Serit değiştirirken çektiğim sıkıntı

Kararsız kalmak çok riskli. Karşı taraf da nasıl hareket edeceginizi anlayamazsa kaza olabilir. Sıkışık trafikte veya yandan geliyorsaniz diğer şoförle göz teması kurup geçmek istediğinizi belirtebilirsiniz.sinyal ve ayna kontrolü beraberinde

Ama ben biraz erkek sürücülere de hak veriyorum. Gerçekten çoğu kadın kötü araba kullanıyor ama kötü kullandığını kabul etmiyor. Üstelik usta sürücüymüş gibi sürekli bişeylerle uğraşıyorlar, telefon makyaj bilmem ne. Direksiyondayken ayakkabı değiştireni bile gördüm.
Ne zaman yolda abuk subuk giden bir araba görsem ya kadındır ya yaşlı diyorum %90 tutuyor.
Hızlı karar almak çok önemli, kadınlarda biraz bu eksik sanırım.

Kadın Şoförler kesinlikle dezavantajlı durumda trafikte. Bilerek sıkıştırdiklari oluyor.
Baba veya eşle araba kullanırken kendimi dün ehliyet almış gibi hissediyorum. Onlarla arabaya binmiyorum.
Çözümü koyu renkli camlarda ve modifiye yapılmış araçta buldum. Bayan olduğumu anlamadığı için kimse sıkıntı yaşamıyorum.

evet malesef genellemek istemem ama bazı kadınlar sinyali veriyor aynaya bakmadan geçiyor yani arkadaki arabanın mesafesine ya bakmıyor ya da anlamıyor.

bazen de tereddütte kalıyor geçip geçmemek için ki trafikte en kötü şey kararsızlıktır.

he bi de dediğin gibi başka şeylerle ilgilenmek ne kadar usta şöfor olursan ol dikkat dağıtır. ben telefonum çalsa bakmam, açmam.. bırak ruju makyajı :) bir süre hatta klima, radyo vs tarafına bile bakamıyordum. yanımdakine diyordum şunu aç, şunu kapa diye..

Aslında kimsenin bizi sıkıştırdığı ya da yol vermediği yok. Ben artık sinyali verip dalıyorum. Hatta yan sokaktan 3 şeritli yola çıkıp 3 şeridi kesip yolun sonunda u dönüyorum 100 metre kadarlık mesafede. Neden çünkü baktım insanlar atlıyor bildiğin önüne nasıl olsa duracak diye. Onlardan öğrendim rahatladım

8 senedir aktif olarak trafikteyim şimdiye kadar makyaj yapmış değilim. Telefonu bloototh ile arabanın sistemine bağlıyorum binerken ancak öyle cevap veririm aramaya. İyi sürücü olduğumu düşünüyorum, eşim gibi trafikte kıl bir adam bile söylüyor bunu ama geçen hafta ablamla bir konu hakkında tartışırken kavşağı kaçırdım otobanda. Sonraki çıkış 25 km uzaktaydı gidip dönmek zorunda kaldım. Hayati risk yaratacak bişey yoktu ama bu bile sinirimi bozdu. Trafikte dikkat dağıtacak şeylerden olabildiğince uzak durmak lazım.

Tam öğeenene kadar birlikte çıkma trafiğe abim beni kanser etmişti panikten bi daha da sürmedim onunla

Yol vermelerini beklersen çok beklersin. 22 yıllık şöförüm.

Esin de tam bi köstek yani çok biliyorsa beraberken o kullansın zoru atlatmissin giderek daha iyi kullanirsin esin cekemiyo herhalde

Esin de tam bi köstek yani çok biliyorsa beraberken o kullansın zoru atlatmissin giderek daha iyi kullanirsin esin cekemiyo herhalde
Evet kıskandıgını cekemedıgını dusunuyorum ben en ıyısı yıne cıkmaya devam edeyım daha cok sabah saatlerınde cıkıyorum daha kolay oluyor

şehir içi kullanım için ders alın bence. aileden biriyle hele ki eşle olmaz :)

Evet kıskandıgını cekemedıgını dusunuyorum ben en ıyısı yıne cıkmaya devam edeyım daha cok sabah saatlerınde cıkıyorum daha kolay oluyor
Aynen asla pes etme kimi erkek kadınların bazı şeyleri başaracağına inanmıyor herşeyi onlar daha iyi yapar çünkü onlardan bi adım geri olmamızı istiyorlar ama güçlü istediğini başaran kadinlar her zaman önde tebrik ederim sizi

Eşinle yoldayken bırak o kullansın rahatına bak... diğer zamanlarda seri kullanmaya başlayınca her şey kolay hale gelecek... sen bile şaşıracaksın ama tabi İstanbul faktörü ayrı.

Birde dikkatini hep trafikte olsun bakar kör olma... Tecrübeli de olsan kaza yaptırıyor o dalgınlık.

ama o onu dedi bu bunu dedi. madem korkuyor binme sin arabaya.sizde ogreniceksiniz yavaş yavaş. kimseyi takmayin.herkesin anasının karnında öğrenmiyo dimi.

Kimse araba kullanmayi anasinin karninda ogrenmedi.

Daha acemisiniz tabiki hatalariniz olacak dort dortluk araba kullanamazsiniz hemen.

Vazgecmeyin. Kullana kullana sizde usta söför olacaksiniz.

Esinizin laf soylemesi kaygisiyla stres yapiyor olabilirsiniz. Bu da sizi hataya surukler bu cok normal.

Hatta arabayi vurabilirsinizde. Bu da normal. Allah ölümlü kazalardan korusun. Arabayi kaldirima carpmak gibi durumlari normal karsilayin.

Rahat olun trafikte ne kadar rahat olursaniz o kadar az hata yaparsiniz.

Arabanın burnunu azıcık sok bak o zaman nasıl yol veriyorlar. Sadece sinyalle vermelerini beklersen çok beklersin. Ufak ufak yanaş geçeceğin şeride. Ben bazen elimi camdan çıkarıp bir dk işareti bile yapıyorum napam

Ben eşimle hayatta çıkmıyorm trafiğe çıkmamda bi keresinde iki dakikalık mesafede eve getirdim o kadar, çünkü kaynana gibi herşeye karışıyolar ben abilerim ve babamdan öğrendim ki çok iyide öğrendim baya cesaretli öğrettiler mesela park ederken kaldırım falan varsa sıfır yanaşırım açık bırakmam asla ama eşim her seferinde buna bile kızıyo neymiş jantı çiziyomuşum yok bilmem me oluyomuş hiç alakasıda yok kendi ben gibi iyi kullanamıyo ama bilmediğide yok :) ben asla münakaşaya girmem soruna gelecek olursak o stres mutlaka oluyo aynadan görürsün mutlaka dibine girmeden aracın durma noktasına gelmezsen daha kolay kayarsın diğer şeride

Buarada sadece dıkız aynasını kullananlar varmıs e onlar sag veya sol serıdı nasıl goruyor kı dıkız aynasından ben gormuyorum bence

Sinyal verince kimse buyur geç demez,hatta çoğu insan arkadan kornaya basar birde sanki anormal bir sey yapiyoruz,

Ben hep şu şekil yaptim, sinyalimi verdim arabanın burnunu çıkardım kontrollu sekilde arkamda ki mecbur durdu durmazsa çarpsa o suçlu arkadan vurduğu icin hep bunu düsündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…