Şeref Meselesi Kanal D

bu haftakı bolum cok ıyıydı emır bu kadar baskıya dayanamayıp o da kotu olmaya karar verıcek gıbı duruyo ama kubra konusu nasıl cozulcek onu bılmıyorum bu haftakı reytıngler ıyı gelır ınsallah

Güzel bi bölümdü, yine dolu doluydu. Emire cok üzüldüm, müthis bi oyunculuk. Patronuyla konusurken ellerinin falan titremesi cok etkileyiciydi.... E kübrayada cüs yani, gördü öpüstüklerini nasil sakin durabiliyor hayret.
Nasil gecicek simdi bi hafta?

hakkaten hafta cok uzun suruyo ya

Sibelede yigitede gicik oluyorum.diziyi sadece emirve kübra icin bakiyorum.sibel acayip nankör hem nasil bir insan oldugunu biliyor yigitin hem kardesiyle cikti hem en iyi arkadasini hamile birakti.nasil bir ahlaki anlayis anlamuyorum.sinir olmaya basladin bu diziyi shutlamam yakindir

benimde bu hafta kübra sinirime dokundu, ben onu artik saf bi kiz olarak göremiyorum. o son davranistan sonra yigiti iyiden iyice psikopatca bi takinti haline getirdigine inaniyorum.
gülü gördü birsey demedi, sibel ve derya uyardi umursamadi, yigit ilk firsatta birlikte olmak istedi anlamadi, hamileyim dedi aldir dedi takmadi, baskasiyla evleniyoru dedi yigit birsey yapmadi yine takmadi, sibeli öptü yine hicbirsey yokmus gibi davrandi. bu kadar saf olamaz ki bi insan... kendi dünyasinda yasiyor sanki yigitin annesi gibi, normal gelmedi bana...

Kübra kompleksli.sakatligi yüzünden kimse ona bakmaz diye ilk ona yüz verene baglandi. O hala yigit sadece onu seviyor saniyor.onunkisi takmamak degil daha cok yigite herseyi izin vereyim aman beni birakmasin derdi.ama sibeli gördükten sonra artik pek sakin duracagini sanmiyorum su an sokakta kaldi belki tamamen herseyi mahvetmemek icin susuyordur. Ama kübra bence daha güclenecek kendi ayaklari üzerinde durmayi ögrenecek ozamanda yigitin gözünde kiymete binecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…