkarmak üzere bugün beslenme düzenime geri dönmeye çalıştım. Sağlıklı beslenmeye geri dönüşümün ilk gününde çok başarılı olduğumu söyleyemem, ama bir kaç gün içinde düzenime kavuşacağıma inanıyorum.
merhaba canım hoşgeldin
bu bahaneyle sende gezdin bence sanada iyi gelmiştir
sasğlıklı beslenmeye başladıktan sonrasını çok iyi şekilde devam ettireceğini biliyorum inş kısa zamanda 63leri görürüsün
Teşekkür ederim canımAynen öyle oldu, uzun zamandır gitmediğim yerlere gittim. Umarım başlayabilirim. Dün güya başlayacaktım fakat o kadar yorgundum ki, akşama yemek yapmayınca sipariş verdik ve dışarıdan tabi ki çok da sağlıklı olmayan bir yemek geldi. Bugün daha iyiyim. Biraz sonra mutfağa girip akşamın yemeğini hazırlayacağım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?