Şeref Meselesi Kanal D

Merhaba,
Bende devamini merak ettigim icon bu dizinin uyarlandigi italyan dizisinin hikayesini biraz okudum.spoiler:
Yigit karakteri kübrayi birakiyormus kübraya derya sahip cikiyormus. Sonra kübraya emir asik oluyormus cocuguna babalik yapmayi teklif ediyormus.deryaya üvey babasi tecavüz ediyormus ondan cocugu oluyormus.bu cocugu evlatlik vermek istiyormus ve yogitin en iyi iki arkadaslarindan biri öldürüyormus. Yigit mafya dünyasinda kral oluyormus.italyan dizisine glre bir olga diye biri var tam olarak kim oldugunu kestiremedim gülmü yoksa sibelmi italyan versiyonunda sibele pek rastlamadim. Neyse yigit o olga artik kimse ona kör kütük asikmis onunla evlenecekmis.bu olgada cok mutsuzmus ayrilmak istiyormus ama birakmiyormus italyan versiyondaki yigit. Olganin bir oglu olacakmis.Gerisi biraz karmasik
Tam anlayamadim ingili wikipediada yazanlari ama galiba yigit sonra gene kübrayi geri isteyecekmis. Yani tam kimin eli kimin cebinde bir senaryo

Yabancı versiyonunda yiğitin tek aşık olduğu kadın kübraymış izleyenler öyle söylüyor yine yabancı versiyonunda kübra ile yiğitin kızı olacakmış ve yine kübra ile emirin oğlu olmuş emir ve kübra birbirini sevmiş orijinalinde kadın başrolü kübra karakteriymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…