canım yaşın daha o kadar küçük ki..inanamadım okuduklarıma..
annen aldattıgını biliyor ve bir şey yapmıyorsa bunun sebebi tek başına birşey yapamayacağını düşünmesidir..sen 13 yaşında isen annen gençtir daha ve çalışabilir..ilk iş bir iş bulmaya çalışşsın kendi ayakları üzerinde durmaya çalışsın..
sen de okulunla derslerinle ilgilen, ne kadar üzüldüm yaa
bir babaya ş.....siz
tabi ki yarın başlasın demiyorum, ama bi bakmaya başlasınn.. bir yerden başlamak adına..annem 35 yaşında ve küçük bir kardeşim var ayrıca nerede çalışacak iş öyle kolay bulunmuyor ayrıca borç çok fazla onu ödiyemesse mavfoluruz
tabi ki yarın başlasın demiyorum, ama bi bakmaya başlasınn.. bir yerden başlamak adına..
borç neden annenin üzerine?
boşanırlarsa borçlar da eşit bölünür sanırım..
annen bunu bildiği halde neden baştan tedbirini almamış..sanki aldatmayı annen değil de sen sorun ediyormuşsun gibi geliyor bana ..
şurada kendimi öldürsem ne güzel olucak
sacmalama lutfen herseyın bı caresı vardır anne ve babamızı kendımız seçemiyoruz malesefkı babanın hataları yuzunden canına kaıymak ne kadar dogru bı davranış sence?
şurada kendimi öldürsem ne güzel olucak
tamam belki doğru söyliyorsun ama tam 6 yaşımdan bu yaşıma kadar ki bu zamanlar babamın yanımda olması gerkeirken başka bir kadının yanında olması doğrumu bıktım artık bıktım
Babanız sizi niye mahkemeye verecek? Küfür ettiğiniz için mi?dün küfür ederken ses kaydımızı çekmiş bizi mahkemeye verirse (10 yaşındaki kardeşimle beraber)biteriz ama ben bırakmam onu etiği küfürleri çıkarırım hiç umrum değil
Sen kendine zarar verdiğin zaman baban anneni aldatmayı bırakıcak mı?
Ya da herşey daha mı güzel olucak? Hiç sanmıyorum.
Annene üzüldüğün için konu açıyorsun ama sen kendine zarar verirsen annenin hali ne olur düşündün mü?
Yaşadıkların zor şeyler ama inan kimsenin hayatı dört dörtlük değil.
Bu durumda kolay değil ama yapman gereken tek şey derslerine odaklanmak.
Güzel bir geleceğin olsun istiyorsan bunu yapmalısın.
evet dogru degıl yerden göğe kadar hak verıyorum sana çevremde senın gıbı ornekler cok gordum cunku ama hayat bu ve ınankı hıcbırımıze kolay değil sen sadece hayatın zorluklarıyla cok kucuk yasta tanışmışsın lutfen dırayetlı ol senın ıcın ne yapabılırım nasıl bı akıl verebılırım tam olarak derdını acarsan daha cok yardımcı olurum sana...
olay özetle şu:
babam annemi aldatıyor ve ben buna çok üzülüyorum kavgalarına dayanmıyorum her gün ağlıyorum o kadın anneme hakaret ettiği için dayanmadım ve bende ona hakaret ettim ve bu şahıs ses kaydımızı çektiği gerçekesiyle annem babamdan ayrılmassa bizi mahkemeye verecekmiş ayrıca bunu tüm ailemize anlatmış herkesin telefon numarasını nereden bulduğunu bilmiyorum ki eğer babamın telefonundan olsa bile herkesinkini alamaz çünkü herkez tam ismiyle yazılmış değil örneğin
anneanemler
x bey yazmış (dedemin ismi X olsun çünkü paylaşmak istemiyorum)
bu kadının derdi annemle babamın boşanması gerçi boşansalar bile aileden kimse onu kabul etmez şuanda kıskançlıktan başka hiçbirşey yapmıyor babam onunla 3 aydan beri görüşmüyorki bu onun kıskançlığını kat ve kat artmırmış durdumda
Babanız sizi niye mahkemeye verecek? Küfür ettiğiniz için mi?
Ayrıca kişiler arasındaki konuşmaların izinsiz olarak kaydedilmesi, delil olması bir yana, suçtur.
Bu arada siz nerede yaşıyorsunuz?
Değil. Zina suç olmaktan çıkarıldı.bıkere onun elınde ses kaydı olması sızın ıcın bısey ıfade etmez mahkemeye gitse bıle bişey yapamaz çünkü evli erkekle beraber olmakta suçtur diye bılıyorum ben bu yuzden korkma
Değil. Zina suç olmaktan çıkarıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?