Yabancı versiyonunda yiğitin tek aşık olduğu kadın kübraymış izleyenler öyle söylüyor yine yabancı versiyonunda kübra ile yiğitin kızı olacakmış ve yine kübra ile emirin oğlu olmuş emir ve kübra birbirini sevmiş orijinalinde kadın başrolü kübra karakteriymiş.Merhaba,
Bende devamini merak ettigim icon bu dizinin uyarlandigi italyan dizisinin hikayesini biraz okudum.spoiler:
Yigit karakteri kübrayi birakiyormus kübraya derya sahip cikiyormus. Sonra kübraya emir asik oluyormus cocuguna babalik yapmayi teklif ediyormus.deryaya üvey babasi tecavüz ediyormus ondan cocugu oluyormus.bu cocugu evlatlik vermek istiyormus ve yogitin en iyi iki arkadaslarindan biri öldürüyormus. Yigit mafya dünyasinda kral oluyormus.italyan dizisine glre bir olga diye biri var tam olarak kim oldugunu kestiremedim gülmü yoksa sibelmi italyan versiyonunda sibele pek rastlamadim. Neyse yigit o olga artik kimse ona kör kütük asikmis onunla evlenecekmis.bu olgada cok mutsuzmus ayrilmak istiyormus ama birakmiyormus italyan versiyondaki yigit. Olganin bir oglu olacakmis.Gerisi biraz karmasik
Tam anlayamadim ingili wikipediada yazanlari ama galiba yigit sonra gene kübrayi geri isteyecekmis. Yani tam kimin eli kimin cebinde bir senaryo
Sibel karakterini bende sevmedim,galiba sevmeyen çok.evet gül cok guzel sibeldende daha guzel rol yapıyo ayrıca su sıbele bı ısınamadım ya
aaaa yok almadım soyledıgın ıyı oldu alayım hemenPazar geldii, simdi aksamda gelsin
tolin canim sen vogue dergisini aldin mi? Bürsinin röpü varmis...
oleyyyyy bu aksam seref meselesi aksamıı
aaaa yok almadım soyledıgın ıyı oldu alayım hemen
merak etme sen alınca fotosunu ceker atarım sanaaa nasil almazsin, ben alamiyorum yurtdisinda satilmiyor cünkü. Alinca banada anlativer :)
simdi ozet gosteriyo dımı hemen yemegımı yıyıp gelıyorum:)kızlar ve şeref meselsi saati
hadin bakalım kurulun kanepelere...fragman da izlemedim hiç meraktayım..
simdi ozet gosteriyo dımı hemen yemegımı yıyıp gelıyorum:)
geldımmmm:)yok reklam var hadi koş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?