Dikiz aynasından milleti gözetlemek demişler de, o doğru gerçekten. Sıkışık trafikte, sıkıntıdan arkadaki öndeki arabaları izleye izleye giderim benDikiz aynasından gözetlemek mi maşallah nasıl bir göz varsa o insanlarda eşin de bunu nasıl gorebiliyorsa bravo x men ler mubarek bu yeteneklerini daha faydalı amaçlara kullansınlar bari.
Eşin seni ter türlü kıskanıyor zaten erkekler kadınların kendilerine yetebilmelerini genellikle kıskanırlar. Kadınlar onlara bağımlı olsun isterler. Kavga etme bence söylediklerini duyma o konuşurken ilgilenme kendi kendine boş konuşuyor ciddiye alınacak şeyler değil diye dusun umursama hiç yanında araba kullanma. Zamanla mutlaka ilerleme kaydedeceksin üzülme.
Arabanın içindeki görülür ama dekoltesini kesecek kadar da göremezsin çalışırken hergün araba kullanıyordum o zaman arabam otomatikti rahat kullanıyordum etrafı seyrediyorum ama kimsenin dekoltesini görmedim.sapık ruhlular kara çarşafın altındaki dekolteyi bile görür onda da kadının bir suçu yokDikiz aynasından milleti gözetlemek demişler de, o doğru gerçekten. Sıkışık trafikte, sıkıntıdan arkadaki öndeki arabaları izleye izleye giderim benbayağı bayağı görünüyoruz yani. Hatta bazen müzik açıp oynuyordum hafiften, sonra görüldüğümü fark edince yapmıyorum artık öyle şeyler. Çok utandım şimdi kendimden ama bunlar hep sıkıntıdan. Yani 10 dakikalık yolu 1 saatte alıyorsun bazen.
Ben de direksiyondayken dekolteye kadar kimsenin inceleyeceğini sanmıyorum. O erkeklerin kendileri direksiyonda değilken her şeyi abartmalarından kaynaklanan bir bahane gibi. Benim bahsettiğim arabanın içinde bağırıp çağıranlar, şarkı söyleyenler, burnunu karıştıranlar, komik şeyler yani..Arabanın içindeki görülür ama dekoltesini kesecek kadar da göremezsin çalışırken hergün araba kullanıyordum o zaman arabam otomatikti rahat kullanıyordum etrafı seyrediyorum ama kimsenin dekoltesini görmedim.sapık ruhlular kara çarşafın altındaki dekolteyi bile görür onda da kadının bir suçu yok
Arabanın içindeki görülür ama dekoltesini kesecek kadar da göremezsin çalışırken hergün araba kullanıyordum o zaman arabam otomatikti rahat kullanıyordum etrafı seyrediyorum ama kimsenin dekoltesini görmedim.sapık ruhlular kara çarşafın altındaki dekolteyi bile görür onda da kadının bir suçu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?