- 19 Aralık 2023
- 2.145
- 1.304
- 53
Yaaa kilo korkusuna ben de yemiyordum da bu hafta ne olacaksa olsun diyerek feci şeyler yedim ben denergiscicegi6 kuşum o kadar güzel şeyler değil de zararlı şeyler yani şimdi bir gebecik okur canı çeker beni günaha sokma gece gece
Kız kaç tane nar yiyebilirsinki hadi ye iki tane olsun doğumu tetikleyecek bile olsamillet kilo kilo hurma yiyor anca doğuruyor
Hamurişi delisi olmuşum ama yediğim en masum şey yaniYaaa kilo korkusuna ben de yemiyordum da bu hafta ne olacaksa olsun diyerek feci şeyler yedim ben de
Yaaaa ben de diyete başlama planları yapıyorum valla djdjdjd herkes ye diyecek yine dimi kimsenin anneyi düşündüğü yokHamurişi delisi olmuşum ama yediğim en masum şey yanikız ye sen nergis çiçeğim doğurduktan sonra da yiceksin süt süt süt dicekler ye aşkım doğurdun doğuracan
Tabiki öyle annem dü diyorki soğanlı pilavlar yapıcam sana süt olsun diyeYaaaa ben de diyete başlama planları yapıyorum valla djdjdjd herkes ye diyecek yine dimi kimsenin anneyi düşündüğü yok
Çok beklersin diyeti iki sene yok diyetYaaaa ben de diyete başlama planları yapıyorum valla djdjdjd herkes ye diyecek yine dimi kimsenin anneyi düşündüğü yok
Ya burda acındırma yapma doktor san ye diyor yemiyorsun adam pasta ye diye insülin arttırmış hala yemiyorsun ay zorla gelip ağzına pasta poğaça sokucam artık
Ah bebisim isler öyle olmuyor isteee. Bu insüline vucut alışınca dogum sonrasi var bide bunun. Mecburen her tarafi düşünmek zorundayımYa burda acındırma yapma doktor san ye diyor yemiyorsun adam pasta ye diye insülin arttırmış hala yemiyorsun ay zorla gelip ağzına pasta poğaça sokucam artık
Ayyy emzirme zaten kalori yakıyormuş çok kızımÇok beklersin diyeti iki sene yok diyet
Yok kuşum ya şeker olmasa bile yine de korkarak yaklaştım her şeye
Aynen bir de çok meme düşkünü olursa iliğini kurutuyor anneninAyyy emzirme zaten kalori yakıyormuş çok kızımdiyete gerek kalmaz belki
Heh bak öyle olursa bide gider kilocuklarAynen bir de çok meme düşkünü olursa iliğini kurutuyor annenin
Ah canım o duygulari bilmem mi. TTedbiren sıfır tuz besleniyorum mesela. İnsülin yüzünden de sekersiz besleniyorum.Yok kuşum ya şeker olmasa bile yine de korkarak yaklaştım her şeyeYeni yeni tatlı ve abur cubur yedim bir iki kez. Verirken zorlancam yoksa
Nasilsn cnm birsey soracam ben seker yuklemesi yaptirmadimAh bebisim isler öyle olmuyor isteee. Bu insüline vucut alışınca dogum sonrasi var bide bunun. Mecburen her tarafi düşünmek zorundayımyoksa bende yemek isterim hepsini ballandira ballandira
Gider gider zaten ilk 6 ay full anne sütü bir de cidden bebeklerin düzene girmesi de zaman alıyor fark etmeden kilolar uçuyorHeh bak öyle olursa bide gider kilocuklar
Doktorunuz 3 aylık şekerinize bakınca bile bir yorum yapabilir aslında bende yaptırmadım kilomda hep sizin gibiydi bende 44le hamile kaldım 51 kiloyum şimdi. dün kontrolde 3 aylık şekerin gayet iyi o yüzden yaptır diye ısrar etmem dedi doktorum.Nasilsn cnm birsey soracam ben seker yuklemesi yaptirmadim
Suan 29 haftalik olduk 42 kiloyla gebe kaldim dun saglik ocagina gittim 59 olmussun dedi ben normalde hic kilo alan biri degilim kendimi bildim bileli 42 en yuksek 47 gormstm cokmu kilo almisim normalmi sence
Tedbirli olman iyi canım tuzsuz beslenmen de ödem yaratmaz o da avantajlı. Eller ayaklar şişiyor sonraAh canım o duygulari bilmem mi. TTedbiren sıfır tuz besleniyorum mesela. İnsülin yüzünden de sekersiz besleniyorum.
Hersey tedbirden aslinda. Sen yine de dikkat et tabi kuzum. Az kalmis zaten dogum sonrasi biraz yersin yine emzirirken zorlanmazsin vermekte sanki
Oh oh uçsun gitsin zaten kalmasın kilolarGider gider zaten ilk 6 ay full anne sütü bir de cidden bebeklerin düzene girmesi de zaman alıyor fark etmeden kilolar uçuyor
Ben kiloma çok takılmıyorum sanıyordum sonra o kadar kafaya takmışım ki diyetisyene gittim kilo almak için doktor bana gülmüştüOh oh uçsun gitsin zaten kalmasın kilolarsürekli al ver döngüsü vardı bende hamilelikten önce de o yüzden bu kadar takıyorum keşke takmasam
Canim sağol iyiyiz diyelim iyi olalımNasilsn cnm birsey soracam ben seker yuklemesi yaptirmadim
Suan 29 haftalik olduk 42 kiloyla gebe kaldim dun saglik ocagina gittim 59 olmussun dedi ben normalde hic kilo alan biri degilim kendimi bildim bileli 42 en yuksek 47 gormstm cokmu kilo almisim normalmi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?