• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şerefsiizzzzzzz.....

apple24

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
430
361
103
Beş yıll yaa her gün birbirimizin gözünün içine bakardık. Hani beni çok seviyordu hani ben onun karısıydım sevgilisiydim yok herşeyiydim. Hani bi annesi bide bendim noldu şimdi ne değişti.2 ay oldu aramadı. Demek ki öyle değilmiş işte kötü günler olunca arkasına bile bakmadan kaçılıyomuş. Bütün söylenenler yalanmış. Annemi kaybettim yaa ben böyle bir zaman da çekti gitti. Dün akşam dayanamadm saydırmak için aradım açmadı o.çocuğu telefonu. Kalbim öyle acıyor ki. Anlatamam. Hadi kendi gitti kendini bitirdi ben niye bitiyorum. Neden hayatıma devam edemiyorum. Neden hala onu düşünüyorum...

Beş yıll yaa her gün birbirimizin gözünün içine bakardık. Hani beni çok seviyordu hani ben onun karısıydım sevgilisiydim yok herşeyiydim. Hani bi annesi bide bendim noldu şimdi ne değişti.2 ay oldu aramadı. Demek ki öyle değilmiş işte kötü günler olunca arkasına bile bakmadan kaçılıyomuş. Bütün söylenenler yalanmış. Annemi kaybettim yaa ben böyle bir zaman da çekti gitti. Dün akşam dayanamadm saydırmak için aradım açmadı o.çocuğu telefonu. Kalbim öyle acıyor ki. Anlatamam. Hadi kendi gitti kendini bitirdi ben niye bitiyorum. Neden hayatıma devam edemiyorum. Neden hala onu düşünüyorum...
yaran cok tazee Allah annenne rahmet eylesin kendini yalniz hiss etmen aldigin darbe cok agiri ondandir sadece kendine kapanma zamanla cikicaksin bu depresiyadan inan zaman en guzel ilacdr 5 yillki bir ask yarasi 2 ayda oyle kolay gecmiyor zamanla gouceksin her gun bir az daha unutyorsun. boyle bir gunde seni terk eden biri zaten insan diyl burak sevgiyi aski

Başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin..
Böyle zor zamanınızda yanınızda olmayıp,çekip giden biri zaten bundan sonra da olmasın..

Biri yazmisti gormustum. Cok hosuma gitmisti sana da ben yazayim. At gibi giden it gibi geri gelir diye... :)

uzme kendini. Babana bile guvenme demisler evet sevmissin ama el oglu iste. Kiymet vereni zor bulunur...

Bu ne guzel dogru bi soz.

Cunku hizli gidenin degerlendirmeye kararindan emin olmaya vakti olmamistir, pismanligi yakindir

Haline şükret bence senden daha kötüleri de var. 6 sene konuştuk 2 senedir de nişanlıydık benimkiyle bak 7 sene koskoca 7 sene. Annesi bitirdi . Gelip kendisi demedi bile bitti diye. Üstelik seneyede düğünüm olacaktı.. 3 gün oldu daha ben de toparlanmaya çalışıyorum. Seni anlıyorum neler hissettigini hatta burada benimle derdi benzeyenlere sarılıp ağlayasım var..
Geçer geçmese bile unutursun.. başın sağlsun bu arada

Haline şükret bence senden daha kötüleri de var. 6 sene konuştuk 2 senedir de nişanlıydık benimkiyle bak 7 sene koskoca 7 sene. Annesi bitirdi . Gelip kendisi demedi bile bitti diye. Üstelik seneyede düğünüm olacaktı.. 3 gün oldu daha ben de toparlanmaya çalışıyorum. Seni anlıyorum neler hissettigini hatta burada benimle derdi benzeyenlere sarılıp ağlayasım var..

diğer konuna da yazmıştım yine yazacağım.
sen anneni kaybettin.
anneni.
sevgilini kaybetmek ne ki?
bak bende annemi kaybettim ve yıllar oluyor.
bir şeye çok üzüldüğüm zaman annemin yokluğunu hatırlıyorum ve diyorum ki;
çisem sen hayatta herbişeyim dediğin kişiyi kaybettin gerisi sana vız gelir.
allahım babam ve kardeşimin yokluğuyla sınmasın beni.
şuan evliyim kocamla ayrılsak elbette çok üzülürüm.
çok seviyorum kocamı.
lakin sil baştan başlayıp yeni hayatlar kurabilirim.
telafisi olmayan ve hiç geçmeyecek olan acı annesizliğinin acısı.

Başınız sağolsun.

5 yılın ardından sizi zor zamanınızda bırakan adamı saydırmak için bile aramayın.

Allah güzel günler göstersin, çıkmış gitmiş hayatınızdan.

Basiniz sagolsun, Allah rahmet eylesin. Böyle zor bir zamaninizda yaninizda olmayan insan hiç olmasin daha iyi

Biri yazmisti gormustum. Cok hosuma gitmisti sana da ben yazayim. At gibi giden it gibi geri gelir diye... :)

uzme kendini. Babana bile guvenme demisler evet sevmissin ama el oglu iste. Kiymet vereni zor bulunur...

Waow kesinlikle harika bi sozmus :)

Bence hic boyle bi adam icin uzulmeye degmez. Ya devam edip bundan bi cocuk yapsaydin. Her gun sukret...

Nie üzülüyon ki böyle değersiz bi adamı tanımış oldun kötü gününde yanında değilse hiç değmez onu dusunmene bile emin ol guxel günler gelekkk
Bu arada basın sağolsun

Aynen öyle ama işte giden yıllarıma,emeklerime boşa giden sevgime yanıyorum.

teşekkür ederim aynen yaa bide nasıl bu kadar rahat gidebiliyorlar ben buna inanamıyorum.

Back
X