şeref-siz

maalesef bu etrafimdaki insanlarin anneleri yardima gider cocuguna bakayimda isini gucunu yapsin biraz kafa dinlesin diye bizde durum tam tersi hala ben pışpışlıyorum hanimefendiyi
Bir daha kine temizlikçi tutar kırma boşver anne çocukla olmuyor durmuyor dersin

Benimki de öyle. Yaparım yaparım beğenmezdi evlenmeden önce. Bütün gün mutfağı indirir, komple duvardan duvara fayansları siler, dolapları elden geçirirdim. Gelirdi bi yere takılır söylenir de söylenirdi. Sanki naptın bana elinin ucuyla diye bir başlar ara sıra arkadaşlarla gezmemden çıkar hakaret bile ederdi. Evlendikten sonra da yaptı aynı davranışları bir kaç kez. Zaten uzak şehirdeyim ellemiyorum daha. Bir iki denkgelirse yaparım. Yani bulaşık makinesine bulaşıkları koydugumda bile kızar. Aman ben elde yıkarım çıkın mutfağı karıştırıp çıkıyorsunuz der. Siz de yapmayın. Göreviniz gibi olmuş. Hele ki haftada bir iki kez. Ben yeri geliyor çocuklardan fırsat bulamıyorum o kadar bile yapamıyorum kendi evimi. Yapmayın da yapılmadığında nasıl oluyormuş görsün. Çocuğunuzla ilgilenin.

iste bunu duymak isterken yillardir bir kez duyamamis olmak birde ustune bir ton hakaret kafama firlatilan kumanda tuhaflik bendemi anlamadim
Tuhaflık kesinlikle sizde! Parasını verip kadın çağırmak varken küçücük çocuğunuzla dip köşe temizlik yapılan diye uğraşmışsınız, bir de siz annenize yaptığı her hareket için Allah razı olsun diyor musunuz da bunu duymak istiyorum diye temizlik yapıyorsunuz, hata sizde bundan sonra da temizlik yapmayın, beklenti içine girdikçe de böyle saçma sapan durumlarla karşı karşıya kalırsınız teyzenizin yanında şerefsiz köpek lafını nasıl söyledi hayret.
Ha birde şu olabilir sürekli böyle davranıyorsanız kadın paylamış da olabilir ama bu şekilde yapması çok kırıcı olmuş, mesafe koyun

Back
X