Toliş başlamış senin diziyupiiii bu cok ıyı haber
tekrarımı var?Toliş başlamış senin dizi
Evet hayatımtekrarımı var?
izleyelımde mustakbel kocısımın dızısı bıtmesın işleri rast gitsinEvet hayatımAma benım ıcın yeni bölüm sonuna yetişebilmiştim çünkü sadece
izleyelımde mustakbel kocısımın dızısı bıtmesın işleri rast gitsin
izleyelımde mustakbel kocısımın dızısı bıtmesın işleri rast gitsin
Bi tolin kapamadı zaten onu geri kalan herkesin elinde kaldıHahaha :)) O issiz kalmaz merak etme... Havada kaparlar :)
ama thirty otekı dızı baslayıncaya kadar araya zaman gırer ben bekleyemem yaz bana ne kadar uzun geldı sen biliyimiHahaha :)) O issiz kalmaz merak etme... Havada kaparlar :)
şşşşşşşşşşşttttttttt rol onlar rolBi tolin kapamadı zaten onu geri kalan herkesin elinde kaldı
Gercegı farksızmıdır senceşşşşşşşşşşşttttttttt rol onlar rol
farksızdır pampa onun baklavaları yeter onda ki baklava bendeki şekerpareyle gül gibi gecınır gıderızGercegı farksızmıdır sence
hahahafarksızdır pampa onun baklavaları yeter onda ki baklava bendeki şekerpareyle gül gibi gecınır gıderız
Koycak bişey bulamamışlardırbu saate tekrar koyduklarına gore bu dızı tutmuş belli
Bi tolin kapamadı zaten onu geri kalan herkesin elinde kaldı
ama thirty otekı dızı baslayıncaya kadar araya zaman gırer ben bekleyemem yaz bana ne kadar uzun geldı sen biliyimi
dizi tutarsa devrederler bence ama d yapım kapansın cozuttular ıyıce:) Talibi cok yapacak birsey yok.
ay cok sekersin :) Tahmin edebiliyorum.
D yapim kapanacak diyorlar subat ayinda, dizi o zaman ne olacak onu merak ediyorum asil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?