diyet günlüğü tutmak ne güzel bir fikir öncelikle azminizden dolayı tebrik ederim birde bir çok başlık açılıyor sonra kimsecikler uğramıyor hiç bir soruya cevap alınamıyor umarım hedefinzie ulaşırsınız :)
selam canım
günlüğünde güzel bilgiler var fırsat buldukça takip edeceğim
yeşil merceimeği bende bayılırım her öğün olsa her öğün yerim haşlmadan nasıl pişiriyorsun rengi siyah gibi olmuoyr mu merak ettim tarıf edermisin
günaydın canım güzel bir hafta diliyorum
selam canım sana iyi haftalar bol zayıf günler
Günaydın Serap dünü kazasız belasız atlattım, bundan sonra günlük bu şekilde sana bildirimde bulunmayı düşünüyorum iznin olursa.Bu şekilde otokontrolü sağlarım İNŞALLAH.Bu gün de kolay gelsin.....
Merhaba arkadaşlar... Sevgi' nin fikriyle diyet yöntemleri başlığı altında Mevsimlerden Roma' nın diyeti grubu konusunu açtık. Katılmak, takip etmek isteyenleri topiğimize bekliyoruz
Lütfen bir daha dile getirme beni utandırıyorsun,asıl uğraş ve emek veren sensin,seniin yanında benim adım bile geçemez.
Diğer tarafta bir soru yönelttim lütfen cevaplarmısın?
Canım dün yanlış hatırlama sonucu yediğim 3 ceviz dışında kaçamağım olmadı, yatmadan 1 bardak süte ihtiyaç duyduğum için tarçınlı süt içtim.Kolay gelsin.
Afiyet olsun canım.
Alışacağız. Ben de öğle yemeğinde ekmek olduğunu dün akşam fark ettim:) 2 gündür ekmeksiz öğle yemeği yemişim. Gerçi normalde de yemiyordum ama bire bir uymak için yiyeceğim.. Sana da kolay gelsin
Canım sabah 2 dilim sabahları da ekmeği az yiyorsun.
Selam canım
önerin için teşkkürler
ben çalıştığım için böyle oluyor ama akşamları protein ağırlıklı beslnemeye çalışıyorum hoş gerçi eti görmesem hiç aram da
hanı evden getirsem kışın soğuk yemek yemek hiçte cazip gelmiyor dışardan yediğim zaman ne kadar yağını süzsemde ağır oluyor
zaten bende yıllardır kansızlık var bir çare de yok artık ilaç kullanmaktan nefret eder oldum işte onu yerine kuru üzüm badem yeşilmercimek vs kan yapıcı gıdalar tüketmeye çalışıyorum
Merhaba Yasemincim. Haftada 1 gün ızgara kırmızı et+ salata, haftada 2 tavuk ızgara+salata siparişi verebilirsin canım. Eti, yumurtayı yanında yeşillik (özellikle maydanoz) ve limonla tüketirsen demir emilimini artırırsın. Benim de demir eksikliğim vardı. Aynen senin gibi kendimi bildim bileli. Son 1 yıldır beslenme düzenimde et ekledim ve bu sorunum şu anda yok gibi bir şey. Umarım sen de çabuk zamanda sorununu çözersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?