Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Yaaa kilo korkusuna ben de yemiyordum da bu hafta ne olacaksa olsun diyerek feci şeyler yedim ben de

Hamurişi delisi olmuşum ama yediğim en masum şey yani kız ye sen nergis çiçeğim doğurduktan sonra da yiceksin süt süt süt dicekler ye aşkım doğurdun doğuracan
Yaaaa ben de diyete başlama planları yapıyorum valla djdjdjd herkes ye diyecek yine dimi kimsenin anneyi düşündüğü yok

Ya burda acındırma yapma doktor san ye diyor yemiyorsun adam pasta ye diye insülin arttırmış hala yemiyorsun ay zorla gelip ağzına pasta poğaça sokucam artık
Ah bebisim isler öyle olmuyor isteee. Bu insüline vucut alışınca dogum sonrasi var bide bunun. Mecburen her tarafi düşünmek zorundayım yoksa bende yemek isterim hepsini ballandira ballandira

Yok kuşum ya şeker olmasa bile yine de korkarak yaklaştım her şeye Yeni yeni tatlı ve abur cubur yedim bir iki kez. Verirken zorlancam yoksa
Ah canım o duygulari bilmem mi. TTedbiren sıfır tuz besleniyorum mesela. İnsülin yüzünden de sekersiz besleniyorum.
Hersey tedbirden aslinda. Sen yine de dikkat et tabi kuzum. Az kalmis zaten dogum sonrasi biraz yersin yine emzirirken zorlanmazsin vermekte sanki

Ah bebisim isler öyle olmuyor isteee. Bu insüline vucut alışınca dogum sonrasi var bide bunun. Mecburen her tarafi düşünmek zorundayım yoksa bende yemek isterim hepsini ballandira ballandira
Nasilsn cnm birsey soracam ben seker yuklemesi yaptirmadim
Suan 29 haftalik olduk 42 kiloyla gebe kaldim dun saglik ocagina gittim 59 olmussun dedi ben normalde hic kilo alan biri degilim kendimi bildim bileli 42 en yuksek 47 gormstm cokmu kilo almisim normalmi sence

Doktorunuz 3 aylık şekerinize bakınca bile bir yorum yapabilir aslında bende yaptırmadım kilomda hep sizin gibiydi bende 44le hamile kaldım 51 kiloyum şimdi. dün kontrolde 3 aylık şekerin gayet iyi o yüzden yaptır diye ısrar etmem dedi doktorum.

Tedbirli olman iyi canım tuzsuz beslenmen de ödem yaratmaz o da avantajlı. Eller ayaklar şişiyor sonra Allah kolaylık versin hepimize sonu selamet olcak inşallah

Oh oh uçsun gitsin zaten kalmasın kilolar sürekli al ver döngüsü vardı bende hamilelikten önce de o yüzden bu kadar takıyorum keşke takmasam
Ben kiloma çok takılmıyorum sanıyordum sonra o kadar kafaya takmışım ki diyetisyene gittim kilo almak için doktor bana gülmüştü

Canim sağol iyiyiz diyelim iyi olalım
Canım başlangıç kilona göre baya almışsın ama normalde zayif olduğun icin fazla olmus sanki. Bide daha 10 haftan var en az.
Evde seker takibi yap Canım. Eger yüksek cikmiyorsa cokta kısma kendini yemeye devam et ama bence en azidnan beyaz ekmek yeme hamilelik boyunca. Ve aşırı tatlı yemekten de kaçın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…